Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Τι άλλο περιμένετε να γίνει δηλαδή; ΡΩΤΑΩ, ΤΙ;


Έχω βαρεθεί, αλλά ΒΑΡΕΘΕΙ ΛΕΜΕ, να ακούω ότι "δεν κάνει" να κατακρίνουμε την αντιπολίτευση. Δεν με νοιάζει εάν είναι το ΚΚΕ, οι ΑΝΕΛ ή ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με νοιάζει εάν σε μερικά θέματα συμφωνούμε ή διαφωνούμε. Δεν μου αρέσει καθόλου ότι πρέπει όπως λένε πολλοί, "να ασχοληθούμε με τους προδότες πρώτα". Για το τελευταίο μάλιστα, όχι μόνο δεν μου αρέσει, αλλά το θεωρώ και καταστροφικό. Δεν μπορώ άλλο να μην μιλάω. Δεν αντέχω να βλέπω τις εκφράσεις σεβασμού, τα "κύριε υπουργέ", τα "κύριε βουλευτά" και τους πληθυντικούς στο κοινοβούλιο της στυγνής Δικτατορίας που παραβιάζει κάθε δικαίωμα του πολίτη και ακόμα και αυτό το δικό τους Σύνταγμα.

Δεν μπορεί πλέον κανείς, να δείχνει σεβασμό - έστω και εάν το υποκρίνεται - στο καθεστώς που πασιφανώς τα καταστρέφει όλα. Δεν γίνεται πια να δέχονται την κατάσταση αυτή, είτε αυτοί αυτοπροσδιορίζονται ως κομμουνιστές, αριστεροί, προοδευτικοί, ανεξάρτητοι, πατριώτες είτε οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Η συμπεριφορά αυτή, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση σεβασμό στους θεσμούς, γιατί οι θεσμοί έχουν καταλυθεί και αντικατασταθεί από κανόνες των διεθνών τοκογλύφων.  Δεν αποτελεί καν στάση σοβαρή ή στάση έστω, ασφάλειας. Είναι απλά γελοίο.


Δεν μπορώ να καταλάβω πια τι θέλουν οι διάφοροι της "αντιπολίτευσης". Νομίζουν ότι θα αντιστρέψουν την κατάσταση με το να κάνουν ερωτήσεις ή να καταθέτουν έγραφα ή νομοσχέδια που αγνοούνται; Δεν βλέπουν ότι τόσο καιρό το καθεστώς τους αγνοεί; Δεν ξέρουν ότι εφ' όσον η συγκυβέρνηση έχει την πλειοψηφία, και με την απολύτως δουλική συμπεριφορά των βουλευτών τους και τον πολιτικό κρετινισμό που τους διακατέχει, συνεχίζουν ακάθεκτοι να κάνουν ότι ακριβώς τους υπαγορεύουν απ έξω; Δηλαδή, τι πρέπει να γίνει, να έχουμε εκτεταμένους λοιμούς και βαθειά πείνα, για να καταλάβουν ότι το όλο θέμα του σημερινού πολιτεύματος έχει σαπίσει; Ή θα περιμένει η αντιπολίτευση να έχουμε σφαγές γυναικόπαιδων, από κάποια (στημένη ή όχι) ένοπλη εξέγερση; Δεν βλέπουν που πάει το πράγμα; Δεν βλέπουν τις χουντικές επιστρατεύσεις/επισχέσεις; Δεν βλέπουν ότι το σύστημα έχει τους δικούς της στην δικαιοσύνη; Δεν βλέπουν την γενοκτονία που γίνεται με τις αυτοκτονίες;

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑΡΑ;

