Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη. Ο μηχανισμός πτώχευσης του Ευρώ.



Αναδημοσίευση από: omadaneoneforiakon.blogspot.gr - Πηγή

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη. Ο μηχανισμός πτώχευσης του Ευρώ 

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως το Ευρώ δεν είναι νόμισμα, αλλά ιδιωτικός μηχανισμός πτώχευσης. 

  Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως ο ιδιωτικός μηχανισμός πτώχευσης του ιδιωτικού Ευρώ, είναι σαν να σου μεταγγίζουν μολυσμένο αίμα, αφού προηγουμένως φρόντισαν να εθίσουν τον ασθενή.

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως δεν είναι όμορφο πράγμα η κατάσταση  αναιμίας και χρήζει θεραπείας. 

  Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως δεν υφίσταται κανένας λόγος διαπραγμάτευσης και επικοινωνίας με τον ιδιωτικό μηχανισμό πτώχευσης του  Ευρώ.  

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως αυτός ο  ιδιωτικός μηχανισμός πτώχευσης επιβάλλει την πλήρη αποβιομηχάνιση και ολοκληρωτική διάλυση της παραγωγικής βάσης.

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως ο ιδιωτικός αυτός μηχανισμός κλείνει την κάνουλα, για την πραγμάτωση των ολοκληρωτικών στόχων του, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν


 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως αυτός ο 
ιδιωτικός μηχανισμός πτώχευσης επιβάλει στρατηγικά δια μέσου της οικονομίας την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας μας, της ελληνορθόδοξης    ιδιοπροσωπείας μας,   μέσα από τα ίδια κοινοτικά πλαίσια "στήριξης" υποστηριζόμενος και από μια βιομηχανία ενημέρωσης για την διαχείριση της εικονκής πραγματικότητας.


Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως τα εξωθεσμικά μνημόνια όπως και οι δύο εξαφανισμένες δανειακές συμβάσεις που προσωποποιούνται τεχνητά  στον θίασο της Τρόικας, ή η  χωροταξική διάκριση των χωρών σε βορρά και νότο,  είναι σοφιστείες και  εργαλεία παραπλάνησης και δημαγωγιας,  δημιουργήματα κατ'εντολή των κέντρων  του ιδιωτικού μηχανισμού πτώχευσης.  

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως τα κοινοτικά πλαίσια στήριξης του ιδιωτικού μηχανισμού δεν είναι δάνεια, αλλά κοπανιστός αέρας. 

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη ότι ο ιδιωτικός αυτός μηχανισμός - υπερκυβέρνηση δεν λογοδοτεί πουθενά, ενώ οφείλουν να λογοδοτούν ορισμένα  κοινοτικά όργανα.

  Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως δεν πρόκειται να ανακάμψει η Ελλάδα, ώσπου να αποκτήσουμε μεταξύ άλλων και το εθνικό νόμισμα.

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως η  άσκηση εθνικής νομισματικής πολιτικής εμπεριέχει δομικά την  αύξηση με γεωμετρική προοδο της εγχώριας παραγωγής.


 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως ο ιδιωτικός μηχανισμός πτώχευσης έχει βάλει στόχο και όλο τον ορυκτό πλούτο, αφού σχεδιάζεται να τον εκμεταλλευτούν   "θυγατρικές" του.

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως ο ιδιωτικός μηχανισμός πτώχευσης του Ευρώ μετατρέπει το νόμισμα από   μεσο συνεννόησης της οικονομίας σε εργαλείο εμπορίας και δημιουρίας εξωτερικού χρεόυς δομικά.

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως με τον  ιδιωτικό μηχανισμό πτώχευσης του  Ευρώ εκλείπουν χρήσιμα νομισματικά εργαλεία εξισορρόπησης του ισοζυγίου εξωτερικών συναλλαγών 

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως δεν υφίσταται πληθωρισμός στην ορθή οριοθέτηση της παραγωγής χρήματος, όταν απασχολούνται οι εγχώριοι παραγωγικοί συντελεστές.


Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως το ευρώ δεν είναι νόμισμα των εθνών της Ευρώπης, αλλά  εργαλείο ιδιωτών μιας χούφτας τραπεζιτών και χρησιμεύει στην  χειραγώγηση των εθνών προς μία παγκόσμια διακυβέρνηση υπό των έλεγχο αυτών.

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως δεν κινδυνεύουν οι αποταμιεύσεις με την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, αντίθετα κινδυνεύουν οι ζωές των Ελλήνων με τον μηχανισμό πτώχευσης του ιδιωτικού Ευρώ.

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως η επιλογή στο εθνικό νόμισμα είναι  ένα  αναγκαίο εργαλείο για την ανοικοδόμηση της Ελλάδας. 

