Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Δράση Ε.Πα.Μ. Νότιου Τομέα: Όλος ο Νότος γέμισε Πανό!!!

Με επιτυχία έγινε η εξόρμηση ανάρτησης πανό σε διάφορες τοποθεσίες του Νότιου Τομέα. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και παρ όλα κάποια μικροπροβλήματα,  η δράση ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Συγχαρητήρια στους συναγωνιστές που συμμετείχαν!






Δείτε τις φωτογραφίες:

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Δέκα πράγματα για τα οποία το καθεστώς θα σε κυνηγήσει άγρια...

Νομίζατε ότι στην Ελλάδα της Κατοχικής Ευρώ Χουντάρας θα γλυτώσετε επειδή πιστεύετε ότι είστε καθ όλα νόμιμος; Πιστεύετε μήπως, ότι εσείς τουλάχιστον, εφ' όσον συμμορφώνεστε με τις απαιτήσεις τους, δεν θα έχετε πρόβλημα; Δυστυχώς κάνετε λάθος! Παρ όλα αυτά που τυχόν πιστεύετε ότι κάνετε σωστά, για το καθεστώς ΔΕΝ είστε νόμιμοι και μην περιμένετε να επιβιώσετε αλώβητοι...

ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ (web only), 29 Οκτωβρίου 2013 (#129)


Μετά από το ξαφνικό και αναίτιο κόψιμο της ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕ, και μέσα από το ολοκαίνουργιο studio του νέου διαδικτυακού σταθμού του ΕΠΑΜ , o Δημήτρης Καζάκης και η Γεωργία Μπάστα σχολιάζουν την επικαιρότητα.
Αυτή την φορά η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ υπόσχεται να βάλει φωτιά όχι μόνο στα ερτζιανά, αλλά σ' ολόκληρη την κοινωνία...

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εκπομπή με email στο ekpompiae@gmail.com

Δείτε το Βίντεο:

Το βλέμμα του μοιραίου

του Γιώργου Χαλιμούρδα*

Το 2007 ανήμερα της 28 Οκτωβρίου καθόμουνα στην αυλή περιμένοντας τους φίλους μου που είχα καλέσει για φαγητό. Από το διπλανό γυμνάσιο ακουγόταν η μπάντα του σχολείου που έπαιζε στη γιορτή με την αφορμή της εθνικής επετείου. Απ’ τη διπλανή αυλή ακούστηκε ο κυρ’ Μανώλης, ο γείτονας, ένας ηλικιωμένος κύριος. Πάντα σοβαρός, λιγομίλητος, με βαθύ βλέμμα. Αυτή τη φορά με ξάφνιασε πραγματικά. “Ξέρεις, μου λέει, τα παιδιά γιορτάζουν την επέτειο του ’40. Ξέρεις, αυτά δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Δεν μπορούν να νοιώσουν τίποτα. Δεν μπορούν να καταλάβουν το μίσος που νοιώθω εγώ για τους Γερμανούς. Εγώ στην κατοχή ήμουν παιδάκι. Δεν μπορείς να φανταστείς τι περάσαμε. Κανείς δεν το μπορεί. Για παράδειγμα, μου λέει, κάποια μέρα ενώ παίζαμε αντιληφθήκαμε ότι έλειπε ο Γιαννάκης. Ο Γιαννάκης είχε πεθάνει από την πείνα. Συνεχίσαμε να παίζουμε. Αυτό ήταν συχνό φαινόμενο. Τα πτώματα ήταν συχνό φαινόμενο. Κι η μάνα του δεν δήλωσε το θάνατό του για να παίρνει από την τότε πρόνοια την κουραμάνα που του αντιστοιχούσε για να επιβιώσουν τα άλλα παιδιά της. Σήμερα δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τίποτα.” 

Δημήτρης Καζάκης: Η Ελλάδα υπό ενισχυμένη εποπτεία για πάντα…

του Δημήτρη Καζάκη

Είναι να τρελαίνεται κανείς. Θεωρήθηκε μεγάλη είδηση η δήλωση του Όλι Ρεν ότι η Ελλάδα θα τελεί υπό «ενισχυμένη επιτήρηση» μέχρι να απο-πληρώσει το 75% των δανείων. Να πώς έχει το όλο θέμα. Κατά την πρόσφατη Διακοινοβουλευτική Συνδιάσκεψη στο Βίλνιους, πρωτεύουσα της Λιθουανίας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη, έθεσε στον Όλι Ρεν το ερώτημα «για πόσα χρόνια ακόμα θα βρίσκεται η Ελλάδα υπό την επιτήρηση των Ευρωπαίων;» Στην απάντηση του, ο Ευρωπαίος επίτροπος δήλωσε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει υπό επιτήρηση, μέχρι να αποπληρώσει το 75% του χρέους της.

Όλη η απάντηση του επιτρόπου Όλι Ρεν στην ερώτηση της κ. Νάντιας Βαλαβάνη έχει ως εξής:

Το Ε.Πα.Μ. σας καλεί


ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ & ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου & Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2013
Αθήνα

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) διοργανώνει Διεθνή Συνάντηση στην Αθήνα με θέμα «Χρέος, Εθνικό νόμισμα και Δημοκρατία» στις 30 Νοεμβρίου και 01 Δεκεμβρίου 2013,  στο Ciné Κεραμεικός’ (Kεραμεικού 58 & Μαραθώνος 13, στάση μετρό: Κεραμεικός) με συμμετοχή οικονομολόγων, ιστορικών, ακτιβιστών, δημοσιογράφων και πολιτικών προσωπικοτήτων και κινημάτων απ’ όλον τον κόσμο.

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα συνάντηση με τέτοιο θέμα και στόχο έχει - εκτός από την ανταλλαγή απόψεων και εμπειρίας - την ενημέρωση της ελληνικής κοινής γνώμης για το πώς το χρέος, το οποίο σε συνδυασμό με την αδυναμία κοπής εθνικού νομίσματος στο πλαίσιο της ευρωένωσης οδηγεί στην κατάλυση της δημοκρατίας, την απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας  και εν τέλει στην εξαθλίωση.  

