Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Δημήτρης Καζάκης: Το σπιράλ θανάτου της οικονομίας μας, με αποδείξεις



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον Δημήτρη Καζάκη Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής: Η τελευταία έκθεση με τις πιθανές να πτωχεύσουν χώρες δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα. Μας θεωρούν, ήδη, πτωχευμένους!

Success story Σαµαρά... Η πτώχευση της Ελλάδας

Πίσω από τις θριαµβολογίες του πρωθυπουργού και του νέου του αντιπροέδρου Ευάγγ. Βενιζέλου περί σταθεροποίησης και εξόδου από την κρίση... κρύβεται η απόλυτη χρεοκοπία!

Είναι η Ελλάδα µια χώρα σε πτώχευση; Ας αφήσουµε σήµερα τι λένε υπουργοί, πολιτευτές, δηµοσιογράφοι, οικονοµολογούντες κι ας σκεφτούµε για λίγο. Ποιο ήταν το βασικό επιχείρηµα µε το οποίο µας έµπασαν οι κυβερνώντες το 2010 στο «µηχανισµό στήριξης»;

Θυµάστε; Θυµάστε µε τι µας βοµβάρδιζαν νυχθηµερόν τα µέσα µαζικής εξαχρείωσης της κοινής γνώµης το πρώτο τρίµηνο του 2010; Με τα περίφηµα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) και την εκτίναξη των µονάδων βάσης τους, που συνιστούσαν και εξακολουθούν να συνιστούν το κύριο µέσο µε βάση το οποίο εκτιµούν οι αγορές κεφαλαίου την πιθανότητα πτώχευσης µιας χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ Στο ΧΩΝΙ της 30 Ιουνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.