Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Λαμπαδηδρομία Αγ.Παρασκευής 29/01/2012



Σήμερα 29/01/2012 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη λαμπαδηδρομία του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου στην περιοχή της Αγίας παρασκευής. Η πορεία κινήθηκε σε κεντρικές πλατείες αλλά και γειτονιές της περιοχής όπου εκτός από τα συνθήματα, μοιράστηκαν και φυλλάδια του μετώπου. Έκπληξη -ακόμα και σε μας τους ίδιους- προκάλεσε το γεγονός ότι αρκετός κόσμος που βγήκε στα μπαλκόνια του μας χειροκρότησε.
Οι συντονισμένες αυτές δράσεις του μετώπου έχουν σκοπό να ενημερώσουν καταρχήν τον κόσμο ότι υπάρχει και ένας πολιτικός σχηματισμός που δεν λειτουργεί βάση της λογικής των κομμάτων, δε στοχεύει σε καρέκλες και επιχορηγήσεις, αλλά φιλοδοξεί να οργανώσει την Παλλαϊκή αντίσταση ενάντια στους προδότες της Πατρίδας και του Λαού μας. Σήμερα βροντοφωνάξαμε "ΟΧΙ" στο ξεπούλημα της χώρας μας και την καταστροφή των ζωών μας.
Το ΕΠΑΜ δεν είναι ένα κίνημα διαμαρτυρίας.Έχει σαφείς πολιτικούς στόχους και πέντε βασικά προτάγματα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιδρυτική διακύρηξη του μετώπου στη διεύθυνση www.epam-hellas.gr Τα μέλη του προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, και η μόνη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι να συμφωνούν στις πέντε βασικές θέσεις της ιδρυτικής του διακύρηξης. Δεν έχει χρηματοδότες και όλα τα έξοδα καλύπτονται αποκλειστικά από το υστέρημα των μελών του. Ο αγώνας για μας έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας, πηγή ελπίδας και αξιοπρέπειας.

http://www.youtube.com/user/BluesVan


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.