Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Το Μνημόνιο ντύνεται αποκριάτικα

Σε αυτή τη λαμπρή χρονική περίοδο, που μάλιστα είναι και ιστορική, λόγω της νέας σωτηρίας της χώρας των χρεοκοπημένων και εξαθλιωμένων Ελλήνων, αποφασίσαμε να τιμήσουμε αυτό που λαμβάνει χώρα σε αυτό τον τόπο, 365 μέρες το χρόνο, ήτοι το καρναβάλι.

Τώρα λοιπόν στις Απόκριες, όπου οι μασκαράδες παραδέχονται -σε αντίθεση με όλο τον υπόλοιπο χρόνο- πως είναι όντως μασκαράδες, λαμβάνουμε το θάρρος και την τιμή να προτείνουμε στους ευαγγελιστές των Μνημονίων και των τραπεζικών συμφερόντων μερικά αποκριάτικα κοστούμια που θα τους ταίριαζαν γάντι, και σύμφωνα πάντα με τις εξελίξεις των τελευταίων καιρών.

Το είχαμε κάνει και προ τεσσάρων ετών αυτό, με τους "πατριώτες" του Λά.Ο.Σ.. Όμως φέτος, λόγω των αλλεπάλληλων γεγονότων και της ιστορικότητας των ημερών, η ποικιλία των μασκαράδων μεγάλωσε, και έτσι σκεφτήκαμε να επαναλάβουμε λίγο πιο ολοκληρωμένα αυτή τη φορά το εν λόγω εγχείρημα.

Συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.