Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Όταν ο Τόμσεν χαίρεται, ο Λαός κλαίει... (Π. Τόμσεν: "Εξαιρετική η συνάντηση")

Σχόλιο Ε.Πα.Μ. Νότιου Τομέα:

Η Κυβέρνηση αποφεύγει ξεκάθαρα πλέον να δηλώσει ποια ακριβώς καταστροφικά -γιατί μόνο καταστροφικά θα είναι αφού στηρίζονται στα μνημόνια/δανειακές συμβάσεις- μέτρα θα πάρει.
Όμως, εφ' όσον ο κ. Τόμσεν χαίρεται, αυτό σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι θα κάνουν ακριβώς το αντίθετο...
Γι' αυτό λοιπόν, ας ετοιμαστούμε...




Αναδημοσίευση από: www.capital.gr - Πηγή


"Εξαιρετική" χαρακτήρισε, εξερχόμενος ο Π. Τόμσεν, εκπρόσωπος του ΔΝΤ,  τη συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, ενώ από την πλευρά του ο Μ. Μορς σημείωσε: "Θα μείνουμε λίγες μέρες ακόμη".

Υπενθυμίζεται πως στη συνάντηση από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν πέραν του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταικούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης, ο πρόεδρος του ΣΟΕ  Π. Τσακλόγλου και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γ. Μέργος.

Όπως ανέφερε από νωρίς σήμερα το Capital.gr στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα εναλλακτικά σενάρια περικοπών δαπανών ύψους 11,5 δισ. ευρώ, ενώ παράλληλα έγινε επισήμως η πρώτη παρουσίαση των αναλυτικών προτάσεων για τα νέα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.