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: «Της τα έδωσα της Πατρίδος και τα δύο»

Ήμουν στο Ναυτικό το 1952 και βρισκόμουνα στη Πλατεία Κλαυθμώνος, όχι όπως είναι σήμερα. Οι νεότεροι δεν γνωρίζουν πάρα πολλά από τα παλιά και απορούν όποτε ακούν ορισμένα γεγονότα του τότε.

Εκείνη τη στιγμή έπεφτε ο ήλιος και θα γνωρίζετε ότι με τη δύση του, γίνεται υποστολή της σημαίας. Τότε το Υπουργείο Ναυτικού ήταν εκεί και η σημαία κυμάτιζε ακόμα στο κτήριο. Σήμερα είναι άλλες υπηρεσίες του Ναυτικού.

Τότε πάντα κάθε πρωί, θα θυμούνται οι παλιοί, γινόταν έπαρση σημαίας και σταματούσαν τα πάντα, όπως και στη δύση του ηλίου γινόταν υποστολή. Ήταν στιγμές ωραίες, απίθανες που ζούσαν τότε οι άνθρωποι.

Το άγημα αποδόσεως τιμών στο χώρο του, και ακούμε το σαλπιγκτή να δίνει το σύνθημα για την υποστολή της σημαίας. Το άγημα παρουσιάζει όπλα. Ο αξιωματικός χαιρετά και παίζεται ο Θούριος. Όλοι οι παριστάμενοι εκεί και οι περαστικοί, όπως και εγώ σταθήκαμε σε στάση προσοχής.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Βαρυσήμαντη δήλωση του Μητροπολίτη Μεσογαίας!

Νικόλαος: Οι εθνικές νίκες δεν στη-ρίζονται σε “ναι” συμβιβασμού, αλλά σε “ΟΧΙ” ηρωϊσμού


Ένα μήνυμα με βαθιά πολιτικό περιε-χόμενο και εθνικό προσανατολισμό, έστειλε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Ο ιεράρχης που διακρίνεται για την “άλλη λογική” με την οποία προσεγγίζει τον ρόλο της Εκκλησίας, σε μια εποχή κρίσης, βαθιάς, σύνθετης και πολυεπίπεδης, συνδέει το “ΟΧΙ” της Ελλάδας προς τις δυνάμεις του φασισμού στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με τη σημερινή πραγματικότητα από τις αρνητικές συνέπειες της οποίας απειλείται ευθέως η ελληνική κοινωνία.

Ακολουθεί το μήνυμα του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου:

Ευχές, ένα σχόλιο και ένα άρθρο από την εποχή του '40

Σχόλιο Ε.Πα.Μ. Νότιου Τομέα:
Ο αρθρογράφος, σε κάποιο μέρους του άρθρου του, γράφει:

«Γιατί σήμερα μέσα στον καθένα μας υπάρχει ολάκερη η Ελλάδα, ζει μέσα μας με όλους τους αιώνες της ιστορίας της, κοιτάζει μεσ’ από τα μάτια μας με όλους τους ήρωές της, χορεύει μέσα στη φαντασία μας με όλα τα χρώματα, τους ήχους και τις γραμμές της.»

Με την γλώσσα και τα νοήματα της εποχής εκείνης, ο αρθρογράφος εκφράζει συναισθήματα και ιδέες που σήμερα πλέον έχουν αρχίσει και πάλι να ξυπνούν μέσα στις καρδιές του κάθε Έλληνα. Η υποψία ότι δεχόμαστε πολεμική επίθεση, και όχι απλά μιά κρίση έχει αρχίσει να γίνεται κοινή διαπίστωση. Έτσι λοιπόν, πολλά από τα κείμενα της εποχής του '40,  φαίνονται απόλυτα πρέποντα και για την σημερινή μας κατάσταση, γιατί και η δικιά μα γενιά δέχεται παρόμοια επίθεση.

Αλήθεια,  πόσο πιο μεγάλη απόδειξη χρειάζεται για να καταλάβουμε το ότι όλα αυτά ταιριάζουν απόλυτα στην κατάστασή μας σήμερα, ότι δηλαδή πράγματι, βρισκόμαστε πάλι μπροστά σε έναν κατακτητή και μάλιστα αυτήν την φορά ακόμα πιο αιμοδιψή και αποφασισμένο; Πόσο πιο μεγάλη απόδειξη χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε ότι διατελούμε πλέον, όλοκληρο το γένος των Ελλήνων, υπό κατακτητών και προδοτών και δωσίλογων;

Όπως τότε, στο ένδοξο έπος του '40, οι Έλληνες, μια χούφτα μπροστά στις δυνάμεις του κατακτητή, στάθηκε όρθιος έχοντας πλήρη επίγνωση της κληρονομιάς που υπερασπίστηκε, τόσο και τώρα, είναι ο διακαής πόθος μας, να δούμε και τον σημερινό Λαό να κάνει το ίδιο.

Έλληνες! Ο πόλεμος είναι και πάλι εδώ, ήδη κάτω από το κατώφλι μας, μόνο που αυτήν την φορά τα όπλα που χρησιμοποιούν είναι ψυχολογικά και οικονομικά. Χωρίς μάλιστα, να αποκλείονται και τα συμβατικά όπλα... 


Ζούμε λοιπόν και εμείς, μπροστά στην ώρα που έρχεται, στην ώρα της Ιστορίας. της Ιστορίας της δικιάς μας! Τι θα διαβάσουν άραγε τα δικά μας παιδιά στο μέλλον; Ότι χάσαμε την Πατρίδα; Ή ότι την κερδίσαμε και την αναγεννήσαμε στα υψηλά επίπεδα που της αξίζει;
Ευχόμαστε σε κάθε Έλληνα, Χρόνια Πολλά, Καλή Λευτεριά και πάλι, και Καλόν Αγώνα ενάντια στις δυνάμεις που μας καταδυναστεύουν πάλι σήμερα, με τα χρέη και την πλήρη ανομία και ανηθικότητά τους!

