Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Συλλογική η Απόφαση του ΕΠΑΜ για μη συμμετοχή στις εκλογές

Συλλογική η Απόφαση του ΕΠΑΜ για μη συμμετοχή στις εκλογές

Ανακοίνωση 

Στις 7 Ιανουαρίου το Ε.ΠΑ.Μ. εφαρμόζοντας την Δημοκρατία στην πράξη, διεξήγαγε ένα δημοψήφισμα με το οποίο τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. σε ολόκληρη τη χώρα, ψήφισαν για την συμμετοχή ή μη στις προσεχείς εκλογές. Η εικόνα που έχουμε από τα αποτελέσματα όπως τα λάβαμε από το Ο.Γ., βρίσκεται περίπου στο 83% κατά της συμμετοχής μας. Τα ακριβή ποσοστά θα δοθούν με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης από την επιτροπή.

Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν είναι εκ θέσεως κατά των εκλογών.

Ωστόσο, στην παρούσα συγκυρία τα μέλη μας αποφάσισαν συλλογικά ότι το Ε.ΠΑ.Μ. προτιμά να κρατήσει τις δυνάμεις του -υλικές αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό- και να τις διαθέσουμε αγωνιζόμενοι μαζί με το λαό για όλα αυτά που θα επακολουθήσουν την επόμενη της εκλογικής αναμέτρησης.

Η εκλογές της 25 Γενάρη 2015 δεν γίνονται κάτω από την πίεση του λαϊκού παράγοντα. Την πρωτοβουλία των κινήσεων την έχει η τρόικα και οι υποτελείς της Σαμαροβενιζέλοι. Παρ’ όλη την εκστρατεία κατατρομοκράτησης του λαού και εξαγοράς  ψήφων για την Προεδρική εκλογή, η αποτυχία τους είναι μέσα στα σενάριά τους 

Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. καλούνται για τις εκλογές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, αφού είναι αυτονόητο ότι θα ψηφίσουν αντιμνημονιακά και δεν θα επιτρέψουν την σημερινή συμμορία να συνεχίσει να κυβερνά.

Το ΕΠΑΜ καλεί τον Ελληνικό λαό να μαυρίσει  τους ΣαμαροΒενιζέλους και τα αναχώματά τους Χρυσή Αυγή, Ρίζες, Ποτάμια, ΔΗΜΑΡ, Παπανδρέου. Να ανατρέψει την δωσίλογη κυβέρνηση. 

Η εκτίμηση του Ε.ΠΑ.Μ. είναι ότι η ώρα της ξεκάθαρης αναμέτρησης μεταξύ της Λαϊκής θέλησης και αυτών που πράττουν ενάντια στο συμφέρον του, δεν θ' αργήσει να έρθει. Είναι σίγουρο ότι τα γεγονότα τα οποία θα ζήσουμε στο προσεχές μέλλον καθώς και το κλίμα απόλυτης τρομοκρατίας, φόβου και πόλωσης που θα διαμορφωθεί μέσα από τα ΜΜΕ, θα κάνουν κατανοητό σε ικανό μέρος του Λαού ότι χωρίς την δικιά του ουσιαστική συμμετοχή, οργάνωση, πράξη και αντίσταση, δεν θα υπάρξει λύση.

Το Ε.Πα.Μ. συνεχίζει  με εργώδη κινητικότητα να προετοιμάζει το μετωπικό σχήμα που την κατάλληλη στιγμή θα αναλάβει τον δυναμικό ρόλο για τις εξελίξεις στην πατρίδα μας.
Συναγωνιστές συναγωνίστριες.

Κρατάμε ψηλά τη σημαία του μετώπου και προετοιμάζουμε τις δυνάμεις μας για την επόμενη μέρα. Θα «χτυπήσουμε» εκεί που ξέρουμε ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να είστε βέβαιοι ότι ούτε στιγμή δεν χάνουμε από τα μάτια μας το στόχο και έχουμε ήδη διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για αυτή την ώρα. 

Στο χέρι μας είναι πλέον να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να είμαστε έτοιμοι. 
Το μόνο που χρειάζεται είναι ενότητα κι αγώνας.

09/01/2015
Ενωτικά η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

1 σχόλιο:

pellargos είπε...

Άλλη μια λανθασμένη απόφαση ανοιξε διάπλατα δρόμοστην απάτη του δωσιλογικού ΣΥΡΙΖΑ! Ας γίνει μάθημα!

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.