Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ----->>>>ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 18/9



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πολιτική Γραμματεία και το Οργανωτικό Γραφείο του Ε.ΠΑ.Μ. καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους να συμμετέχουν δυναμικά στο Συλλαλητήριο των Πρωτοβάθμιων Σωματείων που γίνεται την Τρίτη 18-9-2012 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.


Χώρος προσυγκέντρωσης των μελών και των φίλων μας ορίζεται το ΜΕΤΡΟ στάση Πανεπιστήμιο στην πλατεία Κοραή στις 6.15 το απόγευμα.

Πολιτική Γραμματεία
Οργανωτικό Γραφείο
16-9-2012


Κεντρική Γραμματεία Ε.Πα.Μ.


ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΣΤΟΧΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 18/9

Συναγωνιστές/στριες, Φίλοι και Φίλες του ΕΠΑΜ,
Η νέα εκδοχή του κατοχικού καθεστώτος με την συγκυβέρνηση της τρόϊκας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αποκαλύπτει το αντικοινωνικό και αντεθνικό πρόσωπό της. Προχωρά με το συντριπτικό πακέτο μέτρων κοινωνικού ολοκαυτώματος στην εγκληματική λεηλασία όσων έχουν απομείνει από τα λαϊκά εισοδήματα και εργατικά δικαιώματα.
Ταυτόχρονα, ξεπουλιέται ο δημόσιος και κοινωνικός πλούτος της χώρας αντί «πινακίου φακής».
Για να μην ψηφιστούν τα νέα μέτρα των 11,7 δις, να τους ανατρέψουμε και να ακυρώσουμε τα μνημόνια και όλο το αντισυνταγματικό πλαίσιο που μας οδηγεί στην δουλοκρατία συντονιζόμαστε με τα ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ την ΤΡΙΤΗ 18/9/2012, στις 18:30 στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΜΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

Π.Γ. Ε.ΠΑ.Μ.
17/9/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.