Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Η Δραχμή στο "ticker" του Bloomberg (rt.com)


Αναδημοσίευση από rt.com 
Αρχική ημερομηνία δημοσίευσης: 01 Ιουνίου, 2012


Τα νέα ήρθαν με την αρχή των "θερμών" συζητήσεων για το μέλλον της ευρωζώνης και την συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτήν.  Την στιγμή που πολλοί ειδήμονες συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα πρέπει να βγεί από την ευρωζώνη και να χρεοκοπήσει, μερικοί προτείνουν την παραμονή στην ένωση αλλά με εισαγωγή ενός νέου νομίσματος παράλληλα με το ευρώ, για να ξεχρεώσει το χρέος της χώρας.
 

Ο επικεφαλής της Ευρωπαικής Τράπεζας Επενδύσεων, Werner Hoyer, είπε την Τρίτη ότι η Ελλάδα θα είναι σε θέση να μείνει μέλος της ένωσης, "Η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να λύσει τα τεράστια προβλήματα που έχει. Η συνέχιση της στήριξης από την ΕΕ, θα βοηθήσει σε αυτό, στην περίπτωση βέβαια, πού οι Έλληνες θα ήθελαν κάτι τέτοιο." είπε ο Hoyer.

Επίσης, μία έρευνα το Σαββατοκύριακο, έδειξε ότι οι Έλληνες προτιμούν την παραμονή στο ευρώ, και όχι την επιστροφή στην Δραχμή.

Τα στοιχεία που αναφέρονταν στην Δραχμή έχουν τώρα απο-αναρτηθεί από την υπηρεσία του Bloomberg. 


Πηγή:
http://rt.com/business/news/greek-drachma-bloomberg-trades-769/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.