Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ενδιαφέρον Site

Ενα ενδιαφέρον site το www.forologoumenos.gr, στα οποία τα μέλη μας θα βρουν ενδιαφέρουσες ενέργειες για την αντιμετώπιση του “χαρατσιού” της ΔΕΗ (εξώδικα, αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κλπ.) Τα δικόγραφα και οι συμβουλές που δίνονται πολύ εμπεριστατωμένα είναι άρτια και σχεδόν συμφωνούν με τις ενέργειες δικηγόρων για λογαριασμό πελατών.

Στις συμβουλές, τα μέλη μας μπορούν να βρουν συμβουλές προκειμένου να προβούν οι ίδιοι, χωρίς να καταβάλουν δαπάνη σε εμάς τους δικηγόρους που συνήθως μεσολαβούν (παρ’ότι δεν το συνιστούμε), στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες.

Εντυπωσιακό στο site είναι και το “ρολόι του δημοσίου χρέους” το οποίο θα βοηθήσει (δεν ξέρω βέβαια αν είναι αξιόπιστο…) στην κατανόηση όλων (…και του πιο άσχετου - άπιστου….) ότι το χρέος “δεν παλεύεται” και επομένως πρέπει να διαγραφεί!!!!!!!!!!

Κουράγιο και Δύναμη σε όλους
ΘΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.