Σήμερα αξίζει να θυμηθούμε τους ήρωες του '40. Αξίζει ένα υπέρτατο ευχαριστώ στον Ελληνικό Λαό του '40 που με θάρρος και επιμονή πέταξε τον ζυγό των κατακτητών, κάνοντας όλα τα άλλα έθνη να μας θαυμάσουν!

Ζήτω η Ελλάς!
Ζήτω το Έθνος!
Ζήτω η Πατρίδα!
Ζήτω η Δημοκρατία και η Ελευθερία!



----

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Με (ν)τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο ποινικοποιούν την πολιτική δράση κατά του ευρώ και της Ε.Ε

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ  Ή ΤΟΝ ΟΗΕ

Τροπολογία της κυβέρνησης ποινικοποιεί την πολιτική δράση όσων αντιτίθενται στις κυρώσεις που επιβάλλουν Διεθνείς Οργανισμοί κατά κρατών, σύμφωνα με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Μάλιστα, έχει ήδη ζητηθεί από τα κόμμα αυτά η απόσυρση της τροπολογίας με το αιτιολογικό ότι θέτει στο περιθώριο τις δράσεις πολιτικής διαφωνίας.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ (web only), 24 Οκτωβρίου 2013 (#128)


Δείτε το Βίντεο

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Δημήτρης Καζάκης: Τι σηματοδοτεί η ψηφοφορία για την τροπολογία χρηματοδότησης των κομμάτων;


του Δημήτρη Kαζάκη

Με 235 ΝΑΙ από τους βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και ορισμένων εκ των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Υπέρ της τροπολογίας ψήφισαν οι ΚΟ της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και αρκετοί ανεξάρτητοι, ενώ ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Έλληνες δήλωσαν «Παρών».

Από την διαδικασία της ψηφοφορίας απείχαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δεν είχαν λόγο να συμμετάσχουν μιας και νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους, ως τυπικοί ναζί, ενώ η φασιστική εκτροπή που αποπνέει η συγκεκριμένη τροπολογία τους είναι κάτι απόλυτα οικείο. Κι επομένως γιατί να αντιταχθούν από την σκοπιά της δημοκρατίας και των λαϊκών ελευθεριών;

«Διεμερίσαντο τα ιμάτιά της εαυτοίς και επί τον ιματισμόν της έβαλον κλήρον»


του Κώστα Γιαννιώτη*

Η Ελλάδα στα σκαλοπάτια του Γολγοθά της, προσφέρει το δείγμα του μέλλοντος που ετοιμάζουν για τους ατυχείς λαούς της Ευρώπης, αυτοί που μας διατυμπάνιζαν ότι η ΕΕ θα είναι ο παράδεισος των λαών, ο τόπος της επαγγελίας και της διαρκούς ειρήνης.

Μαύρος και απάνθρωπος ο κόσμος που ετοιμάζουν για ολόκληρη την Ευρώπη, αν πετύχει το πείραμά τους με την Ελλάδα.

Σε επίσημο site της ελληνογερμανικής συνέλευσης με το όνομα DEUTSCH – GRIECHISCHEVERSAMMLUNG αναρτήθηκε ένα κείμενο - ανακοίνωση, που έχει ως ακολούθως:

«Στις 22 Οκτωβρίου  ξεκινάει στη Νυρεμβέργη η Γερμανοελληνική συνέλευση. Τετρακόσιοι καλεσμένοι από την Ελλάδα και τη Γερμανία θα μιλήσουν για τον τρόπο...
διεύρυνσης της συνεργασίας των δύο χωρών. Από την τοπική αυτοδιοίκηση, μέχρι τον τουρισμό και το ενεργειακό.

ΝΕΟ ΤΕΣΤ! Μάθετε πόσο Ευρωπαίος είστε!

Κάθε μέρα, αυτοί που βλέπουν να ΜΜΕ, ακούν την ίδια πασίγνωστη πλέον ιδέα. Την ιδέα ότι είμαστε όλοι Ευρωπαίοι πλέον. Εδώ, όπως συνήθως, όταν ανοίγουν τα στόματά τους οι δημοσιογράφοι των μεγάλων μέσων, υπάρχει ένα ψεματάκι...

Νομίζατε ότι είστε όλοι Ευρωπαίοι πλέον; Εάν είπατε "ναι", τότε κατά πάσα πιθανότητα κάνετε λάθος. Πράγματι, μερικοί από εσάς, μπορεί μερικοί και να είστε.

Συνέντευξη τύπου στον Ενικό του Υπουργού Υγείας. Άλλο ένα επικοινωνιακό σόου υπερπαραγωγή


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 «Συνέντευξη τύπου στον Ενικό του Υπουργού Υγείας.  Άλλο ένα επικοινωνιακό σόου υπερπαραγωγή»

