Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση Συντονιστικού ΕΠΑΜ Θεσσ/νικης


 Πατριώτες  πατριώτισσες,
Όλη η Ελλάδα βρίσκετε στον δρόμο.  Την 19 & 20  Οκτώβρη σε όλη την Ελλάδα ο κόσμος ξεχύθηκε απεργώντας στους δρόμους ενάντια στο καθεστώς κατοχής των δοσίλογων των Ε.Ε.- ΔΝΤ., παρά τις όποιες προβοκατόρικες προσπάθειες αστυνομίας και κουκουλοφόρων να τον διαλύσουν. Η καθολική αγανάκτηση γέμισε τις πλατείες όλης της χώρας στοχοποιώντας μαζί με την κυβέρνηση και το σάπιο πολιτικό κατεστημένο του καθεστώτος. Παρά την ριζοσπαστικοποίηση μεγάλων τμημάτων του Ελληνικού λαού, είναι φανερό  το έλλειμμα του  πολιτικού φορέα  που θα τον εκφράσει με συνέπεια.

Ο άτυχος νεκρός Δημήτρης …….. δυστυχώς επιβεβαιώνει  
1. το αναμενόμενο προδιαγεγραμμένο έγκλημα  των δυνάμεων καταστολής από την αλόγιστη χρήση δακρυγόνων και τοξικών ουσιών, όπως επανειλημμένα έχει καταγγείλει και προειδοποιήσει ο ιατρικός κόσμος όλης της χώρας, δυστυχώς επαληθεύετε.
2. την ανάγκη πολιτικής καταδίκης και απομόνωσης “ύποπτων επαναστατικών” αντιλήψεων και πρακτικών που επιτρέπουν την διατεταγμένη προβοκατόρικη δράση των κουκουλοφόρων του παρακράτους και της ασφάλειας να τρομοκρατήσουν τον λαό.
3. την συνεχιζόμενη αδυναμία κυρίως της κοινοβουλευτικής αριστεράς να αντιληφθεί τα προτάγματα των καιρών και να δουλέψει στην κατεύθυνση της ενότητας του λαού πάνω σε ένα πλαίσιο που να απαντά άμεσα από την ανατροπή του καθεστώτος  στην επόμενη μέρα. Ο απομονωτισμός και οι διαχωριστικές γραμμές του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ δεν βοηθούν στην δημιουργία της πλατιάς ενότητας του λαού που επιβάλουν οι καιροί.
Η ενότητα του λαού μέσα από την οργάνωσή του προβάλλει ως η μόνη εγγύηση , τόσο για την ανατροπή τους , όσο και για την καινούργια ημέρα που έρχεται.
Δεν θα φύγουν αν δεν ολοκληρώσουν την παράδοση της χώρας. Να τους σταματήσουμε.
Το ξενόδουλο οικονομικό καταστημένο της ρεμούλας και της αρπαχτής έντρομο,  επεξεργάζεται συνεχώς σενάρια με τα αφεντικά του ΕΕ-ΔΝΤ για την μετά ΠΑΣΟΚ ημέρα.
Ο αντιμνημονιακός Σαμαράς καταγγέλλει την “λάθος συνταγή”  ενώ μαζί με το τρίο ΠΑΣΟΚ – Καρατζαφέρη – Μπακογιάννη ρίχνει τα ίδια ακριβώς υλικά στο καζάνι του ξεπουλήματος του τόπου. Η κυβέρνηση “εθνικής ενότητας” με όλους αυτούς, επενδυμένους με ανεξάρτητους, πετυχημένους επιχειρηματίες και πολιτικά πτώματα του παρελθόντος,  μόνο σαν ατάκα επιθεώρησης φαντάζει  «..ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ..».
Υπάρχουν και τα “αντιμνημονιακά μέτωπα” που οι ηγεσίες τους προσδοκούν την αύξηση των ποσοστών τους σε μία νέα βουλή αυτοχριζόμενοι   ως οι μοναδικοί “αγωνιστές” και φωτισμένοι κάτοχοι της μοναδικής αλήθειας της σωτηρίας του λαού, καθώς και άλλοι που νομίζουν ακόμη ότι μπορεί να υπάρξει λύση προς όφελος του λαού μέσα στην ΟΝΕ.
Όποιος σήμερα δεν λέει ξεκάθαρα την αλήθεια στον λαό, υπονομεύει τον αγώνα του και υπηρετεί ηθελημένα ή όχι το υπάρχον καθεστώς της δουλοπαροικίας που μας επιβάλλουν.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την ανάγκη να ασκήσει η χώρα το νόμιμο δικαίωμά της με βάσει το Διεθνές δίκαιο, δηλαδή την μη αναγνώριση του χρέους ως παράνομο και την μονομερή διαγραφή του, τότε δεν έχει καταλάβει που μας οδηγούν, και ο ρόλος του καμία σχέση δεν έχει με τα προτάγματα που επιβάλλουν οι καιροί για τα  συμφέροντα αυτού του τόπου, όσες ανέξοδες κορώνες βγάζει για λάθος συνταγές, αδίστακτους τοκογλύφους, πουλημένες κυβερνήσεις, αντιμνημονιακούς αγώνες.
Μας έχουν κηρύξει πόλεμο. Σήμερα κανείς δεν δικαιούται να απέχει. Έναν- έναν εδώ και δύο χρόνια μας έβαλαν να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Τους ταξιτζήδες, τους φορτηγατζήδες, κάθε απεργό,  όλη την κοινωνία με τους δημοσίους υπαλλήλους…, και τώρα κλείνουν τον κύκλο τους. Θέλουν να παραδώσουν έναν εξαθλιωμένο λαό, υποτελή ραγιά, στην ληστοσυμμορία των τραπεζιτών. Αφού ξεκοκαλίσουν για λογαριασμό τους και τις τελευταίες του οικονομίες και το σπίτι που μένει με τα απανωτά χαράτσια που τελειωμό δεν έχουν. Οι δοσίλογοι πατριδοκάπηλοι τον προσφέρουν φθηνό εργατικό δυναμικό στις δικές του επιχειρήσεις που χαρίζουν στους “επενδυτές” αφεντικά τους  του 4ου Ράϊχ.
Πατριώτες πατριώτισσες,
Όταν ο φίλος σου γυρίζει την πλάτη και ο εχθρός οργανώνει τους κατασταλτικούς μηχανισμούς των ΜΑΤ – ομάδων Δ μαζί με τους ρουφιάνους του παρακράτος των κουκουλοφόρων, στηριγμένος στη προπαγάνδα των  Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης των λαμόγιων και των παρατρεχάμενων που μαζί τα φάγανε.
Όταν η δικαιοσύνη με τις αποφάσεις της και την απόλυτη σιγή της στις κατάφορες παραβιάσεις του Συντάγματος καταγράφετε στην συνείδηση του κόσμου ως συνένοχη στο ξεπούλημα του λαού και του τόπου.
Τότε για όλους εμάς τους ανθρώπους της δουλειάς και του μόχθου μόνο ένας δρόμος μας μένει

