Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Εγγραφή μελών


Αγαπητά παλαιά και νέα Μέλη του ΕΠΑΜ Νοτίου Τομέα...... που δεν έχετε ακόμα εγγραφεί στο νέο ηλεκτρονικό σύστημα της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ του ΕΠΑΜ....
(ας μας συγχωρήσουν όσοι έχουν ήδη γραφτεί, δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να σας αφαιρέσουμε προς το παρόν απο την λίστα αποστολής μέιλ, οπότε απλά αγνοείστε αυτό το μήνυμα)
.... σας υπενθυμίζουμε ότι, εν όψει της προετοιμασίας για την διεξαγωγή του 1ου τακτικού Συνεδρίου του ΕΠΑΜ, χρειάζεται οπωσδήποτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα http://www.epam-hellas.gr !
Οποιαδήποτε άλλη εγγραφή έχετε κάνει μέχρι τώρα, στο blogτου Νοτίου Τομέα, σε άλλα blog τομέων/πυρήνων του ΕΠΑΜ, ή σε έντυπη φόρμα στις συναντήσεις του Τομέα ή των Πυρήνων σας, αν δεν έχετε εγγραφεί στην κεντρική ιστοσελίδα, η εγγραφή σας ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επανεγγραφής στο νέο ηλεκτρονικό σύστημα.

Σας παρακαλούμε λοιπόν πολύ, μην το αμελείτε, γραφτείτε ΤΩΡΑ!
Επίσης, αν σας ρωτήσουν φίλοι και γνωστοί σας που δεν έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ και e-mail τι να κάνουν, παρακαλούμε βοηθήστε τους να έρθουν σε επαφή με τους υπεύθυνους του πυρήνα τους να τους εγγράψουν.
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Μπείτε κεντρική σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. http://www.epam-hellas.gr/
 
Στη δεξιά μεριά της σελίδας θα δείτε κάτι πορτοκαλί μπάρες που γράφουν: 
 
 Εγγραφή Μελών
   
 Εγγραφή Φίλων
   
 Φωτογραφίες
   
 Συνδρομή
   
 Οικ. Στήριξη
   
Επιλέξτε Εγγραφή Μελών και συνεχίστε.
Για ταχύτερη διεκπαιρέωση, αν είστε ήδη εγγεγραμένοι σε κάποιο τοπικό τομέα ή/και πυρήνα του ΕΠΑΜ, παρακαλούμε να το δηλώσετε στο πεδίο σχολίων. 
Σημαντικός, αν και όχι υποχρεωτικός, ο Τ.Κ.

Θέλουμε και σταθερό σας τηλέφωνο για να μειώσουμε το κόστος επικοινωνίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μου φαίνεται πολύ πονηρό; Εγγραφή στο internet; Δεν υπάρχει τίποτα πιό αξιόπιστο, από την εγγραφή στους πυρήνες! Γιατί ζητάνε επανεγγραφή; ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η επανεγγραφή όντως θέτει ένα σοβαρό θέμα. Και επειδή η αντιμετώπισή του απαιτεί στοχευμένη δράση μέσα σε γενικότερο σχεδιασμό, αν είναι βιαστικό, η επιτροπή μπορεί να το μπαλώσει προσωρινά απευθυνόμενη στους πυρήνες, αντί να μεταθέτει την ευθύνη στα ξεχωριστά μέλη πιέζοντας για επανεγγραφή. Πολλοί μπορεί να μην καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό και πιθανόν να υπάρχουν ερωτήσεις από άτομα που προσπάθησαν να κάνουν επανεγγραφή, αλλά δεν τους βγήκε. Νομίζω όμως ότι αυτό είναι διαφορετικό από το να μπαίνει το διαδίκτυο σε αντιπαράθεση αξιοπιστίας σε σχέση με τους πυρήνες εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι ΠΕ και ΟΕ με αυτό. Δεν τίθεται σε σωστή βάση με φωνές του τύπου "προσέξτε! Έρχεται το ίντερνετ!" Αντί λοιπόν να φωνάζουν ορισμένοι υπέρ ή κατά του διαδικτύου συχνά για τους λάθος λόγους, ας υπάρξει κάποια πρωτοβουλία ενημέρωσης για μια στροφή στην πολιτική που ακολουθείται σήμερα.

Νομίζω ότι οι παράγοντες στους οποίους πιθανόν να οφείλεται η υποβάθμιση του ρόλου του διαδικτύου ως οργανωτικού μέσου (χρήση γίνεται, αλλά...) είναι

1.
να έχει εκτιμηθεί ότι το μέτωπο σύντομα θα πάψει να έχει λόγο ύπαρξης, οπότε το ζήτημα είναι εύλογα όχι τόσο σημαντικό

2.
το διαδίκτυο να θεωρείται τεχνικό ζήτημα, όπως οι βλάβες στον καυστήρα ή στα υδραυλικά που πρέπει να διορθωθούν και ότι η δουλειά της ΠΕ είναι άλλη.

3.
κάτι άλλο

Ό,τι και να ισχύει πάντως έχει αντανάκλαση στις προτάσεις που έχουν δημοσιευθεί.

Το κεντρικό ερώτημα σχετικά με το οργανωτικό που χρειάζεται να απαντηθεί για μια σύγχρονη συλλογικότητα, είναι ποια κατά βάση δομή είναι περισσότερο αποτελεσματική για τους σκοπούς που επιδιώκει : η ιεραρχία ή το οριζόντιο πλέγμα. Και δεν υφίσταται εδώ η πολυτέλεια της διαζευκτικής προτίμησης. Το ότι οι περισσότερες μέχρι τώρα προτάσεις προκρίνουν κάποιο ιεραρχικό σχήμα, είναι πιθανόν μια απόδειξη εμπειρίας, που φωτογραφίζει τα όρια δράσης του μετώπου και τον τύπο στελεχικού δυναμικού που θέλει να αναπτύξει. Γιατί εδώ βρίσκεται η ουσία του οργανωτικού ζητήματος. Τρεις από τις προτάσεις που έχουν ως τώρα κατατεθεί (2 + κείμενο παρατηρήσεων) μπορούν να γίνουν η βάση περαιτέρω σχολιασμού.

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.