Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ιδρύθηκε Πυρήνας Δράμας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου

Από σήμερα ιδρύθηκε ο πυρήνας Δράμας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) με σκοπό να ανατρέψουμε τις κυβερνήσεις που εξυπηρετούν συμφέροντα αλλότρια από αυτά του λαού θέτοντας τις όποιες επιφυλάξεις και διαφορές μας στην άκρη, μπροστά στον σκοπό αυτό. Στόχος μας να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να απαλλαχτούμε τόσο από τις συμφωνίες που υπέγραψε το σημερινό πολιτικό σύστημα, όσο και από αυτό το ίδιο και τους πρωταγωνιστές του. Δεν έχουμε ιδεολογικές περιχαρακώσεις, δεν απαιτούμε ομοφωνία σε όλα τα θέματα, πλην του σεβασμού της δημοκρατικής παράδοσης της πατρίδας μας και των ιδεωδών της Παγκόσμιας Διακήρυξης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Προτείνουμε για την έξοδο από την κρίση που δημιούργησαν αυτοί που αποτυχημένα προσπαθούν εδώ και δύο χρόνια να μας σώσουν:
1. Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους της χώρας, που οδηγεί τον λαό σε χρεοκοπία και μετατρέπει τη χώρα σε αποικία.
2. Έξοδο από το ευρώ και επαναδιαπραγμάτευση των σχέσεων με την Ε.Ε. ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσει. Ανατροπή όλων των συμφωνιών που υπεγράφησαν τα τελευταία δύο χρόνια, με τον εκβιασμό του ελληνικού λαού και χωρίς την εξουσιοδότηση του.
3. Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας και όλων των συντηρούμενων από τα δάνεια των μνημονίων ελληνικών τραπεζών επανακεφαλαιοποίηση και χρησιμοποίηση τους ως βασικού μοχλού στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας.
4. Ποινικές ευθύνες για όσους οδήγησαν τη χώρα τη χώρα στη χρεοκοπία και στα μνημόνια της εξαθλίωσης. Δημεύσεις περιουσιών όσων δεν δικαιολογούν τα εισοδήματα και τις καταθέσεις τους.
5. Ανοικτή Συντακτική Συνέλευση για την αναθεώρηση του Συντάγματος με διευρυμένη αυθεντική εκπροσώπηση του λαού για την ψήφιση ενός νέου δημοκρατικού συντάγματος.
Δεν μας φοβίζουν τα διλήμματα αυτών που χρεωκόπησαν τη χώρα. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.
Αρκετά ανεχτήκαμε!
Ενωνόμαστε και ξεκινάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.