Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

15η Συνάντηση Νοτίου Τομέα

15η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 

(Άλιμος, Αργυρούπολη, Αγ. Δημήτριος, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη 

Γλυφάδα, Δάφνη, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Ν. Κόσμος, Ν. Σμύρνη, Π. Φάληρο,) 



Χρόνος: Τετάρτη 07/12/2011, ώρα: 19:00 μμ. 

Τόπος: ΣΤΕΚΙ ΕΠΑΜ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, Λακωνίας 27 Άλιμος. 


ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : (Προτείνεται να συζητηθούν με την προτεραιότητα που θα θέσει η συνέλευση) : 



1) Εκδήλωση Μικρόκοσμου στις 10-12-2011, τελικές αποφάσεις για την οργάνωσή της έπειτα και από την ηλεκτρονική συζήτηση που προηγήθηκε. 

2) Αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του ΕΠΑΜ. Εισήγηση Μάρας - Μάρθας. 

3) Ενεργός συμμετοχή περισσοτέρων μελών μας. Το θέμα μπαίνει ως προβληματισμός των ίδιων των μελών αλλά και με αφορμή τμήμα από mail του Καζάκη 

4) Συζήτηση αν η αποφασισμένη δράση της προηγούμενης συνέλευσης στη Γερμανική πρεσβεία( η οποία πλέον θεωρείται άκυρη από τον συντονιστή του ΕΠΑΜ Πειραιά) θα αποσυρθεί ή όχι από τον Τομέα. 

5) Δυνατότητα καταγραφής σε ένα ενημερωτικό έντυπο των βασικών κανόνων λειτουργίας του Νότιου Τομέα, που έως τώρα έχουν αποφασιστεί είτε από ιδρύσεως είτε σε συνελεύσεις των μελών του, το οποίο να διατίθεται σε αντίγραφα στο στέκι για ενημέρωση όλων και ιδιαίτερα των νέων. Π.χ. κάποιες αποφάσεις για τα οικονομικά, είχαμε από τη γραμματεία σε mail το οποίο και παραθέτουμε: 

6) Απολογισμός της συμμετοχής του ΕΠΑΜ στην πορεία της 17ης Νοέμβρη (γενική παρουσία-αποχώρηση-συμπεράσματα). 

7) Αντικατάσταση μελών συντονιστικής επιτροπής των συναντήσεων. Αποχωρεί ο Στέλιος και ο Βασίλης λόγω λήξης της διάρκειας της θητείας τους (1 μήνας). Η Σωτηρία που και αυτή έληξε η θητεία της, θα αντικατασταθεί μόλις το νέο μέλος αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και όχι αργότερα από 2 εβδομάδες. 

8) ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ΕΠΑΜ. Μια πρώτη προσέγγιση του θέματος, ερωτήματα και διευκρινίσεις για τον τρόπο διαβούλευσης. 


ΥΓ. Παρακαλούνται όσοι έλαβαν την πρόσκληση με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο να εκτυπώσουν και να φέρουν μαζί τους ένα (1) αντίτυπο στη συνέλευση, έτσι ώστε να ενημερωθούν και αυτοί που δεν έχουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. 


ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: 

Σωτηρία, Βασίλης 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: mail: epam.notiou@gmail.com
τηλ.: 6984 802505

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.