Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

"Βόμβα'' από τη Μέρκελ: Να μείνει μόνιμα η Τρόικα στην Αθήνα!


- Η Γερμανίδα Καγκελάριος προαναγγέλει πως στη Σύνοδο Κορυφής την Κυριακή θα αποφασιστεί σχέδιο για την Ελλάδα
- ''Μόνιμη η αποστολή της τρόικας στην Αθήνα για να ελέγχει το χρέος''
- Η Μέρκελ ζητάει επίσης την παραπομπή των ελλειμματικών χωρών στο ευρωδικαστήριο
- Η Μέρκελ επιβεβαιώνει εμμέσως την αποκάλυψη του Reuters για επικείμενη αποικιοκρατικού τύπου παρέμβαση της Ευρώπης στην Ελλάδα
Η Άγκελα Μέρκελ, σε ομιλία της πριν από λίγο σε κυβερνητικά στελέχη δήλωσε πως στη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής πιθανότατα θα αποφασιστεί, ως μέρος του σχεδίου για την Ελλάδα, να μείνει ΜΟΝΙΜΑ η τρόικα στη χώρα μας για να ελέγχει το χρέος.

Με αυτό το τρόπο η Γερμανίδα Καγκελάριος διαλύει την ομίχλη γύρω από τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της Κυριακής, για την οποία όλοι εως τώρα έλεγαν πως μπορεί να μην πάρει αποφάσεις για την Ελλάδα.

Μόνο τυχαία δεν εκστόμισε αυτήν την ατάκα και μάλιστα αυτή τη στιγμή η Μέρκελ που απ' ότι φαίνεται καταλαβαίνει πως δεν συγχωρούνται άλλες αναβολές στην επίλυση της εκρηκτικής κρίσης χρέους στην Ελλάδα.

Η ίδια προανήγγειλε επίσης την παραπομπή στο ευρωδικαστήριο χωρών που δεν συγκρατούν τα ελλείμματα τους.

Τα λόγια της Μέρκελ συνιστούν όμως και πλήρη επιβεβαίωση όσων αποκάλυψε το πρακτορείο Reuters για άνευ προηγουμένου επέμβαση της Ευρώπης στην Ελλάδα που ουσιαστικά παραχωρώντας κυριαρχικά της δικαιώματα τελεί υπό κηδεμονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.