Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Δελτίο Τύπου της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.Πα.Μ της 18ης Ιουλίου 2013




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καταδικάζει απερίφραστα τις πρόσφατες απαράδεκτες δηλώσεις του Μπινανλί Γιλντιρίμ, Τούρκου Υπουργού Μεταφορών, στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος αναφερόμενος στην Δ. Θράκη είπε: «...Εκει είναι η πατρίδα των απογόνων των κατακτητών, εκεί τα μέρη είναι δικά μας…». Ταυτόχρονα καλεί τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών να ματαιώσει το ταξίδι του στην Άγκυρα αύριο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού επί Ελληνικού εδάφους.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά, καθώς πλησιάζει επίσης η επέτειος της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, ότι δεν θα πάψουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας και για την διαφύλαξη της ανεξαρτησίας  του Ελληνικού λαού.

Αθήνα 18 Ιουλίου 2013

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.