Ο εθελοντής ιατρός  του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, καρδιολόγος Γιώργος Βήχας, πήρε μέρος  στην – αυτοαποκαλούμενη – δημόσια συζήτηση, εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ  με τον Υπουργό Υγείας, κύριο ¶δωνη  Γεωργιάδη, την Δευτέρα 21/10 με την πεποίθηση ότι θα συζητηθούν καίρια θέματα που άπτονται της Δημόσιας Υγείας. Επί  1 ½ ώρα παρήλασαν  μπροστά από την κάμερα πρόεδροι κάθε λογής και συνδικαλιστές που με 2-3 λέξεις του ο υπουργός τους έβαζε στην θέση τους.  Μετά από την επίμονη προσπάθεια 42χρονου μακροχρόνια ανέργου και ανασφάλιστου πολίτη, ο κος Χατζηνικολάου έδωσε – επιτέλους – τον λόγο στην άλλη άκρη της «εξέδρας» και άφησε να ακουστούν λίγες λέξεις για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα της δημόσιας υγείας που δεν είναι άλλο από τους ανασφάλιστους πολίτεςΑντί όμως ο υπουργός να απαντήσει επί της ουσίας, αναλώθηκε με επιθετικό ύφος σε περιφερειακά θέματα, μη απαντώντας ουσιαστικά, ενώ ο κος Χατζηνικολάου πήρε τον λόγο από τον γιατρό μας και τον έδωσε και πάλι στην εξέδρα που έπαιζε «φιλικά» προς τον υπουργό υγείας.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Μεθόδευση φασιστικής εκτροπής στο Κοινοβούλιο



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χθες βράδυ, Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013, η Βουλή ψήφισε και μάλιστα με διευρυμένη πλειοψηφία 235 «ναι» ένα ακόμη μέτρο στην κατεύθυνση να τεθεί η χώρα οριστικά στο «γύψο».

Με πρόσχημα τη «Χρυσή Αυγή» και την όψιμα ανακαλυφθείσα εγκληματική της δράση, οι δυνάμεις του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» με τη συνοδοιπορία της λεγόμενης αριστερής αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη στάση «Πόντιου Πιλάτου» με το «παρών» των υπολοίπων, προχώρησαν στην ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας περί άρσης της κρατικής χρηματοδότησης και οικονομικής ενίσχυσης πολιτικών κομμάτων, ή συνασπισμών πολιτικών κομμάτων, όταν ηγετικά στελέχη αυτών κατηγορούνται για τα εγκλήματα των άρθρων 187 (εγκληματική οργάνωση) ή 187Α (τρομοκρατικές πράξεις). Μιας τροπολογίας που, ανεξάρτητα την αιτιολόγησή της, στοχεύει απ’ ευθείας στον περιορισμό και την ποινικοποίηση της πολιτικής ζύμωσης, της διαμαρτυρίας και εν τέλει της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, των συλλογικών και των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ (web only), 22 Οκτωβρίου 2013 (#127)


Δείτε το Βίντεο

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δημήτρης Καζάκης: Η μετεξέλιξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε υπερεθνική απολυταρχία


Μπροστά σ’ ένα ακόμη χειρότερο κύμα λιτότητας και οριζόντιων περικοπών βρίσκεται ολόκληρη η ευρωζώνη. Ο έλεγχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις κυβερνήσεις των κρατών μελών και στους προϋπολογισμούς τους γίνεται ακόμη πιο ασφυκτικός παρακάμπτοντας εθνικά κοινοβούλια και εθνικές νομοθεσίες. Το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας που αναμένεται να κάνει οσονούπω το ντεμπούτο του εισάγει νέους ακόμη πιο αδίστακτους και ανελέητους όρους συμμόρφωσης της οικονομίας ενός κράτους μέλους. Πολύ σύντομα θα μας κάνουν να λαχταράμε τα μνημόνια.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΝΗΣΚΟΝΤΑ ΟΦΙΟΕΙΔΗ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ

του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Δεν είναι ο Μαρξισμός, ο Νεοφιλελευθερισμός ή άλλα –ισμός, αναλφάβητα μάλιστα, που βοηθούν να κατανοήσουμε τις πολιτικές μεταλλάξεις, τις γεννοβολίες των 58, των 75 κλπ., το φαινόμενο των κομμάτων μη κομμάτων, τις δεξιές και αριστερές γιάφκες.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Η ώρα αυτών που φοβάται το καθεστως είναι ΤΩΡΑ!

Η σπίθα που τους κρατούσε ζωντανούς πάντα σιγότρεμε, κι ας μην ήξεραν ότι ήταν πάντα εκεί μαζί με την φωνή που ψιθύριζε την αλήθεια. Αυτά τα δυό ήταν φωλιασμένα πάντα βαθειά, κι ας μας λέγανε ότι δεν υπάρχουν πια. Κι όταν κατάλαβαν οι ζωντανοί ότι ξυπνάνε, τότε τους είπαν ότι αυτά τα αισθήματα είναι Εθνολαϊκισμός απλά, ένα απόστημα που θα ξερίζωναν κι αυτό συντόμως. Αλλά όταν ήρθε η ώρα αυτή, ήταν πια αργά γι' αυτούς... Η σπίθα έγινε φλόγα ξαφνικά κι από κει γιγάντωσε, ορθώθηκε κι έγινε πυρ φοβερό...


Κι όμως λοιπόν! Ήταν ψέματα όλα αυτά που μας έλεγαν οι καλικάντζαροι που μαγάριζαν το Έθνος! Τίποτε δεν χάθηκε! Ο ψίθυρος "που δεν υπήρχε", η σπίθα που ήταν "ανύπαρκτη", έγινε βοή και πυρκαγιά τόσο μεγάλη που ξύπνησε η μεγάλη αγάπη η παλιά. Κι όποιος άκουγε την βοή αυτή ή ένοιωθε την θέρμη της αγάπης αυτής, αμέσως γινόταν ζωντανός κι αυτός!

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Δημήτρης Καζάκης: Γιατί ένα νέο κάλεσμα του ΕΠΑΜ στις δυνάμεις που λένε ότι τάσσονται ενάντια στα μνημόνια;

Το κάλεσμα απευθύνεται όχι μόνο σε ηγεσίες, αλλά και στη βάση. Δεν υπάρχει κανενός είδους αυταπάτη ότι αυτή την φορά οι ηγεσίες θα ανταποκριθούν. Δεν κάνουμε καλέσματα για να τα χρησιμοποιήσουμε ως άλλοθι δικής μας απραξίας, όπως το κάνουν όσοι θέλουν να δικαιολογήσουν την δική τους απροστάτευση με την γνωστή γλυκανάλατη εποδό: μα γιατί δεν ενώνεται η αριστερά; Μα γιατί δεν ενώνονται οι πατριωτικές δυνάμεις; Αν περιμέναμε πώς και πότε θα απαντήσουν οι εκάστοτε ηγεσίες, τότε φέξε μου και γλίστρησα.