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ, πέρα από τις ιδεολογικές μας διαφορές.
Μοναδικό μας όπλο σε αυτό τον όμορφο και δύσκολο αγώνα που σφραγίζει την ενότητά μας είναι η πλατιά ανάπτυξη της αλληλεγγύης μας.

Πρώτο καθήκον για κάθε μέλος ή φίλο του ΕΠΑΜ, κάθε δημοκράτη πατριώτη είναι να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία, να κρατήσουμε ζωντανό τον κοινωνικό ιστό. Αυτό το καθήκον απαιτεί συνεύρεση και οργάνωση του λαού στην γειτονιά, στον χώρο δουλειάς.
Να αναζητήσουμε και να στηρίξουμε πρώτα απ’ όλα τους ανέργους, τους ανθρώπους που βρίσκονται  σε απόγνωση, που χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες, που τους κόβει η ΔΕΗ το ρεύμα, που δεν έχουν θέρμανση.
Αν δεν το κάνουμε εμείς αυτό, τότε θα το κάνουν οι ίδιοι μεσ’ την απόγνωσή τους με τρόπο που θα μας τρομάξει, με την κλοπή, τον φόνο ,τον βιασμό. Ο κανιβαλισμός που μας επιβάλλουν δεν πρέπει να περάσει . Η αντίστασή μας και η ανατροπή των δοσίλογων κατοχικών περνάει, θέλουμε δεν θέλουμε, από την δική μας αλληλέγγυα οργάνωση στην γειτονιά μας.

-         Κανένα σπίτι  με κομμένο ρεύμα
-         Κανένα παιδί νηστικό
-         Κανένας άρρωστος χωρίς βοήθεια

Πως ;  Με ποιο τρόπο ;
Μόνο αν μετρηθούμε μεταξύ μας θα το ανακαλύψουμε, αυτή είναι η δύναμη που τρέμουν

Η   ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ   ΜΑΣ

Με όπλο την αλληλεγγύη λέμε
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ
ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ
ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΡΟΥΡΙΟ – ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟ

Αυτός ο δρόμος είναι μονόδρομος για κάθε τίμιο πατριώτη δημοκράτη
Μπορούμε να τους νικήσουμε
Με την λαϊκή αλληλεγγύη παλεύουμε για

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.