Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Πώληση τεσσάρων Airbus A340 της Ολυμπιακής για 40 εκατομμύρια $ αντί των 100 που έκαναν (upd)

Η Apollo Aviation Group σύμφωνα με τις δηλώσεις του αρμοδίου υπουργείου ήταν ο μεγαλύτερος πλειοδότης για τα 4 αεροσκάφη της Ολυμπιακής αεροπορίας . Τα αεροσκάφη τα οποία αποτελούσαν βασικό κορμό των υπερατλαντικών ταξιδιών του Εθνικού μας αερομεταφορέα στην κυριολεξία ξεπουλήθηκαν σε τιμή τουλάχιστον 60% φθηνότερα . Στην αγορά μεταχειρισμένων αεροσκαφών τα συγκεκριμένα αεροσκάφη σήμερα πιάνουν περίπου 25-35 εκατομμύρια  στην διεθνή αγορά σύμφωνα και με την σελίδα globalplanesearch το Ελληνικό κράτος θα μπορούσε να εισπράξει 100-140 εκατομμύρια $ . Όμως στο βωμό της δήθεν εξυγίανσης και ταχύτατης εισροής κεφαλαίων στα ταμεία του κράτους αποφάσισε να αποδεχθεί το ποσό των 40 εκατομμυρίων $ για τα 4 αυτά αεροσκάφη . 
Όποιος καταλαβαίνει τη έχει να γίνει και με τις υπόλοιπες πωλήσεις αποκρατικοποίησεις  αντιλαμβάνεται οτι μιλάμε για το μεγάλο παζάρι πάνω από την εθνική μας περιουσία. Δε πρέπει να αφήσουμε να ξεπουλάτε τσάμπα όλα όσα πληρώθηκαν με ιδρώτα από τον Ελληνικό λαό .

πηγή πηγή πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.