Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο λάκκος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΒΑ!!! (ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ!!!)Η Ελλάδα πριν τις διακοπές μπορεί να μην είναι η Ελλάδα που θα έχουμε μέτα...
Κάποιον λάκκο εχει η φάβα, θα λέγαμε, αλλά απ' ότι φαίνεται, δεν θα υπάρξει φάβα για λίγο, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΚΚΟΣ αν δεν ετοιμαστούμε!


Πραγματικότητα 1: Το μνημόνιο "ΔΕΝ Βγαίνει"... (Και να "έβγαινε" δηλαδή πάλι καταστροφή θα ήταν...)
 Πραγματικότητα 2: Τα γελοία (αν δεν ήταν τόσο τραγικά) "μέτρα" όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ότι έχει μείνει όρθιο.
Πραγματικότητα 3: Τα νέα δάνεια 100-200-300 δις, ποιος ξέρει πόσα... μας έβαλαν ΠΟΛΥ πιο βαθειά στον λάκκο...
Πραγματικότητα 4: Με τα νέα μνημόνια της Ισπανίας κλπ. οι δυνάστες μας, θα κάνουν ότι δεν μπορούν να δώσουν άλλα δάνεια... (άσχετα ότι τα λεφτά τα βρήσκουν χωρίς κόπο αφού αυτοί και οι φίλοι τους μπορούν και τα "τυπώνουν"...)
Πραγματικότητα 5: Έχουμε να λάβουμε σύντομα, μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες τρομακτικά ποσά από τις δόσεις... Καθυστερούν... Γιατί;;;
Πραγματικότητα 6: Η "κυβέρνηση" καθυστερεί να ανακοινώσει τα μέτρα...
Πραγματικότητα 7: Η "Τροικα", είπε πως θα μείνει όσο χρειαστεί... (όσο θα χρειαστεί για τί ακριβώς;;;; Ακούγεται πολύ "τελικό"...)
Πραγματικότητα 8: Γίνεται λόγος για Δραχμή ή διπλό νόμισμα... ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...Αυτά για αρχή...


Τι σημαίνουν όλα αυτά;;;

Δεν υπάρχει πιό σημαντικό πράγμα τώρα πιά...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΠΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.