Τι περιμένουν; Περιμένει μήπως το ΚΚΕ να έρθει εκείνη η μέρα, κάπου πολύ μακρυά στο ουτοπικό μέλλον, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θα έχει ταξική συνείδηση; Περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ να πέσει το τρικομματικό και σάπιο μόρφωμα για να κάνει την απίστευτα παράλογη και παντελώς αδύνατη επαναδιαπραγμάτευση μέσα στην Ευρωζώνη (που εχει θεσμοθετήσει την καταστροφή) για να φέρει επιτέλους το απροσδιόριστο αυτό προοδευτικό και αριστερό λαμπρό μέλλον των εργαζομένων; Περιμένουν οι ΑΝΕΛ, να ξαναγίνουν εκλογές, για να πάρουν ακόμα 1% παραπάνω, για να "μην χάσουμε το Ευρώ, που το πληρώσαμε πολύ ακριβά για να χάσουμε";

Γιατί ρε παιδιά; Γιατί βάζετε το κεφάλι σας στην άμμο; Δεν βλέπετε ότι μας τελειώνουν όλους; Μας τελειώνουν ως εργάτες, ως πολίτες, ως πατριώτες, ως ανθρώπους! Γίνεται να συνεχίζετε έτσι, γίνεται να πάρετε την εξουσία που τόσο πολύ θέλετε να έχετε, χωρίς ανθρώπους/πολιτες ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ; Γίνεται να αλλάξετε τα πράγματα χωρίς πραγματική Δημοκρατία; Γίνεται να κάνετε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θέλετε να κάνετε, εάν καταρρακώσουν την χώρα σε σημείο απόλυτης εξαθλίωσης; Δεν ξέρω, ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι έχετε στο μυαλό σας. Είναι δυνατόν να είστε τόσο αναίσθητοι; Ένας καχύποπτος, θα έλεγε ότι μπορεί και να ελπίζετε να υπάρξει πολύ παραπάνω καταστροφή και θάνατος, όση καταστροφή και όσος θάνατος ακριβώς χρειάζεται για να πετύχετε τα σχέδια σας... Ή αλλιώς είστε πολύ απλά τελείως, μα ΤΕΛΕΙΩΣ αναίσθητοι. Δεν υπάρχει καμιά άλλη εξήγηση είναι τόσο μα τόσο απλό. Είτε σας συμφέρει το χάος και περιμένετε να έρθουν τα χειρότερα, είτε δεν έχετε αντιληφθεί πραγματικά τι γίνεται.

Δεν με νοιάζει τι είναι από τα δύο. Αυτό που βλέπω, είναι ότι με τις πράξεις σας, με τα λόγια σας, ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ! Ως εδώ και μη παρέκει. ΩΣ ΕΔΩ, ΤΕΡΜΑ! Δεν μπορείτε να κάθεστε στην Βουλή , όπου η χώρα κυβερνάται από τους δανειστές, χωρίς καμιά απολύτως παρέμβαση ούτε καν της κυβέρνησης, πόσο μάλλον της δικιάς σας. Δεν γίνεται να λέτε ότι είστε, έστω στοιχειωδώς, Δημοκράτες, και να παρακολουθείτε κάθε μέρα την δολοφονία της Δημοκρατίας. Πως να το κάνουμε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Γι αυτό και ο Λαός, που σας βλέπει έτσι τελέιως αναίσθητους μπροστά στο έγκλημα που επιτελείται, δικαίως αναρωτιέται: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ; Ο Λαός, αυτός που υπηρετείτε αλλά δεν γνωρίζετε σε καμιά περίπτωση, τα λέει μεταξύ του κύριοι. Λέει, ότι είτε είστε τυφλοί και δεν βλέπετε τι κάνουν στη χώρα, είτε ότι για κάποιους λόγους τα θέλετε και γι αυτό τους αφήνετε να κάνουν ότι θέλουν, χωρία ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Και ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να μου πείτε ότι αντιστέκεστε. Ντροπή σας, αν το τολμήσετε. Αυτά μεταξύ σας, μπορεί να τα πιστεύετε. Μεταξύ σας, έχετε το δικαίωμα να απονέμετε έπαθλα αντίστασης και αγώνα.  Όμως κοροϊδεύετε ΜΟΝΟ τον εαυτό σας. ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Αριστεροί, κομμουνιστές, δεξιοί, ανεξάρτητοι, προοδευτικοί, κεντρώοι, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Να ξέρετε ότι ο Λαός, τουλάχιστον η πλειοψηφία του, αυτός που δεν ψηφίζει τίποτα ή που ακόμα μπορεί να σας ψηφίζει γιατί έχει ελπίδες μέσα στον καθημερινό πανικό και στην εξαθλίωση του, ΣΑΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

