Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΕΠΕΙΓΟΝ!!! #2

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Σας γράφω αυτό σε προσωπικό επίπεδο. Είναι προσωπική μου γνώμη.
  • ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
  • ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ.
  • ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
(ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ...)

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!
ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΤΕ!!! ΜΗΝ ΡΙΞΕΤΕ ΛΕΥΚΟ!!!


Η αλήθεια είναι ότι η πραγματική λύση ΔΕΝ βρίσκεται στα σημερινά κόμματα. Κανένα τους, δεν έχει τον τον πραγματικό πατριωτισμό, την σωστή θεώρηση μιάς πραγματικής ανεξαρτησίας της Χώρας και των χαρακτηριστικών της.  Αλλά θα πρέπει να ψηφίσουμε κάτι για να αρχίσουμε την αλλαγή.  Βεβαίως πρέπει όμως να ψηφίσουμε κάτι άλλο ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.



Οι εκλογές της Κυριακής είναι μόνο η αρχή...

Οι άλλες επιλογές που έχουμε είναι:


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα λύσει τα τεράστια προβλήματα της Ελλάδας και έχει θέσεις στις οποίες δεν συμφωνούν πολλοί. Δεν θα καταγγείλει το μνημόνιο, αλλά θα το διαπραγματευτεί, δίνοντας έτσι κύρος στην ύπαρξή του και τον τρόπο επιβολής του! Αγαπά το ευρώ, γιατί λέει "μέσα στο Ευρώ" δηλαδή ΔΕΧΕΤΑΙ το εργαλείο καταδυνάστευσης που χρησιμοποιείται εναντίον μας σε συνδυασμό με τα τοκογλυφικά δάνεια!!!  Μην αυταπατάστε και νομίσετε ότι είναι η λύση. Θα αποτύχει σίγουρα και θα τους μισήσει ο Λάος πολύ σύντομα αν πάρουν την εξουσία. Όμως, θα μπορούσε να αποτελέσει μία αρχή για κάτι καλύτερο, γιατί τουλάχιστον φαίνεται να αντιστέκεται σε κάποια, λίγα έστω, πράγματα. Είναι απλά μιά αρχή, ένα λιθαράκι. (Τουλάχιστον το ελπίζουμε.)

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θέλουν να λένε ότι είναι πατριώτες, αλλά θέλουν την Ελλάδα μέρος του Ευρώ. Αγαπούν τους δυνάστες μας, την Ευρώπη, αφού θέλουν το Ευρώ. Δεν μπορεί κανείς να λέει ότι είναι ανεξάρτητος, αλλά την ίδια στιγμή να μην θέλει να αποκοπεί από αυτό που τον κάνει εξαρτημένο!  Δεν νοείται πραγματική ανεξαρτησία αν η Ελλάδα δεν έχει το δικό της, Λαϊκό/Εθνικό Νόμισμα, με πραγματικό αντίκρισμα!!! Αν ήταν κυβέρνηση θα αποτύγχαναν οικτρά γιατί με τοκογλύφους δεν είναι δυνατόν να συνεργαστεί κανείς. Όμως θα μπορούσε να είναι η απαρχή μιας ουσιαστικής αλλαγής, όχι γιατί θα κάνουν την αλλαγή, αλλά γιατί τουλάχιστον θα αντισταθούν σε κάποια, έστω λίγα, πράγματα, με τον τρόπο τους. (Τουλάχιστον το ελπίζουμε.)


Το ΚΚΕ, δεν έχει να δείξει τίποτα χειροπιαστό, εκτός από λόγια και "αγώνες" χωρίς αποτέλεσμα. Η απραξία του, και η στείρα γλώσσα του, συνεισφέρει στους σκοπούς και στόχους των δυναστών μας και τίποτα άλλο, ότι και να λένε και σε όσα και να συμφωνούμε ή διαφωνούμε από αυτά που λένε. Όμως η ύπαρξή του και μόνο μπορεί να δράσει ως το ενοχλητικό "ψαροκόκκαλο" ενάντια στην εξουσία των δυναστών μας. (Ας το ελπίσουμε) 

Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ και λοιπά μικρά αριστερά κόμματα, αν μη τι άλλο, το λέει η καρδιά τους. Δεν θα έλεγε κανείς ότι υποκρίνονται. Όμως η ακραίες ή μεμονωμένες ή λανθασμένες τους θέσεις μπορεί να είναι πάρα πολύ καταστροφικές για διάφορους λόγους. Και πολύ πιο σημαντικά, δεν έχουν θέσει την Πατρίδα πάνω από ιδεολογίες. Ούτε έχουν βάλει την "δάκτυλο στην πληγή" με το να ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ποιός μας καταδυναστεύει και ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι οι επείγουσες λύσεις που χρειάζεται η χώρα και με ποιά προτεραιότητα θα πρέπει να εφαρμοσοτούν. Μερικές αναφέρονται, μερικές πάλι όχι. Μερικές αποτελούν αντιπερισπασμό και απλά συγκαλύπτουν τις ιδεολογίες τους. Αλλά και πάλι η δυναμική παρουσία τους, μπορεί να συνεισφέρει στο να ωριμάσει επιτέλους ο Λαός και να αρχίσει η πραγματική ανόρθωση της Ελλάδας.

Αυτά που χρειάζεται η Χώρα, είναι ξεκάθαρα και άμεσα:

  1. Κατάργηση του μνημονίου.
  2. Κατάργηση τοκογλυφικών και παράνομων δανείων. 
  3. Έξοδο από το Ευρώ και δημιουργία ΕΘΝΙΚΟΥ/ΛΑΙΚΟΥ νομίσματος από Τράπεζα που να ανήκει στο κράτος. 
  4. Να δικάσει ο Λαος τους δωσίλογους και τους καταχράστες των χρημάτων του δημοσίου που μας ανήκουν και να δημεύσει τις περιουσίες τους και να τους πάρει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι ως τέτοιοι που είναι.
  5. Να συνταχθεί νέο Σύνταγμα, αντάξιο πραγματικών πολιτών, που να εγγυάται πραγματική δημοκρατία, δικαιοσύνη και ισότητα.  

Όμως, δυστυχώς, δεν ήρθε η ώρα ακόμα γι αυτά... γιατί κανείς τους δεν φαίνεται να τα προτείνει όλα μαζί. Δεν μπορεί κανείς να εξαρθρώσει όλο το κακό, αφήνοντας έστω και ένα από τα παραπάνω να υπάρχει! Δεν μπορείς να υπηρετείς και τα δύο συγχρόνως!


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ:
ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ.
ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!


ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Έρχεται ΤΣΟΥΝΑΜΙ φόρων, χαρατσιών, και πραγματικής κρίσης!!! Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ με όλη την καρδιά μου λοιπόν και με πνεύμα αδελφικό, ας ΜΗΝ ψηφίσουμε τους υπεύθυνους της κρίσης. Αυτοί γέννησαν την κρίση, και την φούντωσαν. Πιστεύετε ότι θα την λύσουν αυτοί;;; 


Μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία!!!

  • Μην ψηφίσετε Νεα Δημοκρατία. Έχουν παραδώσει την εθνική κυριαρχία της Χώρας μας!
  • Μην ψηφίσετε Νεα Δημοκρατία. Μην αφήσετε να συνεχίσουν το ξεπούλημα του Λαού και των ιδιοκτησιών μας!
  • Μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία. Μην αφήσετε αυτούς που έχουν υποσχεθεί στις τράπεζες περισσότερα από ότι έχουμε δώσει ήδη!
  • Μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία. Αυτοί ήταν που πριν λίγο έλεγαν όχι στο μνημόνιο, μα που είπαν "ναι σε όλα" όταν ρωτήθηκαν!
  • Μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία. Αυτοί έχουν κάνει τα παιδιά τους, τους φίλους και συγγενείς τους μέρος του συστήματος!
  • Μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία. Αυτοί μας λένε ασύστολα ψέματα εδώ και πολλά χρόνια!
  • Μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία! Αυτοί με το PSI, εξαΰλωσαν τα χρήματα του λαού, και τα έδωσαν στις κεντρικές τράπεζες και τους άλλους δυνάστες μας. 
  • Μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία! Αυτοί μας λένε ότι είναι πατριώτες, αλλά στην ουσία δουλεύουν για να φέρουν την απόλυτη κατοχή στην Ελλάδα!
  • Μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία! Αυτοί έχουν δώσει λόγο στους δυνάστες μας, για να μας βάλουν και άλλους φόρους, και άλλα χαράτσια, και άλλες μειώσεις μισθών, και άλλες απολύσεις, για να πληρωθούν δάνεια που ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!
  • Μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία! Αυτοί, υποκρινόμενοι τους φίλους της μεσαίας τάξης, την έχουν καταστρέψει!
  • Μην ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία! Αυτοί έχουν βαλθεί να ΚΑΤΑΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!


Μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ!!!

Θέλει και ρώτημα;
  • Μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ! Αυτοί έχουν δώσει λόγο στους δυνάστες μας για να μας τα πάρουν ΟΛΑ!
  • Μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ! Το ΠΑΣΟΚ μας είπε ψέματα ότι λεφτά υπάρχουν!!!
  • Μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ! Έχουν παραδώσει την εθνική κυριαρχία της Χώρας μας!
  • Μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ! Αυτοί, έχουν βάλει τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους στις θέσεις τους!!!
  • Μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ! Αυτοί μας έχουν γεμίσει με ασύστολα ψέματα εδώ και χρόνια!
  • Μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ! Αυτοί, υποκρινόμενοι τους φίλους των εργαζομένων, τους κατέστρεψαν, χειρότερα και από την Δεξιά!!!  
  • Μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ! Έχουμε την ευκαιρία να το αφανίσουμε δια παντώς!!!

Μην ψηφίσετε ΔΗΜΑΡ!
  • Μην ψηφίσετε ΔΗΜΑΡ! Οι θέσεις τους υπέρ του Ευρώ και της Ευρώπης είναι τουλάχιστον ύποπτες!
  • Μην ψηφίσετε ΔΗΜΑΡ! Οι προθέσεις τους για συνεργασία με τα δωσιλογικά κόμματα είναι λόγος να τους αποφύγουμε.

Μην ψηφίσετε ΛΑΟΣ!
  • Μην ψηφίσετε ΛΑΟΣ! Ότι και αν λένε, σε όσα και αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε από αυτά που λένε, η αλήθεια είναι ότι ψήφισαν "Ναί" και συνεργάστηκαν με τους δωσίλογους.

Μην ψηφίσετε Χρυσή Αυγή για ευνόητους λόγους! 
  • Η προστασία που φαίνεται ότι παρέχουν τώρα, θα μεταλλαχθεί σε ψυχωτική δικτατορία της χειρότερης μορφής. 
  • Κανένας θυμός, καμιά απογοήτευση δεν δικαιολογεί την αυτοκαταστροφή.

ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:

Η ψήφος μας αυτήν την φορά δεν θα φέρει την λύση άμεσα. Αλλά μπορεί όμως έμμεσα να προκαλέσει την απαρχή της λύσης.  
Η ύπαρξή όλων των κομμάτων (εκτός ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΧΑ, ΛΑΟΣ) στην Βουλή, θα συνεισφέρει στην αναγκαία αλλά και αναπόφευκτη απόρριψη της Ευρω-Ζώνης, Ευρώ, Ευρώπης, του ΔΝΤ, των δυναστών μας, και όλων των δωσιλόγων. Θα είναι η απαρχή της εκτίναξης του ζυγού όλων αυτών που αυτήν την στιγμή πράττουν  χωρίς κανέναν ενδοιασμό και έλεγχο την απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας , μεσαίας τάξης και χαμηλής μαζί.

Αγαπητοί φίλοι συμπολίτες.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ!


Τα παλιά κόμματα, όχι μόνο δεν είναι άχρηστα, αλλά είναι πλέον, πέρα για πέρα καταστροφικά για την Χώρα!

Η ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ, να κάνουμε την απαρχή μιάς ουσιαστικής αλλαγής. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΟΙ ΤΩΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Κανένα κόμμα που συμμετάσχει στις εκλογές δεν έχει την δύναμη και τις γνώσεις να κάνει το απολύτως σωστό σήμερα. Όλα έχουν κρίσιμα προβλήματα και θεσεις που είναι λάθος ή παραπλανητικές ή απλά άσχετες με την σημερινή κρίση. Κανένα κόμμα που συμμετάσχει στις εκλογές δεν έχει θέσει τις πραγματικές προτεραιότητες σε σωστή σειρά.

Αλλά στην κατάσταση που βρισκόμαστε, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ:
  • ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ  ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. 
  • ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ "ΤΖΟΥΦΙΑ ΟΠΛΑ"...
  • ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ.
  • ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Καλή λευτεριά σε όλους, ας κάνουμε την αρχή αυτήν την Κυριακή!



Με αγάπη, ένας συμπολίτης σας.

1 σχόλιο:

George είπε...

Μπραβο πολυ δυνατό δακρυσα.
Αεεεραααα!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.