Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Σε περίπτωση πανικού, πατήστε το κουμπί...

Σε περίπτωση πανικού, πατήστε το κουμπί...



ΟΚ έχετε πανικό.Μην ανησυχείτε! Ακολουθήστε τις οδηγίες παρακάτω για να ηρεμήσετε...

Ας σταματήσουμε τις κύριες πηγές πανικού πρώτα...

Το πιό πιθανό είναι να είδατε κάποιο δελτίο ειδήσεων στην TV.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ TV!

Η διαβάσατε κάποια συστημική ιστοσελίδα στο Internet και πάθατε νευρικό κλονισμό...
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ PC!

Ή ακούσατε κάποιον λεγόμενο "Δημοσιογράφο" ή "Πολιτικό" να λέει τα δικά του στο ράδιο..
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ!

Ή διαβάσατε κάποιο άρθρο περί καταστροφών, φόρων, χαρατσιών κλπ σε εφημερίδα...
ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! (Πάρτε το Χωνί!)

ΟΚ, τώρα που κλείσατε τις μεγαλύτερες πηγές του πανικού,

...ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Πιείτε ένα τσάι (όχι καφέ...)  
  2. ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ και περπατήστε λίγο. (Αποδεδειγμένα βοηθά στις κρίσεις πανικού και το στρες)
  3. Κοιτάξτε τον ουρανό ή την θάλασσα ή ένα βουνό και πάρτε αυτοπεποίθηση. (Οι ανοικτοί χώροι βοηθούν και αυτοί με το στρες)
  4. Κάντε τον Σταυρό σας, αν πιστεύετε...
  5. Συζητήστε με κάποιον συμπολίτη σας ή και περισσότερους. Μην κρατάτε τις ανησυχίες σας μέσα σας. Βρείτε λύσεις για το πως θα οργανωθείτε και το πως θα βοηθήσει ο ένας τον άλλον στην γειτονιά.
  6. Μιλήστε για το ευρώ και την δραχμή, ελεύθερα χωρίς φόβο. Για το πως το ευρώ είναι το εργαλείο (όχι δικό μας αλλά δικό τους), για την απόλυτη αφαίμαξη μας. Για το πως μία Λαική/εθνική Δραχμή θα μπορούσε να είναι η απαρχή μιας νέας ανεξάρτητης Ελλάδας, που θα μπορεί να θέτει τους δικούς της όρους στην διεθνή κοινότητα.  
  7. Συμφωνήστε να μην ξαναψηφίσετε Δωσίλογο ή ψεύτη πολιτικό ξανά ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ πάλι ΝΔ. ΠΟΤΕ πάλι ΠΑΣΟΚ. ΠΟΤΕ πάλι τους άλλους ψεύτες ή/και ανίκανους. ΠΟΤΕ πάλι αυτούς που πάντα έμεναν στα λόγια.

Και συζητήστε μεταξύ σας και όποια θέλετε από τα εξής... 

  • Να καταλάβουμε όλοι ότι η λύση βρίσκεται σε μας. Στο τι κάνουμε ως κοινωνία μας. Και η γειτονιά μας είναι ένας μικρός πυρήνας της κοινωνίας.
  • Να καταλάβουμε όλοι ότι το τί κάνουμε εμείς, πρακτικά,  στην κοινωνία μπορεί να αλλάξει τις ζωές μας, όχι μόνο το τι ψηφίζουμε.
  • Χωρίς τον συνάνθρωπό μας, μόνο λίγα μπορούμε να κάνουμε. Μαζί όμως μπορούμε να κάνουμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ πράγματα!!!
  • Αν οργανωθούμε  και δουλέψουμε μαζί, ΜΑΚΡΥΑ από ιδεολογίες που μόνο θα μας χωρίσουν, αλλά αντί αυτών παραμένοντας συγκεντρωμένοι στην αλληλοβοήθεια, στην αλληλεγγύη, μπορούμε να μεγαλουργήσουμε!
  • Κάντε νέες φιλίες, είναι καλό να ξέρουμε ότι ο καθένας μας στην κρίση αυτή, έχει λίγο πολύ τις ίδιες ανησυχίες και πόθους.
  • Η επβίωση μας δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Πρέπει να είναι το μέσο για την ανόρθωση της Πατρίδας. Κάντε νέες συνεργασίες σε πρακτικά θέματα. Όσο δουλεύουμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, πρέπει να βοηθάμε τους άλλους, για να μπορούν μερικοί τουλάχιστον να προχωράμε μπροστά προς τον στόχο.  
  • Δεν θα μας βοηθησει το κράτος το οποίο είναι διαλυμένο σε χίλια κομμάτια για να το ανορθώσουμε. 
  • Πρέπει να το καταλάβουμε. Το κράτος είναι αχρηστευμένο. Πρέπει να το διορθώσουμε εμείς! Η Πατρίδα περιμένει από εμάς! Όχι το αντίθετο!
  • Ψάξτε πηγές και μεθόδους για να αγοράζετε υπηρεσίες φτηνά. Υπάρχουν λύσεις αν τις ψάξει κανείς.
  • Ας δουλέψουμε ο ένας για τον άλλο, αφιλοκερδώς, με ανταλλαγή σε είδος ή σε υπηρεσίες, μέχρι να φύγουν οι δυνάστες μας. 
  • Οργανωθείτε, κάντε τράπεζες τροφίμων, τράπεζες εργασίας, τράπεζες γνώσης κλπ..
  • Αποταμιεύστε ότι μπορεί ο καθένας. Μακαρόνια ο ένας, γνώσεις ο δεύτερος, εργασία ο τρίτος, τεχνικά θέματα ο τέταρτος κ.ο.κ.  
  • Η οργάνωσή θα μας κάνει πραγματικά ανεξάρτητους και θα αχρηστεύσει τις προσπάθειες τους για να σας πανικοβάλλουν!
  • Πρέπει να καταλάβουμε, ότι η αξία είναι αποτέλεσμα της ΔΙΚΗΣ μας εργασίας, και όχι το αντίθετο!!!
  • Γιατί λοιπόν ανησυχούμε για το που θα βρούμε αξία  όταν η πηγή της αξίας ακόμα ζεί αφού αυτή είμαστε εμείς; 
  • Αρκεί λοιπόν να μην βάζουμε λάδι στην φωτιά του συστήματος, μέχρι να αλλάξουμε το σύστημα.  