Το ΕΠΑΜ ριζώνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο βαθιά στην ελληνική κοινωνία, μέσα στον ίδιο τον λαό. Είναι το φάντασμα που πλανιέται πάνω από την Ελλάδα. Καμιά άλλη οργάνωση δεν έχει την οργανωτικότητα και τη αυξανώμενη δύναμη του ΕΠΑΜ. Κάθε μέρα, κερδίζουμε πόντο-πόντο την καρδιά και το νου του λαού.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ: Νέα μέτρα


Όταν καταλύεται το Σύνταγμα της χώρας, αυτό λέγεται πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία, και εκτροπή του πολιτεύματος. Όταν υπάρχει συρρίκνωση Εθνικής Κυριαρχίας, αυτό είναι πολιτική ανωμαλία. Όταν χιλιάδες Έλληνες πολίτες αυτοκτονούν από οικονομική εξαθλίωση, υπάρχει πολιτική ανωμαλία. Σήμερα κυβερνά μια κυβέρνηση που φορά δημοκρατικό κοινοβουλευτικό μανδύα, και συγκροτείται από πολιτικά μορφώματα, αυτό λέγεται πολιτική ανωμαλία.
Ο εναγκαλισμός του Σαμαρά με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, απεδείχθη θανατηφόρος ενέργεια για τη Ν.Δ.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί, «Καπέλωσαν» τον Ελληνικό Λαό με ένα χρέος 500 δις.ευρώ, επαχθές και επονείδιστο, και δημιούργησαν πολιτική ανωμαλία. Έχουμε νέα απαίτηση της Τρόϊκα ύψους 3-6 δις.ευρώ για λογαριασμό των παγκόσμιων τοκογλύφων του θείου Rothschild, ενώ η Χρυσαυγιάδα οργιάζει στα Τουρκοκάναλα. Κάθε φορά οι Σιωνιστές δανειστές ζητούν όλο και νέα ποσά. Βρήκανε εδώ πολιτικούς «του χεριού τους» ..... Πολιτικούς «Μακάκες» ή  δοσίλογους.

Ε.Πα.Μ.: Ή με το φασισμό και το «συνταγματικό» του τόξο, ή με τη Δημοκρατική Ενότητα και την παλλαϊκή συσπείρωση.





Κάλεσμα της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.Πα.Μ. προς όλα τα κόμματα της κοινοβουλευτικής και της εξωκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης, προς κάθε συλλογικότητα και κίνηση που δηλώνει ότι τάσσεται απέναντι στις πολιτικές των μνημονίων.

Τώρα πια όλοι γνωρίζουν. Κανείς δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι έκανε λάθος επειδή δεν γνώριζε. Η εμπειρία τεσσάρων σχεδόν χρόνων εφαρμογής της πιο ανάλγητης πολιτικής που εφαρμόστηκε ποτέ σε μια χώρα, υποτίθεται δημοκρατική, του λεγόμενου δυτικού κόσμου, δεν αφήνουν περιθώρια υπεκφυγής και δικαιολογίας στον οποιονδήποτε.

Οι εκατοντάδες νόμοι που οι υποτελείς κυβερνήσεις ενέταξαν στο Εθνικό Δίκαιο, παραβιάζοντας και αγνοώντας την θέληση του Λαού, αλλά και την ίδια τη Βουλή, έχουν πλέον μεταλλάξει ριζικότατα τον χαρακτήρα του πολιτεύματος, προς όφελος των δανειστών/τοκογλύφων. Έχουν αλλάξει τον χαρακτήρα του Κράτους σε τέτοιο βαθμό, που ακόμα και αυτή η διαθέσιμη Δημοκρατία που υπήρχε μέχρι σήμερα, έχει αρχίσει να χάνεται ανεπιστρεπτί.

Το Δίλημμα


Δεξιοί, αριστεροί, ο απλός λαός: Έλληνες πάνω από όλα, κοινός Τόπος, κοινή μοίρα

του Γιώργου Χαλιμούρδα*

Δίλημμα. Αλήθεια πόσες φορές στη ζωή μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με διλήμματα, πολλές φορές με σοβαρά διλήμματα; Σκεφτείτε σε πόσα σταυροδρόμια μικρά ή μεγάλα έχουμε βρεθεί. Και αναγκαστήκαμε άλλοτε υπό πίεση, άλλοτε αυτόματα, σαν φυσική επιλογή να ακολουθήσουμε έναν από τους δύο δρόμους. Αποφασίζεις, παίρνεις θέση, επιλέγεις στρατόπεδο.   

Πόσες φορές έχει ακουστεί στη δημόσια, στη πολιτική ζωή αυτή η λέξη τα τελευταία χρόνια. Κοινός τόπος των πολιτικών είναι να βάζουν σκληρά αμείλικτα διλήμματα στους Έλληνες πολίτες, στους Έλληνες ψηφοφόρους. Ιστορικά να το σκεφτείτε, διαχρονικά. Από το «Καραμανλής ή τανκς» έως το δίλημμα – εκβιασμό που τέθηκε από τη Μέρκελ και τους ευρωπαίους «φίλους μας», βοηθώντας τους Σαμαροβενιζέλους στις προηγούμενες εκλογές, «ψηφίζεις μνημόνιο και ευρώ ή δεν ψηφίζεις και σε διώχνουμε, γυρνάς στη δραχμή και πεθαίνεις».

