Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ένστολοι...

Αναδημοσίευση από: press-gr.blogspot.gr - Πηγή
Θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στην Ηρώδου Αττικού, οι  Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Αστυνομικών, Λιμενικών και  Πυροσβεστών, όπου από τη μία το μεσημέρι βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι συνδικαλιστές σωμάτων ασφαλείας κρατώντας πανό διαμαρτυρήθηκαν για το νέο πακέτο μέτρων που θα λάβει η κυβέρνηση.  Στο σημείο επικράτησε για λίγη ώρα ένταση με προπηλακισμούς και περιορισμένη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ. 

Λίγη ώρα, αφ’ ότου άρχισε η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, ομάδα συνδικαλιστών μπήκε στο Μέγαρο Μαξίμου, για να αφήσει το ψήφισμά τους στους κκ Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη. Κατά τις 14:30 το προεδρείο συνδικαλιστών εξήλθε από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχαν συνομιλία με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού. Ο κ. Χρήστος Φωτόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), εξερχόμενος του Μεγάρου είπε: “Είναι ειλικρινά κρίμα για το αυτονόητο να εκδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας, αφού είχαμε ενημερώσει ότι θα έρθουμε να το παραδώσουμε. Είναι κρίμα για τον τρόπο συμπεριφοράς των συναδέλφων μας που μας έριξαν χημικά“.
Όπως ανακοίνωσαν, θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 26 Σεπτεμβρίου, φορώντας την υπηρεσιακή τους στολή. Οι ίδιοι, μάλιστα, σε συνομιλία τους με τους δημοσιογράφους, ζήτησαν σε περίπτωση που τους δοθεί εντολή να ρίξουν χημικά στις διαδηλώσεις εναντίον των μέτρων, να είναι ξεκάθαρο ποιος πολιτικός η επιχειρησιακός παράγοντας έδωσε την εντολή. Ακόμη, πρόσθεσαν ότι θα συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε εκδήλωση διαμαρτυρίας την ημέρα που θα τεθούν προς ψήφιση τα νέα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.