Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Για όσους αναρωτιούνται τι να κάνουν...

Ας πάμε κατ' ευθείαν στο ψητό χωρίς πολλά πολλά...


1ο: Ξεκουμπιζόμαστε και κλείνουμε τον υπολογιστή και TV...
2ο: Κλείνουμε τον υπολογιστή και TV και σηκωνόμαστε...

3ο: Παίρνουμε το κοντρόλ της TV, και πατάμε το OFF. Μετά ξεκουμπιζόμαστε και κλείνουμε και τον υπολογιστή... 


4ο: Σηκωνόμαστε και φεύγουμε από τον καναπέ, καρέκλα, καφενείο, γήπεδο, μαγαζιά, κλπ.  κλπ.


5ο: Παίρνουμε τηλέφωνο, τον Μπαμπά, την Μαμά, τον Γιό , την Κόρη, το Θείο, την Θεία, τον Παππού, την Γιαγιά, τον Κουμπάρο, τους Φίλους, τον Γιατρό μας, τον Υδραυλικό μας, τον Παπά μας, τον Λογιστή μας, Το Αφεντικό μας, τον Υπάλληλό μας, και...  την γάτα τους και τον σκύλο τους, και τους λέμε...  

  • Η κρίση ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΟΙ!!!

  • ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!!! Η νέα κυβέρνηση, θα εφαρμόσει ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ όλα όσα έχουν διατάξει οι δυνάστες μας. Χαράτσια, νέοι φόροι, απολύσεις, μειώσεις μισθών, ΟΛΑ θα τα εφαρμόσουν, άσχετα με την βούληση του λαού. Γι' αυτό πρέπει να οργανωθούμε, να ετοιμαστούμε για τα χειρότερα που θα μας επιβάλουν.

  • Δεν υπάρχει αναδιαπραγμάτευση μνημονίου, ότι και να σας πουν από τα μέσα μαζικής πλύσης εγκεφάλου! Θα δείτε ότι ΟΛΑ θα τα εφαρμόσουν, και με το παραπάνω!

  • Οι πολιτικοί της νέας κυβέρνησης, ΔΕΝ έχουν εμάς για αφεντικά. Τα αφεντικά τους, είναι οι κεντρικές τράπεζες και αυτοί που θέλουν τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας. 

  • Οι πολιτικοί που έχουμε σήμερα, ΔΕΝ είναι φίλοι μας, δεν είναι καν ουδέτεροι. Δουλεύουν ασταμάτητα ΕΝΑΝΤΙΑ στην Πατρίδα και τον Λαό. 

  • Το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ,  ΛΑΟΣ κλπ. μας λένε συνέχεια άκρατα ΨΕΜΑΤΑ. Αυτό, θα το καταλάβουμε, θέλουμε δεν θέλουμε, όλοι σύντομα. Κανένα Ευρώ και καμιά Ευρώπη δεν θα μας σώσει. Και δεν μπορεί κάποιος να είναι υπέρ του Ευρώ και να το πάιζει αντιμημονιακός!!! Δεν γίνεται να αποκαλείσαι Πατριώτης και να υποστηρίζεις το Ευρώ!!!

  • Το Εθνικό Νόμισμα, το οποίο ανήκει στον ΛΑΟ, δεν είναι πανάκεια αλλά είναι όμως ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Πιο σημαντικά ή χειροπιαστά  όμως, Μιά Λαική/Εθνική Δραχμή αποτελεί την ΑΠΑΡΧΗ και την βάση μιάς Ουσιαστικής Ανεξαρτησίας.  Εφ, όσον λοιπόν χάσαμε την ευκαιρία να αρχίσουμε τις διαδικασίες αυτές, τώρα πρέπει να οργανωθούμε μέχρι να μας δοθεί η ευκαιρία και πάλι. 

  • Νέες εκλογές θα έρθουν και πάλι σύντομα. Ο λαός θα οργιστεί με τα νέα μέτρα που έρχονται. Αν δεν έρθουν εκλογές, θα έχουμε πολύ χειρότερα. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!

  • Η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ κλπ. πρέπει να πληρώσουν για την καταδυνάστευση που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Η μοναδική αρμόζουσα θέση των πολιτικών της μεταπολίτευσης σήμερα είναι το δικαστήριο, με τον Λαό να τους κρίνει. Καμιά άλλη θέση δεν τους αξίζει πριν γίνει αυτό.

6ο: Εάν δεν έχουμε ακόμα κλείσει την Τηλεόραση, υπολογιστή και ακόμα καθόμαστε, τότε ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ, και:

Βγαίνουμε στον γείτονα, στο απέναντι σπίτι, στο μαγαζάκι της γειτονιάς, στον φούρνο, στο περίπτερο, και τους λέμε τα ίδια.

7ο: Εάν κάποιος πεινά, τότε εάν μπορείτε δώστε του δουλειά, έστω και κάτι μικρό.
Ζητήστε (επί πληρωμής βέβαια) τους, να καθαρίσουν τον κήπο, να φυλάξουν τα παιδιά αν τους εμπιστεύεστε, να φτιάξουν τα υδραυλικά/ηλεκτρικά αν μπορούν, αντί να τα δίνετε σε αυτούς που ήδη έχουν εργασία.


8ο: Αν δεν έχουμε δουλειά τότε δίνουμε ,αν μας το ζητήσουν και δεν προσβάλουμε, ότι έχουμε, 1 ευρώ, ένα ψωμί, ένα γάλα κλπ.

9ο: Εάν ακόμα δεν έχουμε κλείσει TV, και computer, ξαναπάμε στο 1) και διαβάζουμε λίγο πιο προσεκτικά...

Είναι τα παραπάνω λέτε κυριολεκτικά ή όχι;;;
Η απάντηση στο ερώτημα αυτό, είναι ακριβώς αυτή που μας φωνάζει η συνείδησή μας.

Αν είδατε κάποιο "μοντέλο" ή κάποια "γενική κατεύθυνση" πίσω από αυτές τις ιδέες, τότε συγχαρητήρια, το πιάσατε το νόημα...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Θανασης Παφιλης : Στέλνετε τον λαό στην κολαση, το επομενο βημα ξερετε πιο ειναι? ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ!!

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.