Pages - Menu

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

10η συνάντηση νοτίου τομέα


10η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
(Αλίμου, Αργυρούπολης, Αγ. Δημητρίου, Γλυφάδας, Ελληνικού,
Ηλιούπολης, Ν. Κόσμου, Ν. Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου)

ΧΡΟΝΟΣ : Τετάρτη 2/11/2011, ώρα: 8:00 – 10:30 μμ
ΤΟΠΟΣ: ΣΙΝΕ ΔΑΦΝΗ
ΟΔΟΣ: Η. Ηλιού 28-30 στη Δάφνη
(Η συγκεκριμένη οδός Η. Ηλιού δεν είναι η γνωστή στο ύψος του Α’ Νεκροταφείου, αλλά ένα πιο μικρό στενό, λίγο πριν την Καφαντάρη (πηγαίνοντας προς Αθήνα), κάθετη στην Ηλιουπόλεως, στο ύψος του Αϊ Γιάννη. Το ΣΙΝΕ ΔΑΦΝΗ βρίσκεται στη συμβολή της οδού Εθν. Αντιστάσεως (Ηλιουπόλεως) & Η. Ηλιού. Είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ. Δείτε συνημμένο χάρτη)
ΣΗΜ.: Ο χώρος διατίθεται δυστυχώς από 8.00 μέχρι 10.30 μ.μ. γιατί μετά η θεατρική ομάδα έχει πρόβα που την καθυστερεί μόνο για μας. Άρα θα πρέπει να είμαστε ακριβείς στην ώρα προσέλευσης και σύντομοι στη συζήτηση.

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ :
Α. Ορισμός Υπευθύνου για κάθε δράση, ο οποίος θα ενημερώνει γραπτά την γραμματεία, ώστε η γραμματεία να ενημερώνει τα μέλη, το blog, τα site, κλπ. (στην δράση της 28ης δεν είχαμε πληροφόρηση για να ενημερώσουμε)
Β. Ορισμός ομάδας υπεύθυνων για τον συντονισμό των συνελεύσεων που να αλλάζει κάθε μήνα, 2μηνο ή 3μηνο (όπως η γραμματεία)
Γ. Ενημέρωση από τους υπευθύνους σχετικά με την εύρεση χώρου γραφείων και αποθήκευσης
Δ. Συζήτηση – απόφαση σχετικά με την τακτικότητα των συναντήσεων (ανά εβδομάδα, ανά 2 εβδομάδες, ή άλλο)
Ε. Τράπεζα Χρόνου
ΣΤ. Στη λίστα μας υπάρχουν μέλη ΚΑΛΛΙΘΕΑ – προώθηση στον πυρήνα Πειραιά;
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ (π.χ. υπάρχουν πληροφορίες για ομιλία Καζάκη στη Γλυφάδα 7/11 – αν ισχύει, οργάνωση, δράση, κινητοποίηση, κλπ.)


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:          mail:  epam.notiou@gmail.com
                                    τηλ.:  6984 802505

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.