Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Παρέμβαση ΕΠΑΜ Κηφισιάς-Ερυθραίας και Επιτροπής Αγώνα Κηφισιάς στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011 στην Νέα Ερυθραία]

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ

Μέλη και φίλοι του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου από τον Βόρειο Τομέα Αθήνας παρενέβησαν σήμερα στην παρέλαση των σχολείων Κηφισιάς,Ερυθραίας και Εκάλης που έγινε στη Νέα Ερυθραία φωνάζοντας συνθήματα όπως " Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία, Η Χούντα δεν τελείωσε το ' 73 "
"Εμπρός Λαέ μην σκύβεις το κεφάλι " κ.α. απέναντι απο την εξέδρα των επισήμων.Προηγουμένως μοιράστηκαν 2000 τρικάκια του ΕΠΑΜ με το κεντρικό σύνθημα ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ - ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ. Τα μέλη του ΕΠΑΜ κρατούσαν συμβολικά μια ελληνική σημαία με μαύρο πανί ενώ οι συναγωνιστές της Επιτροπής Αγώνα
των κατοίκων της Κηφισιάς ύψωσαν πανώ για το ΟΧΙ σε ΕΕ και ΔΝΤ.

Πολλοί δημότες που παρακολουθούσαν την παρέλαση ανταποκρίθηκαν και φώναζαν μαζί η χειροκροτούσαν αλλά και μαθητές εξέφρασαν την αντίθεση τους στο δωσιλογικό καθεστώς με ποικίλους τρόπους.

Οπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα έτσι και στην περιοχή μας ο λαός με την στάση του έδειξε ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε κανένα μέτρο και εκβιασμό, δεν πρόκειται να αποδεχθεί τα χαράτσια και θα διώξει σύντομα τους προδότες στέλνοντας τους στην φυλακή.


http://www.youtube.com/watch?v=Q89gsmyV-ac

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.