Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση ομάδας αλληλεγγύης

                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Η ομάδα αλληλεγγύης στην προσπάθειά της να υποστηρίξει ή τουλάχιστον να διευκολύνει τα μέλη της αλλά και ευρύτερα και κατόπιν πρωτοβουλίας του μέλους της κ. Ψιλάκη, οργανώνει συμμετοχή του Ε.Πα.Μ. στην κίνηση του δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού να "συνδεθούν" οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων με τους καταναλωτές.
 
Ως αρχή, διοργανώνεται παραγγελιοληψία και διεκόλυνση της διανομής πατάτας από τις περιοχές Σερρών & Θήβας.
 
Ως εκ τούτου, παρακαλούνται τα μέλη του Νοτίου Τομέα -έαν ενδιαφέρονται- να αποστείλουν τις παραγγελίες τους στο mail: epam.nt.ilioupoli@gmail.com έως το αργότερο την 12:00 μμ της Τετάρτης 7/3/12.
 
Απαραίτητα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Ποσότητα.
 
Η αγορά/παραλαβή θα πραγματοποιηθεί από τους ενδιαφερόμενους μετά από 7 έως 10 μέρες  (πιθανότατα 17-18/3), στην περιοχή "πρώην αεροδρομίου" Ελληνικού ή σε ανάλογη περιοχή.
 
Πρόθεσή της ομάδας μας είναι -αναλόγως με την ανταπόκριση- να προχωρήσει και σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες για ευρύτερη ποικιλία γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων όπως λάδι, όσπρια κλπ.
 
Προσμένουμε στην ανταπόκριση των μελών αλλά και μέσω αυτών του ευρύτερου κοινού.
 
  Ομάδα Αλληλεγγύης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.