Γιατί θα πρέπει να ανήκουμε στην ΕΕ, αν μας καταστρέφει;


του Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου*
(Συνέντευξη στην Julia Vladimirova). 

Συμμετείχατε στην αντιπροσωπεία που διαπραγματεύτηκε την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Γιατί είστε τώρα εναντίον της ;

Ήμουν στην ομάδα που διαπραγματεύτηκε την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, όπως λεγόταν τότε. Η απόφαση να ενταχθεί η χώρα στην ΕΟΚ ελήφθη το 1975 από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή για δύο πολιτικούς λόγους : Ο πρώτος ήταν η εδραίωση της δημοκρατίας στην Ελλάδα, που μόλις είχε αποκατασταθεί μετά την επτάχρονη δικτατορία. Ο άλλος ήταν να μας δώσει κάποια προστασία κατά της Τουρκίας, που είχε μόλις εισβάλει στην Κύπρο, τον Ιούλιο του 1974. Τότε ​​η ΕΟΚ ήταν ένας σοβαρός Οργανισμός. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας είχε προσφέρει τεράστια βοήθεια στις δημοκρατικές δυνάμεις για να πολεμήσουν εναντίον του στρατιωτικού καθεστώτος .

Η ανάπτυξη και τα παραμύθια της Χαλιμάς…


του Δημήτρη Καζάκη

Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Σαμαράς επέστρεψε στην χώρα μαζί με τον έτερο της συμμαχίας των δοσίλογων, τον κ. Βενιζέλο. Έχει προηγηθεί μια περιοδεία σχεδόν δυο εβδομάδων σε ΗΠΑ και Ισραήλ. Με ποιο σκοπό; Πάντως όχι για το συμφέρον της Ελλάδας και του λαού της. Εξηγούμαι: Ο κ. Σαμαράς ηγείται τυπικά μιας κυβέρνησης που πατά σε δυο κόμματα-φαντάσματα. Τα κυβερνητικά κόμματα υφίστανται μόνο και μόνο χάρις στον κρατικό κορβανά. Δεν διαθέτουν κανένα λαϊκό ή κοινωνικό έρεισμα.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Είσαι Συνεργάτης της Ευρώ-Κατοχής, ή απλά κάθεσαι στην Βουλή σιωπηλός και άπραγος μπροστά στην καταστροφή της Πατρίδας;

...τότε, έβγα για λίγο έξω από την γλοιώδη κόλαση του βούρκου στον οποίο υπάρχεις και διάβασε αυτό!

Καθόσουν ανενόχλητος τόσο καιρό στα έδρανα του Ναού της διαφθοράς, προσποιούμενος ότι στο δικό σου πρόσωπο και μόνο, εικονίζεται η ίδια η Δημοκρατία. Η μεταπολίτευση που πήρες στα χέρια σου, αγνοώντας την θέληση του Λαού, σε οδήγησε, εσένα και τα παιδιά σου, σε μια άκρατη προσωπολατρία του ίδιου σου του εαυτού. Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο σε αυτούς που ξέρουν τις λεπτομέρειες της αρρώστιας που σας δέρνει όλους, αυτό σας οδήγησε όλους προς τον κλινικό ναρκισσισμό. Και μαζί με αυτόν, ήρθε αναπόφευκτα και η ψυχοπάθεια του να πιστεύετε τα ίδια σας τα ψεύδη, τελείως αποκομμένοι από την πραγματικότητα.

Μια πρόσκληση για "Δημοκρατική Πρόοδο" από αυτούς που την αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι...

του Σταύρου Κατσούλη *

Νομίζατε ότι η κρίση Δημοκρατίας που ζούμε σήμερα, θα μας οδηγήσει σε αδιέξοδα και την καταστροφή; Μην ανησυχείτε! Υπάρχουν λύσεις! Κάποιοι συμπολίτες μας, αποφάσισαν επιτέλους να μας παρουσιάσουν την λύση. Οι αυτοκτονίες, ο κατάφωρος δωσιλογισμός του καθεστώτος μαζί με την υποτελή και πρωτόγνωρη για την σύγχρονη εποχή μας παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας - άνευ όρων και αμετάκλητα μάλιστα - επιτέλους ξύπνησαν τα ένστικτα αυτοσυντήρησης ενός μέρους της κοινωνίας μας. Ποιου μέρους θα ρωτήσετε. Μα φυσικά, ποιους άλλους; Αυτούς που όλοι μας τόσον καιρό περιμέναμε να βρουν και να σχεδιάσουν επιτέλους την λύση! Τους "προοδευτικούς", τους "αριστερούς", τους "σοσιαλδημοκράτες" και όλον τον ανεπάγγελτο ή/και κρατικοδίαιτο συρφετό που μας έστειλε στα τάρταρα της καταστροφής!

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝ υπάρχει βουνό αρκετά ψηλό, ΟΥΤΕ και τρύπα αρκετά βαθειά... όπου και να είσαι, το μήνυμα της Πατρίδας θα σε φτάσει!

"Εάν έρθουν τα χειρότερα, θα πάω στο βουνό, στο χωριό μου" είπε ο ένας και αναρωτιόμουν πως το συγκεκριμένο άτομο θα το καταφέρει μέσα στον αστισμό του. Εάν χάσω την δουλειά μου, μου λέει ο άλλος, "έχω κάποιες άκρες στην Αυστραλία και θα την κάνω πριν πεινάσω" και αναρωτιόμουν ποιος θα μείνει σ' αυτήν την έρμη την Πατρίδα, για να την υπερασπίσει. Ένας άνεργος που είχε καταντήσει να πίνει για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψή του μου είπε ότι "κοίταξε υπάρχουν και άλλες έξοδοι από την κρίση, ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΟΔΟΙ και τον παρακαλούσα και προσευχόμουν να μην το κάνει... Ο άλλος, μου λέει συνέχεια, "να μαζευτούμε πάλι ένα εκατομμύριο μπροστά στο Σύνταγμα", για να δείξουμε την δύναμή μας, λες και δεν ξέρω, λες και δεν έχω δει το πως ακριβώς οι υποτελείς, αυτοί οι φέροντες ως κυβερνήτες μας, θα μας αγνοήσουν και πάλι. "Εάν έρθουν να μου πάρουν το σπίτι", λέει ο τελευταίος, που τα έχει πάρει πολύ άσχημα εδώ και καιρό, "κοίταξε έχω και δύο καραμπίνες στο ντουλάπι" και πάλι αναρωτιόμουν, εάν έχει καταλάβει πραγματικά τι λέει και σε τι χάος και θάνατο μπορεί να οδηγήσουν τέτοιες ιδέες...

