Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Xαρίζουν (και) το ΕΣΠΑ στους Γερμανούς


Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει τη μυστική μεθόδευση για τον αποκλεισμό των ελληνικών δήμων και του ελληνικού Δημοσίου από τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Επιλέξιμοι για χρηματοδότηση θα είναι μόνον οι ξένοι! Πώς η κυβέρνηση Σαμαρά «κατάφερε» να χαρίσει στους Γερμανούς ακόμη και το πρόγραμμα που υποτίθεται ότι προορίζεται για την ανάπτυξη της Ελλάδας.

Πώς η κυβέρνηση Σαμαρά 
«κατάφερε» να αποκλείσει την ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις επιχορηγήσεις.
Μια μεγάλη αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ που δε γνωρίζουν ακόμη ούτε οι ίδιοι οι δήμαρχοι!
Διαβάστε, επίσης, Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή


Γιατί το γερμανικό περιοδικό Stern και το αμερικάνικο πρακτορείο Reuters «ανακάλυψαν» τώρα ότι μερικές δεκάδες επιχειρηματικές οικογένειες έχουν λεηλατήσει την Ελλάδα. Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση σε Μπόμπολα, Ψυχάρη, Λάτση, Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο, Αγγελοπούλου. Δείτε ποιες από τις αποκαλύψεις που πρώτο Το ΧΩΝΙ έφερε στη δημοσιότητα για τα απίστευτα σκάνδαλα των Ελλήνων ολιγαρχών υιοθετούν τώρα Reuters και Stern για να εξυπηρετήσουν αμερικάνικα και γερμανικά επιχειρηματικά συμφέροντα.
Πάγωσαν τα σχολεία. Για πρώτη φορά στα χρονικά, μαθητές δε θα επιστρέψουν στις τάξεις –με τα κλειστά καλοριοφέρ- μετά τις γιορτές.
Αυτήν την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ κρατούν:
Δημήτρης Καζάκης: «”Πιστεύω εις ένα ευρώ”, ψέλνουν οι πολιτικοί μας» (μέρος Β’)
Κλεάνθης Γρίβας: «Ο αποδιοπομπαίος τράγος, οι εξουσιοφρενείς αρχιμηχανικοί του θανάτου και τα καθ’ ημάς κακέκτυπα αντίγραφά τους»
Νίκος Βούτσης: «Οι “επιτυχίες” του Σαμαρά υποθηκεύουν το παρόν και μέλλον του τόπου»

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

στα περίπτερα όλης της χώρας
μέχρι και τη Δευτέρα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Περί Εθνικής Οικονομικής Πολιτικής
Υπαγωγή στο Ευρό = προιόν δράσης Σημίτη Παπαδήμου.
Άραγε για το καλό μας, από τους συγκεκριμένους κυρίους ?
Όχι βέβαια !
Εθνικό Νόμισμα = εργαλείο Εθνικής οικονομικής πολιτικής.
Ευρό = εργαλείο οικονομικής πολιτικής αυτών που το εκδίδουν και το ελέγχουν. Άρα των “Βορείων” της Ευρωζώνης, αν όχι της Γερμανίας μόνο.
Ερώτημα: παραμονή στο Ευρό και αντιμνημοναική πολιτική είναι 2 συμβατές ή μήπως ασύμβατες έννοιες ?
Μήπως το ευρό είναι το ύπουλο εργαλείο προγραμματισμένης υπαγωγής σε μνημόνια του Νότου της Ευρώπης ?
Ανεξάρτητα του αν θα πρέπει ή όχι να έχομε Εθνικό Νόμισμα, τουλάχιστον να ξέρομε σε τι παγίδα μας έριξαν και να το διαπραγματευτούμε.
Γιο το σχετικό δίλημμα να λάβομε υπ' όψιν ότι με ξενοκρατούμενη Κεντρική Τράπεζα ούτε επί δραχμής είχαμε Εθνικό Νόμισμα, όπως δεν είχαμε και Εθνική Ανεξαρτησία εξάλλου.
Τα προσφάτως ρηθέντα περί "Εθνικού Νομίσματος" από τον Αλέξη Τσίπρα είναι η επανάληψη της πολιτικής πορείας και τελικής κατάληξης των ΓΑΠ και Α Σαμαρά. Είναι αυτή η μοιραία συνέπεια της επικυριαρχίας στην χώρα μας ενός μη Εθνικού Νομίσματος ελεγχόμενου από ξένα συμφέροντα.
Σε παράφραση ιδού το ρηθέν από ένα των πατριαρχών των Ρότσιλντ: “Ας εκδίδω εγώ το νόμισμα και άσε τους πολιτικούς να νομίζουν ότι κυβερνούν”.
Την παράνοια αυτή ο Λαός την διαισθάνεται γιαυτό και είναι παγωμένοι οι περισσότεροι πολίτες, ενώ πολλοί επιλέγουν τον δικομματισμό με βάση την αρχή του "μη χείρον βέλτιστον" , όπως π.χ. Στις 17 Ιουνίου τους 166 μετέπειτα επίορκους.
Όσο για την Δημοκρατία στην Ευρώπη, έστω την κουτσή αντιπροσωπευτική δημοκρατία του Ευρό, θα πρέπει να αναζητήσομε τον αρχιτέκτονα της και πρώτο Πρόεδρο της Κομισιόν Βάλτερ Χωλστάιν, στενό συνεργάτη του Άντολφ Χίτλερ ήδη από το 1933, ο οποίος και την οργάνωσε κατ' εντολήν των μεταπολεμικών Ευρωπαικών “Δημοκρατιών”.
http://www.nazi-roots-of-brussels-eu.org/

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.