Pages - Menu

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

12η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

12η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 


(Άλιμος, Αργυρούπολη, Αγ. Δημήτριος, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη 

Γλυφάδα, Δάφνη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Ν. Κόσμος, Ν. Σμύρνη, Π. Φάληρο,) 


Χρόνος: Τετάρτη 16/11/2011, ώρα: 19:00 – 22:00 μμ (ακριβώς) 

Τόπος: Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Ελληνικού (μέσα στην πρώην Βάση Ελληνικού)

Πρόσβαση: Επειδή η συνάντηση είναι νυχτερινή και ο φωτισμός στην περιοχή ελλιπής παρακαλώ δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην περιγραφή για να μην ταλαιπωρηθείτε. à Από Λ. Βουλιαγμένης με κατεύθυνση τη Γλυφάδα στρίβουμε δεξιά (προς παραλία) στο δεύτερο φανάρι μετά τα φανάρια της Λ. Αλίμου. Από Λ. Βουλιαγμένης με κατεύθυνση το κέντρο στρίβουμε αριστερά στο πρώτο φανάρι μετά τα φανάρια της Ιασωνίδου (Mega AB). à Αφού στρίψουμε θα δούμε αμέσως στο αριστερό μας χέρι τις εγκαταστάσεις της Τροχαίας Ελληνικού και δίπλα το θεραπευτήριο χρόνιων νοσημάτων, συνεχίζοντας και σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το φανάρι και ενώ ο δρόμος δεν φωτίζεται, θα συναντήσετε πάλι στο αριστερό σας χέρι τρεις κολώνες φωτισμού “πορτοκαλί” απόχρωσης. Ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη κολώνα υπάρχει η είσοδος της συρμάτινης περίφραξης του χώρου όπου βρίσκονται τα κτίρια του ΟΚΑΝΑ, του Πολιτιστικού Κέντρου κλπ. à Το κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου βρίσκεται ευθεία απέναντι από την είσοδο και σε απόσταση περί τα 100 μέτρα από αυτή. Τα λεωφορεία που κάνουν στάση κοντά στην πρώην Βάση είναι τα: 171, Α3 και Β3. 

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : (Θα συζητηθούν με την ακόλουθη σειρά προτεραιότητας) 

1) Η αποφασισμένη συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις της 17ης Νοεμβρίου 

2) Συντονισμός των κινητοποιήσεων και των δράσεων του τομέα σε συνάρτηση με τους πυρήνες. 

3) Συζήτηση στη πρόταση του τομέα ΕΠΑΜ του Πειραιά για κοινή δράση. 

4) Συζήτηση για πραγματοποίηση μιας γενικής και όσο το δυνατόν μαζικής συνέλευσης του ΕΠΑΜ νότιου τομέα άμεσα ( και καλύτερα Σάββατο ή Κυριακή) με θέματα που αφορούν στα : ατομική παρουσία, επικοινωνία των μελών, συμμετοχή, πυρήνες, οργάνωση, ομάδες μελών, εξορμήσεις, οικονομικά, συναντήσεις. 

5) Ενημέρωση από τους υπευθύνους σχετικά με την εύρεση χώρου γραφείων και αποθήκευσης. 

6) Σύσταση ομάδας "παλιών" μελών ώστε να πραγματοποιούν ξεχωριστές συναντήσεις προς ενημέρωση σε νέα μέλη. Ωστε και να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια σε κάθε συνάντηση και να λύνονται απορίες νέων μελών διεξοδικότερα και να λειτουργήσει η ομάδα σαν επιμορφωτική ομάδα για όλους μας. 

7) Σύσταση ομάδας υπευθύνων για τραπεζικές συμβουλές σε σχέση με δάνεια-κάρτες (έχουμε αρκετά μέλη τραπεζικούς ή συνταξιούχους τραπεζικους) 

8) Σύσταση ομάδας Ψυχολικής στήριξης με δημιουργία ομάδας ψυχολογικής θεραπείας (έχουμε 2 ψυχολόγους-ψυχοθεραπευτές στον τομέα) 

9) Σύσταση ομάδας που θα παρέχει στα μέλη μας και όχι μόνο: πληροφορίες – οδηγίες και εκπαίδευση σχετικά με την πρόληψη κινδύνων (πχ πρόληψη ληστειών – κλοπών – διαρρήξεων κλπ), διαχείριση κρίσεων φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών και συμβουλές για όλα τα μέσα και εξοπλισμούς Προληπτικής Φυσικής και Ηλεκτρονικής Προστασίας . 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: mail: epam.notiou@gmail.com
τηλ.: 6976696908

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.