Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!


ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Ο διαδηλωτής που τραυματισθηκε από ξυλοδαρμό 5-6 ατόμων νοσηλέυεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και φέρει τραύματα στο πρόσωπο (μάτια- κεφάλι). Είναι γνωστό το όνομά του αλλά μη ανακοινώσιμο. Είναι απόστρατος του Ναυτικού και ΔΕΝ είναι μέλος του ΕΠΑΜ, ούτε άλλου κόμματος. Είχε κατέβει στην απεργία και συμμετείχε στην πορεία μαζί με ένα φίλο του, χωρίς να ενταχθεί κάτω από κάποιο πανό. Μετά την αποχώρησή τους από το Σύνταγμα έφτασαν στην Εμ. Μπενάκη και ξαφνικά δέχθηκαν απροειδοποίητα επίθεση για άγνωστους λόγους.  Αυτόπτες του συμβάντος αναφέρουν  ότι αιτία ήταν η Ελληνική Σημαία που έφερε μαζί του ο τραυματισθείς!  Η κατάστασή του ελέγχεται από τους ιατρούς  κυρίως για τα τραύματα στο κεφάλι. Κοντά στον τραυματία βρίσκονται μέλη του ΕΠΑΜ που προσέτρεξαν στο ΝΝΑ, Από στιγμή σε στιγμή θα μιλήσει ο ίδιος για τα αίτια του ξυλοδαρμού.


Συμφωνα με διασταυρωμενες πληροφοριες,ο διαδηλωτης που χτυπηθηκε απο αγνωστους,κατα τη διαρκεια της σημερινης απεργιακης συγκεντρωσης στην οδο Μπενακη,ειναι μελος του ΕΠΑΜ.
 
Σ****μυαλοι,τον περασαν για μελος της Χρυσης Αυγης,επειδη κρατουσε ελληνικη σημαια και τον εσπασαν στο ξυλο,με αποτελεσμα να μεταφερθει στο νοσοκομειο.
 
Η πραξη τους δεν διαφερει σε τιποτε,απο αυτες των Χρυσων Αυγων και των νεοναζι φασιστων.
ΠΡΕΖΑ TV

20-2-2013
Σχόλιο:Σύμφωνα  με νεώτερες πληροφορίες που λάβαμε από την Ιατρική Αλληλεγγή του ΕΠΑΜ, ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο ΝΝΑ και επί τόπου σπευδουν συναγωνιστές για περισσότερες πληροφορίες και συμπαράσταση. Αφήνουμε προς το παρόν ασχολίαστο το γεγονός του ξυλοδαρμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.