Και ο Λαός κρίνει. Ο Λαός, κύριοι, δεν έχει δεί ΚΑΝΕΝΑΝ αγώνα από μέρους σας. Γι αυτό και οι πιο αδύνατοι από εμάς, αυτοκτονούν... Αυτοί ΔΕΝ έλπιζαν ΤΙΠΟΤΑ από τους δωσίλογους και προδότες της κυβέρνησης. Αυτοί περίμεναν μόνο από εσάς! ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ οι ερωτήσεις που κάνετε στην Βουλή. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ, όσο σκληρές και όσο και να παρουσιάζετε τα σκάνδαλα, ψέματα και ατοπήματα της κατοχικής Χουντάρας. Δεν φτάνουν, ούτε για πλάκα! Έτσι λέει ο Λαός!

Γιατί κύριοι, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ότι δεν έχετε καταφέρει τίποτα.

Τίποτα απολύτως. 


ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. 

Δεν έχετε καταφέρει να αλλάξετε ούτε μια λέξη στα νομοσχέδια - ανθρωποθυσίες στον βωμό του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου.

Γιατί, όσο κάθεστε στην Βουλή όπου αναιρείται η Δημοκρατία, δεν έχετε καμιά εξουσία.

Τώρα, στην ύστατη στιγμή, μπορείτε ακόμα να βγείτε καθαροί. Εάν το αφήσετε, μην κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι ο Λαός θα το ξεχάσει. Συνολικά η μνήμη αυτή δεν πρόκειται να χαθεί ΠΟΤΕ, και κάποια στιγμή, όταν, παρά τις ενέργειές σας, ο Λαός αποκαταστήσει την Κυριαρχία του, την Ελευθερία του, την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ μαζί με τους σημερινούς δωσίλογους.

Μην μου πείτε ότι δεν το ξέρετε... Ο Λαός, θα σας κάνει την εξής απλη ερώτηση:
Εσείς ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ, για να σταματήσετε την καταστροφή της Χώρας;


Εσείς τι θα πείτε; Οτι κάνατε ερωτήσεις στην Βουλή;

Βλέπετε πόσο γελοίο είναι; ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; 

Καταλάβετε το καλά: Έχουμε αηδιάσει πλέον με την άρρωστη εμμονή σας στις "ιδεολογίες" σας, όποιες και να είναι αυτές. Δεν έχετε καταλάβει, ότι εάν δεν έχει να φάει ο Λαός, εάν τα παιδιά του δεν έχουν μέλλον, εάν δεν υπάρχει Εθνική Κυριαρχία και Δημοκρατία, τότε ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ποια ακριβώς είναι η ιδεολογία σας; Δεν μας απασχολεί ΚΑΘΟΛΟΥ εάν θέλετε να έχετε αριστερή ή δεξιά διακυβέρνηση. Δεν μας απασχολεί εαν εσείς έχετε το φετίχ της Ευρώπης ή του "Ταξικού" ή οτιδήποτε άλλο, και θυσιάζετε τα πάντα γι αυτό. Αυτό που θέλουν τώρα πια, είναι να ξεκουμπιστούν οι Προδότες, και να έχουμε και πάλι Δημοκρατία!

Γι αυτό λοιπόν, αφήστε τα θέατρα και τους στείρους αγώνες και λόγια. Αφήστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις παραστάσεις που γίνονται στο κοινοβούλιο της διαπλοκής καθημερινά.

ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑ ΣΑΝ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ, ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Αλλιώς, θα γίνει η ανατροπή, να είστε σίγουροι, αλλά θα πονέσει πολύ περισσότερο, και τον Λαό, αλλά και εσείς θα δώσετε λόγο.

Σ. Κατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.