Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Τόμσεν: Το πρόγραμμα δεν βγαίνει. Πρέπει να το ομολογήσουμε…

Αναδημοσίευση από:harryklynn.blogspot.gr  - Πηγή

( Σχόλιο Ε.Πα.Μ. Νότιου Τομέα: ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΗ, ΠΑΜΕ, ΕΛΑ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ!!! )

Φιλικός και διαλλακτικός εμφανίστηκε στις χθεσινές επαφές με τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Αντώνη Σαμαρά ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πολ Τομσεν, που σε μια αποστροφή του λόγου του παραδέχτηκε πως το πρόγραμμα σταθεροποίησης «δεν βγαίνει».

Όπως γράφει ο «Μικροπολιτικός» στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο κ. Τόμσεν που μέχρι τώρα είχε τηρήσει την σκληρότερη στάση στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, εμφανίστηκε «πιο ήπιος από τον Κλάους Μαζούχ και τον Ματίας Μορς».
Ο επικεφαλής της τρόικα μιλώντας με τον υπουργό Οικονομικών και τον Πρωθυπουργό παραδέχτηκε ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί μέχρι σήμερα η χώρα δεν βγαίνει ως έχει.
«Έχετε δίκιο. Το πρόγραμμα δεν βγαίνει. Να πάμε στο Eurogroup και να το ομολογήσουμε» φέρεται να είπε ο κ. Τόμσεν.
Από την πλευρά οι Μαζούχ και Μορς είχαν πολλές απορίες σχετικά με τα φορολογικά και τις δαπάνες των υπουργείων, ενώ όπως αναφέρει η στήλη, ήταν πιστοί στη γραμμή να βρεθεί λύση εδώ και τώρα.


ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ή ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.