Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΑΜ Δυτικής Θεσσαλονίκης

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,

ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ:Αγαπητοί συναγωνιστές,

Το Ε.Πα.Μ Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης έχει δημιουργηθεί και είναι πια στο χέρι μας να το μεγαλώσουμε και να πετύχουμε τον πρώτο στόχο, που είναι μια μεγάλη εκδήλωση δυτικά και με τη συμμετοχή του Δημήτρη Καζάκη αν είναι εφικτό, και φυσικά η διάδοση του Ε.Πα.Μ.
Σημείο αναφοράς θα είναι ένας χώρος που θα οριστεί σύντομα, όπως επίσης και τα γνωστά διαδικτυακά εργαλεία...

Αυτή είναι η σελίδα του Ε.Πα.Μ Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης:
http://epamdytikhthess.wordpress.com/

και αυτό είναι το email του:
epamdytikhthess@gmail.com

Προωθήστε τη σελίδα όσο μπορείτε σε γνωστούς και φίλους για να μεγαλώσει η επισκεψιμότητα και φυσικά να ενημερώνουμε τον κόσμο.

Επικοινωνήστε μέσω του email και κάντε τις παρατηρήσεις-προτάσεις σας για τη σελίδα μας και ότι άλλο χρειαστεί, και φυσικά ενισχύστε αυτό εγχείρημα με τη φυσική παρουσία σας που είναι και το σημαντικότερο από όλα.

Σας ευχαριστούμε

Ε.ΠΑ.Μ. Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.