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως η ισοτιμία οφείλει να καθορίζεται  από την πολιτική εξουσία  και με προεδρικό διάταγμα  μπορεί να διαμορφωθεί  ακόμα και 1-1 και όχι 1-340,75

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως η έννοια της εθνικής δραχμής έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία απορρέουν από την υπηρέτηση του κοινωνικού συμφέροντος.


 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως όσοι ομιλούν για υποτίμηση του εθνικού νομίσματος, ανήκουν στο νεοεποχήτικο δίπολο της  ομάδας της υποτιμημένης τοκογλυφικής δραχμής, που υποστηρίζεται από το ίδιο ιδιωτικό καθεστώς της ιδιωτικής Τραπεζας Ελλάδος Α.Ε Ν.Π.Ι.Δ. του μεγαλομέτοχου.
Ο νεοεποχήτικος δεύτερος πόλος  αναμένεται να εργοποιηθεί μετά την εφαρμογή των άκυρων δανειακών συμβάσεων. 

  Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως η ουσία βρίσκεται στον έλεγχο  ρύθμισης της ποσότητας παραγωγής αίματος/ ρύθμιση τυπώματος για μια υγειή οικονομία πλήρους απασχόλησης. 

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη ότι η εθνικοποίηση της Τραπεζης Ελλάδος, "η λύση συνεργασίας" και η απομάκρυνση του μεγαλομέτοχου ιδιώτη συνδιοκτήτη  της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας και των συντελεστών του, αποτελεί αναγκαίο συστατικό ανεξάρτητης εθνικής νομισματικής πολιτικής. 

  Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως η Ελλάδα δύναται να παράγει τα πάντα, αφού απελευθερωθεί από τον ιδιωτικό μηχανισμό πτώχευσης, που κρατά όμηρους τους πολιτικούς τοποτηρητές μας.


 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη ότι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα είναι συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό, ακόμα και αν διαλυθεί πλήρως ολόκληρη η παραγωγική βάση.

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως πέρα από το υφιστάμενο πλαστό χρέος, αν αφαιρεθούν οι ληστρικοί τόκοι που επέβαλλαν οι πολιτικές των τοποτηρητών της νέας τάξης, ο προϋπολογισμός είναι πλεονασματικός. 

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως οι δήθεν  δημοσιονομικοί  στόχοι του πρωτογενούς πλεονάσματος, μείωσης του ελλείμματος ή μείωσης του χρέους, εντάσσονται στην ευρύτερη προπαγάνδα της νέας τάξης πραγμάτων, για την εξαθλίωση και υποταγή των πολιτών ως εργαλείο επιβολής της νέας τάξης πραγμάτων.

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως οι δυσβάστακτοι φόροι που επιβάλονται κατ'εντολή του ιδιωτικού μηχανισμού πτώχευσης, σκοπό έχουν την κοινωνική μηχανική / κοινωνικό αυτοματισμό για την δόμηση του ολοκληρωτικού ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου.   

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως η αχρήματη κοινωνία της νέας τάξης πραγμάτων εντάσσεται στο σχέδιο ολοκληρωτικού ελέγχου των εθνών.


  Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως οι θεοσοφιστές του ιδιωτικού μηχανισμού πτώχευσης θα υφαρπάξουν μεθοδικά ακόμα και την βάση δεδομένων που τώρα δομούν με τα ληστρικά μέτρα. 

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως οι στόχοι του ιδιωτικού μηχανισμού πτώχευσης δεν είναι εισπρακτικοί, αφού τυπώνουν λογιστικά όσο θέλουν ( Emergency Liquidity Assistance). 

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως το PSI, ή τα κουρέματα που τελικά φορτώνουν στους κρατικούς προυπολογισμούς / χρέος κεντρικής κυβέρνησης εντάσσονται στην ίδια εκβιαστική πολιτική υποταγής των εθνών. 

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως η επιστροφή στο πραγματικό εθνικό νόμισμα σημαίνει απεγκλωβισμό από τους συντελεστές της νεας τάξης πραγμάτων τόσο της τραπεζοπιστωτικής εξουσίας, όσο και των πολιτικών επάρχων της μεταπολίτευσης. 

 Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως ανεξάρτητα από το σημερινό γεωστρατηγικό πλαίσιο του δικαίου της θάλασσας, η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει την εθνική νομισματική της πολιτική. 

  Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως η έννοια της τοκογλυφίας, του πειθαναγκασμού, της εικονικής πραγματικότητας   είναι ασύμβατες με την   Ρωμιοσύνη. 



  Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως πρέπει να ονειρεύεται, να ελπίζει στο Θεό, να αυτοσχεδιάζει και να αγωνίζεται στο ΕΜΕΙΣ. 


Πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα πολίτη πως το πρόβλημα είναι πρωτίστως αξιακό και προυποθέτει την ανάκτηση της ταυτότητάς μας, δηλαδή του οράματος της ελπιδοφόρας  Ρωμιοσύνης.  


 Καλή λευθεριά και Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.