Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ε.ΠΑ.Μ. ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διεξάγεται η Παναττική Συνδιάσκεψη
όλων των μελών από τους πυρήνες Αττικής του Ε.ΠΑ.Μ.  με σκοπό να γίνει  εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης, των άμεσων πολιτικών εξελίξεων της κρίσιμης περιόδου που διέρχεται η χώρα και των τρόπων με τους οποίους  πρέπει να οργανωθούμε και να απαντήσουμε.

Το καθεστώς μέρα με τη μέρα σκληραίνει τη στάση του για να καθυποτάξει κάθε φωνή αντίστασης του Λαού μας από οπουδήποτε και αν προέρχεται.

Το Ε.ΠΑΜ.,  όπως ακριβώς το είχαμε διακηρύξει, έχει αναλάβει την πολύ δύσκολη αποστολή  να ενημερώσει, να αφυπνίσει και να οργανώσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων και να γίνει η πρωτοπορία στον παλλαϊκό Αντιστασιακό Αγώνα του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχει πλέον ούτε ο ελάχιστος χρόνος για εφησυχασμό.

΄Η ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.
 
Όλοι λοιπόν, μέλη και φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. με καθολική συμμετοχή, να δώσουμε το παρόν μαζικά
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ και από ώρα 14.00-22.00 μ.μ. στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (Σ.Ε.Φ) στο Ν. Φάληρο, αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη".
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ


Η πρ.Πολιτική και Οργανωτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.