Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Μα καλά, πόσο…Πορτοσάλτε είσαι; (Δείτε το Tweet του "δημοσιογράφου" και το δικό μας σχόλιο)

Σχόλιο Blog Ε.Πα.Μ. Νότιου Τομέα:

Μήπως μεταναστεύει κανένας που ξέρετε από Ελλάδα, γιατί δεν αντέχει άλλο την καταστροφή που μας έφεραν οι προδότες;
Μήπως νομίζετε ότι είναι τραγικό, που ένα μέρος από τους καλύτερα εκπαιδευμένους, γίνονται μετανάστες και πάνε να δουλέψουν σε άλλες χώρες, μακρυά από την Πατρίδα;
Μήπως νομίζετε ότι με αυτό το ρεύμα μετανάστευσης, η Ελλάδα μας, χάνει ένα τεράστιο δυναμικό που θα μπορούσε κάτω από συνθήκες Εθνικής Κυριαρχίας, Δημοκρατίας, Δικαιοσύνης και Ελευθερίας να ορθοποδήσουν την χώρα μας;
Μήπως νομίζετε ότι έτσι γίνεται μια τρομακτική αφαίμαξη παραγωγικού δυναμικού της Χώρας μας;Έεεε όχι βέβαια, κάνετε λάθος!
Κατά τον κύριο αυτόν λοιπόν, δεν υπάρχει καμιά αφαίμαξη του παραγωγικού δυναμικού της Ελλάδας, αυτό που υπάρχει είναι:


“κινητικότητα των εργαζομένων εντός της ΕΕ” 

Μάλιστα, όποιος τους αποκαλεί "μετανάστες" φαίνεται οτί έμμεσα πλην σαφώς, είναι αναχρονιστικός, πως να το πούμε, λαϊκιστής;Μάλιστα...

Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει...
Γράψτε τον και αυτόν στο μπλοκάκι σας, για όταν έρθει η μεγάλη Δίκη...

Όσο για την κλαψούρα...
Κλαίει πιο δυνατά αυτός που κλαίει τελευταίος...

Σ. Κατσούλης


Παρακάτω το άρθρο:


Αναδημοσίευση από: olympia.gr - Πηγή

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο έξυπνος άνθρωπος φαίνεται από το βλέμμα
Για τον συγκεκριμένο κύριο η μετανάστευση των νέων είναι “κινητικότητα των εργαζομένων εντός της ΕΕ” 
Ένα είδος που ευδοκιμεί τα τελευταία χρόνια είναι οι μνημονιακοί δημοσιογράφοι. Το κοινό στην αρχή τους αντιμετώπισε με ενδιαφέρον.
Στη συνέχεια…το κοινό οργίστηκε ακούγοντάς τους στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις ή διαβάζοντάς τα αντιλαϊκά τους παραληρήματα.
Πλέον η πλειοψηφία του κοινού τους αντιμετωπίζει ως γραφικές περιπτώσεις.
Το ότι δοκιμάζουν την κοινή λογική είναι γνωστό. Το ότι αποτελούν αστείες φιγούρες της χρεοκοπημένης μιντιοκρατίας, η οποία έχει καταστεί σήμερα εντελώς αναξιόπιστη, είναι και αυτό γνωστό. Όμως, ένας δημοσιογράφος ονόματι Άρης Πορτοσάλτε ξεπέρασε κάθε όριο γραφικότητας. Αυτός ο κύριος χαρακτήρισε τη μετανάστευση εξαιτίας της φτώχειας και της ανεργίας ”κινητικότητα των εργαζομένων εντός της ΕΕ”. Για αυτόν τον κύριο η αναφορά στο ζήτημα της μετανάστευσης της νεολαίας, συνιστά “κλαψούρα” και βέβαια για τον κύριο αυτό δεν υπάρχει καμία αιτιολογία για την ζοφερή αυτή πραγματικότητα.
Δείτε το tweet, το οποίο οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και μνημείο γελοιότητας, του κυρίου Άρη Πορτοσάλτε (φερόμενου και ως δημοσιογράφου).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.