Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΜΠΕΛΙΤΣΑΚΟΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛIΤΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕI O ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΝΑΙ...ΔΗΘΕΝ"

Αναδημοσίευση από: indobserver.blogspot.gr - Πηγή

Άφωνο άφησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στάθη Παναγούλη, ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Μπελιτσάκος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Παπάγου-Χολαργού!

Με αφορμή την επίσκεψη του τελευταίου στη συνεδρίαση του ΔΣ Παπάγου-Χολαργού για το λουκέτο που βάζει η κυβέρνηση στο ΙΚΑ Χολαργού, ο Άγγελος Μπελιτσάκος απευθυνόμενος με αυστηρό ύφος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: "Στον αρχηγό σας που είπε ότι δεν είμαστε υπό κατοχή, να του πείτε ότι όλη η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι υπό κατοχή. Και να του πείτε επίσης να μάθει να κάνει σωστή αντιπολίτυση. Αυτή που κάνει είναι δήθεν αντιπολίτευση. Και ο ίδιος είναι μέρος του συστήματος. Αντιπολίτευση πατριωτική ξέρετε ποια είναι; Να υποδείξει στον λαό να σταματήσει να εργάζεται στις δημόσιες υπηρεεσίες για ένα μήνα. Για λίγες μέρες δηλ. ν' αφήσουν τα στυλό κάτω, να κλείσουν τις μηχανές των οχηματών για να μην δουλεύουν. Και σας λέω εγώ για πότε πέφτει η κυβέρνηση".


Άφωνος έμεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγούλης. Μόνο μειδιούσε με αυτό το αμήχανο χαμόγελο που τον χαρακτηρίζει.


Ο Άγγελος Μπελιτσάκος είπε πώς πρέπει να είναι η πατριωτική στάση των αντιμνημονιακών κομμάτων. Όχι γιαλαντζί αντιπολίτευση. Όταν ο Τσίπρας μετά από 3 χρόνια στυγνών μέτρων που στοίχισαν τη ζωή σε 4.000 άτομα που αυτοκτόνησαν και 1.5 εκατομμύριο ανέργους, λέει ότι δεν είμαστε υπό κατοχή, καταλαβαίνετε για τι αντιπολίτευση μιλάμε: Μέρκελιστάν Νο3 μας περιμένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.