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Δημήτρης Καζάκης: «Αν δεν τους ανατρέψουμε τώρα, χαθήκαμε!»


Ερώτηση: Έχετε διατυπώσει μια σαφή θέση στο δίλλημα που είχε τεθεί «ευρώ ή δραχμή» υπέρ της δραχμής. Μπορείτε να μας αναλύσετε που το στηρίζετε αυτό ως πρόταση;

Απάντηση: Το ζήτημα που μας απασχολεί είναι εξαιρετικά απλό: πώς μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε την ελληνική οικονομία χωρίς να συσσωρεύονται χρέη; Η απάντηση είναι μόνο μία: με εθνικό νόμισμα. Το ευρώ είναι ένα νόμισμα σχεδιασμένο από τραπεζίτες για τραπεζίτες. Δημιουργήθηκε για να μπορούν οι τραπεζίτες να έχουν το μονοπώλιο του χρήματος και έτσι να εκμεταλλεύονται τις ανάγκες του κράτους, του νοικοκυριού, της επιχείρησης για να τους φορτώσουν με τεράστια χρέη. Πώς θα απαλλαγούμε από την μάστιγα του χρέους, αν δεν απαλλαγούμε από το ευρώ; Από την άλλη, θα πρέπει με κάθε τρόπο να ενισχυθούν τα λαϊκά εισοδήματα ώστε να ανέβει η εσωτερική αγορά, να χρηματοδοτηθούν επενδύσεις για να αντιμετωπιστεί η ανεργία, να ενισχυθεί η παραγωγή (πρώτα και κύρια η πρωτογενής, η αγροτική οικονομία) για να υπάρξει ανάκαμψη. Πώς θα γίνουν όλα αυτά όταν είμαστε σαν χώρα υποτελείς στο ευρώ και στα επιτελεία της ευρωζώνης; Περιμένοντας επενδύσεις από το εξωτερικό, όπως το μάννα εξ ουρανού; Μόνο οι χώρες του τρίτου κόσμου, οι χώρες χωρίς παρών και μέλλον, οι χώρες της μόνιμης εξαθλίωσης και της ανέχειας του πληθυσμού τους, εξαρτώνται από ξένες επενδύσεις.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Γιώργος Κασιμάτης: Να λογοδοτήσουν για τα εγκληματικά μνημόνια 10/10/2013 (ΗΧΗΤΙΚΟ)


Τους εγκληματικά λάθος χειρισμούς την Ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα του χρέους από την αρχή μέχρι σήμερα , επανέλαβε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης.

Για όσους λένε ότι οι ηγεσίες και κορυφές των συνδικάτων, "προσπαθούν και κάνουν ότι μπορούν"...

Διαβάζω στις ειδήσεις:
«Εισήγηση για την πραγματοποίηση 24ωρης γενικής απεργίας στις 6 Νοεμβρίου αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΓΣΕΕ σε συνεδρίασή της την Πέμπτη.»

Τα παρακάτω είναι μια προσωπική γνώμη πάνω σε όλα αυτά...

Τα συνδικάτα, ομοσπονδίες, και λοιποί "αγωνιστές" συνεχίζουν ακάθεκτοι με τον δικό τους ήσυχο και ήρεμο ρυθμουλάκο, αποφασίζοντας να κάνουν γελοίους "αγώνες" που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να λιγοστέψουν ακόμα περισσότερο την αξιοπρέπεια και ηθικό των εργαζομένων. Με τους "αγώνες" αυτούς ξεκαρδίζεται ακόμα και το πιο παρδαλό κατσίκι. Αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται για κωμωδία... Η κατάσταση είναι μια τραγωδία άνευ προηγουμένου...

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ & ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

                                               

    Αθήνα , 09.10.2013 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Σάββατο 30 Νοεμβρίου και Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2013
Αθήνα

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) διοργανώνει Διεθνή Συνάντηση στην Αθήνα με θέμα «Χρέος, Εθνικό νόμισμα και Δημοκρατία» στις 30 Νοεμβρίου και 01 Δεκεμβρίου 2013,  στο ‘Ciné Κεραμεικός’ (Kεραμεικού 58 & Μαραθώνος 13, στάση μετρό: Κεραμεικός ) με συμμετοχή οικονομολόγων, ιστορικών, ακτιβιστών, δημοσιογράφων και πολιτικών προσωπικοτήτων και κινημάτων απ’όλον τον κόσμο.

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα συνάντηση με τέτοιο θέμα και στόχο έχει - εκτός από την ανταλλαγή απόψεων και εμπειρίας - την ενημέρωση της ελληνικής κοινής γνώμης για το πώς το χρέος , το οποίο σε συνδυασμό με την αδυναμία κοπής εθνικού νομίσματος στο πλαίσιο της ευρωένωσης οδηγεί στην κατάλυση της δημοκρατίας, την απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας  και εν τέλει στην εξαθλίωση.

Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος * : «Εφιάλτης η φασιστική Ευρώπη»


του ΑΡΗ ΑΜΠΑΤΖΗ

«Κινδυνεύουμε μια μέρα να ξυπνήσουμε όλοι μας και να δούμε μια φασιστική Ε.Ε. και να αναρωτιόμαστε πώς έγινε». Καμπανάκι κινδύνου για αποδυνάμωση των δημοκρατικών θεσμών στην Ευρωπαϊκή Ενωση κρούει ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, κάνοντας λόγο ακόμη και για προοπτική φασιστικής Ευρώπης.
«Στη Βρετανία υπάρχουν εκατομμύρια μηχανές παρακολούθησης των πολιτών, η Γερμανία ετοιμάζεται να υιοθετήσει νόμο για χρήση στρατού στην καταστολή κοινωνικών αναταραχών, ενώ η Ιταλία έχει βγάλει στους δρόμους τον στρατό…»
Πρώτο θέμα διατυπώνει την πρόταση να αναλάβουν η Ελλάδα μαζί με την Ισπανία και την Πορτογαλία πρωτοβουλία για το ανησυχητικό αυτό φαινόμενο.

“ΚΥΡΙΟΙ, Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.”


“Πως κάποιος μπορεί να διεκδικήσει την Ελευθερία του, αφού δεν υπάρχει νόμος που να τον αποκαλεί Σκλάβο.”


του Αυγερινού Χατζηχρυσού (twitter @avgerinosx)

Το Νοεμβρίου του 1923 στο Μονάχου η μπυραρία Löwenbräukeller, ήταν το σημείο που ξεκίνησε το αποτυχημένο Πραξικόπημα της Μπυραρίας, όπου τα μέλη του νέου ακόμη Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος των Γερμανών Εργατών, προσπάθησαν να ανατρέψουν την Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ο Γκρεγκ Πάλαστ για την Χρυσή Αυγή, την Κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Καζάκη

του Greg Palast

Στις 18 Σεπτεμβρίου, ο καλλιτέχνης της χιπ–χοπ Παύλος Φύσσας, ή αλλιώς Killah P, μαχαιρώθηκε έξω από ένα μπαρ στο Κερατσίνι, στην Ελλάδα.
Το άλλοθι του Λάρυ Σάμερς είναι αδιάτρητο. Αλλά εγώ δεν το πιστεύω.
Ο Λάρυ δεν κρατούσε το μαχαίρι: Ο φονιάς που ομολόγησε είναι ένα διεστραμμένο μέλος της Χρυσής Αυγής, ενός πολιτικού κόμματος που αποτελείται από σκίνχεντς, κινδυνολόγους εναντίον της μετανάστευσης, και διάφορα υπερ–πατριωτικά φρούτα ενάντια στους Μουσουλμάνους, στους Εβραίους και στους Αλβανούς. Φανταστείτε το σαν το ελληνικό Κόμμα του Τσαγιού.

Έπειτα από τη δολοφονία του Φύσσα, άλλες ομάδες επικίνδυνων και απροσάρμοστων ψυχοπαθών, ειδικότερα η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο κυβερνών συνασπισμός της Ελλάδας, προσπάθησαν να απαγορεύσουν την Χρυσή Αυγή.
Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, οι ηγέτες της Ελλάδας συνέλαβαν έξι μέλη της Βουλής που ανήκαν στην Χρυσή Αυγή. Προφανώς, οι πολιτικοί αρχηγοί της Ελλάδας προτιμούν την δημοκρατία όπως αυτή ορίζεται από τον Στρατηγό Σίσι της Αιγύπτου παρά όπως την καθόρισαν ο Αριστοτέλης και ο Τόμας Τζέφερσον.
Προς τους φίλους μου στην Ελληνική Αριστερά: Είναι αηδιαστικό να σας βλέπω να επευφημείτε την σύλληψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ανατροπή έχει γίνει ήδη, ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή!


του Σταύρου Κατσούλη

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχει επιβιώσει ΤΙΠΟΤΑ από τα παλαιά... 

ΜΑΘΕΤΕ ότι ήδη η "προοπτική" που είχαμε μέχρι χθες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον.
"Αυτοί" έκαναν την αρχή... Δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο!
Μένει απλά το να επιβιώσουμε εμείς και να προχωρήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
Διαβάστε ΟΛΗ την αλήθεια παρακάτω...


Μήπως πιστεύετε ακόμα, ότι κάποια στιγμή σύντομα θα υπάρξει ανάκαμψη;

Μήπως πιστεύετε ότι οι Πολιτικοί μας απλά κάνουν κάποιο λάθος ή είναι άσχετοι και αρκεί απλά μιά μικρή αλλαγή μέσω εκλογών;


Μήπως νομίζετε ότι το "λίπος που υπάρχει ακόμα" θα καθυστερήσει την ολική κατάρρευση;


Μήπως ελπίζετε ότι δεν θα χρειαστεί ο Λαός να πάρει τα πράγματα στα χέρια του;


Μήπως πιστεύετε ότι η πολυεθνική στην οποία τυχόν δουλεύετε δεν έχει κανένα πρόβλημα;  


Μήπως σας φαίνεται δύσκολο να λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδας με συμβατικούς τρόπους;

Ας δούμε ΟΛΕΣ τις αλήθειες που δεν λένε και γιατί η ολική ανατροπή έχει ήδη γίνει και αυτό που μένει είναι να καταλάβουμε ότι ο μόνος δρόμος είναι μπροστά προς μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Δημήτρης Καζάκης: Ποιον τρέμει ο Σαμαράς και το σινάφι του;

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον στο Peterson Institute for International Economics σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Αντώνης Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά: «Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής να οδηγηθεί στην φυλακή». Ωστόσο, λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια απάντησης σε ερώτηση που του τέθηκε από το κοινό έστρεψε τα βέλη του προς την «ακραία αντιπολίτευση» (extreme opposition, όπως είπε) που μιλάει για έξοδο από τo NATO, το ευρώ και την ΕΕ, «κάτι που θα ήταν πολύ επιζήμιο για τη μεγάλη υπόθεση».