Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΑΝΟ

Αναδημοσίευση από: thalamofilakas.blogspot.gr - Πηγή

Σχόλιο Ε.Πα.Μ. Νότιου Τομέα: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!!

Ντροπή σας κύριοι ταξιτζήδες που κατεβήκατε στο δρόμο και τα κάνατε γυαλιά καρφιά όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το επάγγελμα και όταν "το μαζέψανε" λουφάξατε στα κωλοταξί σας και τώρα κορνάρετε τους διαδηλωτές να κάνουν στην άκρη για να πάρετε την επόμενη κούρσα σας.

Ντροπή σας κύριοι αστυνομικοί που όταν η κυβέρνηση ανήγγειλε τα μέτρα που σας αφορούν βγήκατε αμέσως να "εμποδίσετε" τα ματ να χτυπήσουν τον κόσμο και τώρα που η κυβέρνηση "το μάζεψε" δε σας χαλάει καθόλου η καταστολή (των άλλων).

Ντροπή σας κύριοι απόστρατοι αξιωματικοί, "φύλακες της πατρίδας" που βγήκατε στο δρόμο όταν ανακοίνωσαν ότι θα σας μειώσουν τη σύνταξη και τώρα που "το μάζεψαν" ξαναγυρίσατε ήσυχοι στους καναπέδες σας να παρακολουθήσετε ζωντανά την αρένα.

Ντροπή σας κύριοι δάσκαλοι και καθηγητές που ο μόνος λόγος για τον οποίο βγαίνατε και βγαίνετε στο δρόμο είναι η μείωση του σανού και ποτέ σας δεν διαμαρτυρηθήκατε για την καταστροφή της παιδείας στη χώρα μας.

Ντροπή σας κύριοι νοσοκόμοι που βγήκατε στο δρόμο μόνον όταν ανακοινώθηκαν τα μέτρα που σας αφορούν χωρίς να δίνετε δεκάρα για το λειτούργημα που δεν μπορείτε πια να ασκήσετε.

Ντροπή μας Ελληνες που αφήσαμε την ολιγαρχική συμμορία να καταστρέψει την όμορφη χώρα μας και να καταντήσει την παιδεία των παιδιών μας στο σημείο να κινδυνεύει από έλλειψη δασκάλων, βιβλίων και πετρελαίου.

Ντροπή μας που αφήνουμε τη συμμορία να μεταχειρίζεται τους γέρους και τους ανήμπορους σαν άχρηστα σκουπίδια ενώ εμείς παρακολουθούμε έκθαμβοι την παρά-ολυμπιάδα ξαπλωμένοι στον καναπέ μας.

Ντροπή μας Ελληνες που βγαίνουμε στο δρόμο και βελάζουμε μόνον όταν οι τσομπάνηδες μειώνουν τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ μερίδα από το σανό.

Ντροπή μας που είμαστε έτοιμοι να ξεπουλήσουμε την πατρίδα μας με τη σιωπή μας, αρκεί να μας αφήσουν μια τηλεόραση, έναν καναπέ και ένα πιάτο φαΐ.

Μέχρι να ξυπνήσουμε και να βγούμε στο δρόμο όχι σαν αριστεροί και δεξιοί, όχι σαν κόκκινοι και μαύροι, όχι σαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά σαν Ελληνες, όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά, αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε μια πατρίδα δυνατή και πολιτισμένη, δημοκρατική και δίκαιη,

μέχρι τότε,

προσοχή στο σανό.

Το δικό μας.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.