Pages - Menu

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Το βίντεο της απάτης του Μega-Το 1984 του Όργουελ είναι τώρα!

Στο χτεσινό κεντρικό δελτίο του Μέγκα, το θέμα της πορείας εικονογροφήθηκε με πλάνα από συγκρούσεις του καλοκαιριού στην πλατεία Συντάγματος. Στο βίντεο του δελτίου η απάτη ξεκινάει στο 42:10. από Διακρίνονταν καθαρά τα πανό "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" και "Συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα", που ήταν πρώτη μούρη το καλοκαίρι, αλλά βέβαια χτες δεν υπήρχαν. Επίσης το πλάνο είναι πρωινό, ενώ το πραγματικό πλάνο από χτες, που προηγείται (μάλλον από τα λουλουδάδικα), είναι πολύ πιο σκοτεινό.
Προφανώς δεν είχαν αρκετά πλάνα με δακρυγόνα και δεν είχαν εικόνες με μολότοφ, οπότε είπαν να κάνουν ένα φλας μπακ (χωρις όμως να πουν στον μαλάκα τον τηλεθεατή). Αντικειμενική πληροφόρηση στην εποχή της εθνοσωτηρίου κυβέρνησης.
http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17650&video=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.