Και μόλις πάλι κτίσουμε ένα δίκαιο, πραγματικά Δημοκρατικό και πατριωτικό (και όχι δωσιλογικό όπως έχουμε σήμερα) σύστημα, τότε και πάλι θα μπορούμε να το στηρίξουμε.

Αν σηκωθούμε και πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, μπορούμε να απελευθερωθούμε!

Θυμηθείτε...
Το Ευρώ , οι κυβερνήσεις, οι νόμοι τους, οι "Δημοκρατία" τους, είναι απλά μιά ψευδαίσθηση... Έχουν τόση δύναμη, όση τους δίνουμε.

Το Ευρώ τους, είναι απλά ένα πληθωριστικό χαρτάκι, αξίζει να πανικοβαλλόμαστε γι' αυτό;

Οι νόμοι τους, είναι αποτέλεσμα του ότι ποτέ δεν τους είπαμε ΟΧΙ στην πράξη, όχι στα λόγια. Οι νόμοι τους, θα ανατραπούν μαζί με τους ίδιους!

Η "δημοκρατία" τους, είναι ένα αστείο... Όταν όμως ο Λαός μιλήσει με πράξεις που τους παίρνουν την δύναμη, ΤΟΤΕ θα δούν τι μπορεί να κάνει μια πραγματική Δημοκρατική κίνηση σε αυτούς και τους συνεργάτες τους!

Και δεν χρειάζονται πράξεις δύναμης. Πράξεις αμφισβήτησης χρειάζονται. Γι αυτό και κλείνουμε τα καθεστωτικά κανάλια. Αν τα κλείσουμε αρκετοί, θα τους κλείσουμε και τις πόρτες... Αν τους ρίξουμε ΜΑΥΡΟ στις εκλογές, θα κλείσουμε και τις πόρτες στα κόμματα του κατάφορου ψεύδους.

Όλα μπορούμε να τα αλλάξουμε αν αλλάξουμε τους εαυτούς μας πρώτα. Και χαράτσια φεύγουν, και δουλειά βρίσκουμε, φεουδαρχική εκμετάλλευση και κατοχικές κυβερνήσεις εξαϋλώνονται...

Όσο εμείς συλλογικά δεν αποκτάμε αξία μεγαλύτερη από αυτούς, αυτοί θα μας καταδυναστεύουν.

Γιατί η όποια αξία μας, πάει σε αυτούς εφ όσον σε αυτούς συγκεντρώνουμε την προσοχή μας. Αρκεί να μην την αφήσουμε πλέον να πηγαίνει σε αυτούς αλλά τους πολίτες γύρω μας. αρχίζοντας από την γειτονιά.

Αν τους πούμε ΟΧΙ, με το να τους αγνοήσουμε πρακτικά,  αν τους πούμε ότι εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την Πατρίδα, αρχίζοντας από τους εαυτούς μας και τις κοντινές μας κοινότητες, αυτοί απλά θα ΕΞΑΫΛΩΘΟΥΝ!!! Θα εξαφανιστούν!!!

Και τότε, άλλοι, πολύ πιό χρήσιμοι θα πάρουν τις θέσεις τους. Αυτό θα γίνει αναπόφευκτα, αν εμείς κάνουμε την δουλειά μας ως υπέυθυνοι πολίτες.

Ας μην αφήσουμε να μας αφανίσουν, ας τους διώξουμε εμείς με το να τους κάνουμε στην πράξη άχρηστους!

Αν εμείς γίνουμε υπεύθυνοι πολίτες, τότε αυτοί δεν θα έχουν πλέον λόγο ύπαρξης γιατί μπροστά μας θα φαίνονται σε όλους πλέον όπως ακριβώς αυτό που είναι:

ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!

Ας γελάσουμε λοιπόν εμείς τελευταίοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.