Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Κύπριοι ενωθείτε!!


Κοινωνοί της λύσης, που μπορεί να δώσει προοπτική στον Κυπριακό λαό, προκειμένου να βγει νικητής από το «βρώμικο» παιχνίδι που παίζουν σε βάρος του πολιτικοί, τραπεζίτες και Ευρωπαϊκή Ένωση, έγιναν εκατοντάδες πολίτες σε Λευκωσία και Λεμεσό οι οποίοι παρακολούθησαν τις ομιλίες του Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ, Δημήτρη Καζάκη, στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κύπρο.

Ένα κοινό «ζωντανό», ενθουσιώδες με έντονη συμμετοχή και πολλές απορίες για το μέλλον του και όσα του κρύβουν συστηματικά τα ντόπια Μέσα Ενημέρωσης και η πολιτική ηγεσία του τόπου. Η συμμετοχή ήταν σημαντική για τα δεδομένα της Κύπρου και μάλιστα από όλες τις ηλικιακές βαθμίδες.
DK omilia Lefkosia1DK omilia Lefkosia2

Ο Δημήτρης Καζάκης ειλικρινής όπως πάντα δεν μάσησε τα λόγια του και τους αποκάλυψε όλες τις πτυχές του άγριου σχεδίου που έχουν θέσει σε εφαρμογή οι ξένοι παράγοντες σε αγαστή συνεργασία με το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο του νησιού, το οποίο εάν δεν το σταματήσει ο κυπριακός λαός, τότε η Κύπρος σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά.
DK omilia Lemesso3DK omilia Lemesos2

Ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ, σε όλους τους τόνους, επισήμανε την αναγκαιότητα ο κυπριακός λαός να ενωθεί κάτω από μια σημαία: της Κυπριακής και κάτω από μια ιδεολογία: της κυριαρχίας της θέλησης του λαού. Τους παρότρυνε να παραμερίσουν κόμματα και ιδεολογίες, να κάνουν την υπέρβασή τους και να αντλήσουν δύναμη από την ενότητά τους, για την προάσπιση της χώρας. «Κανένας δεν θα με κάνει ραγιά πολύ περισσότερο τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Καζάκης και καταχειροκροτήθηκε.
Οι ομιλίες του Δ.Καζάκη, όπου αποκαλύπτει με λεπτομέρειες τι θα συμβεί στην Κύπρο, θα αναρτηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες στο κανάλι του ΕΠΑΜ στο YoyTube: http://www.youtube.com/user/EPAMvideo

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.