Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Αποσύρθηκε η τροπολογία για την πώληση των τεσσάρων Airbus μετά την κατακραυγή του κόσμου

Ο Ε.Βενιζέλος ως ο αρμόδιος υπουργός αναγκάστηκε σήμερα να αποσύρει την απίστευτη τροπολογία  σύμφωνα με την οποία το Ελληνικό δημόσιο θα ξεπουλούσε κυριολεκτικώς τέσσερα Airbus 340 ,αεροσκάφη δηλαδή που χρησιμοποιούνταν εως πρόσφατα για υπερατλαντικές πτήσεις,αντί του ποσού των 31εκ. ευρώ όταν στην αγορά μεταχειρισμένων αεροσκαφών αυτού του είδους τα αεροσκάφη έχουν αξία μεταπώλησης περίπου στα 30 εκατομμύρια ευρώ το καθένα .
Μετά την γενική κατακραυγή για την πώληση αυτή αλλα και για την διαδικασία που ακολουθήθηκε μέσω της Proton Bank και διαφόρων υπεράκτιων εταιριών  η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση της πίσω.
To αποτέλεσμα αυτό δείχνει για άλλη μια φορά πως όταν ο λαός αποφασίζει για κάτι ο οποιοσδήποτε κυβερνών είναι υποχρεωμένος να τον ακούσει και να πράξει τα δέοντα.Αναμένουμε και την διαδικασία ανάληψης ευθυνών από τους βασικούς υπεύθυνους αυτής της επιλογής.

Η Ελλάδα δεν ξεπουλιέται.Δε χρωστάει ,της χρωστάνε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.