Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

"Οι φήμες δεν παραπλανούν τον Λαό", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μόνιμη Κυβερνητική Επιτροπή Γερουσίας της Ελλάδος.

του Σ. Κατσούλη

(Πολιτικά Θέματα) - 22 Ιουλίου 2015


Πολιτική ρευστότητα παρατηρείται στην αξιαγάπητη Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας μας τον τελευταίο μήνα και μέσα στο καλοκαίρι, όπου ως γνωστόν παρατηρείται λιγότερη ενημέρωση από το πολιτικό προσωπικό. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν έχει σταματήσει την ανάπτυξη φημών και φημολογιών για τις πράξεις και δράσεις που λαμβάνουν χώρα μέσω στο πολιτικό μας σύστημα, ακόμα και λίγο πριν από τον "νεκρό μήνα" του Αυγούστου. Οι φήμες που διέρρευσαν, προκάλεσαν την σκληρή δήλωση της Μόνιμης Κυβερνητικής Επιτροπής Γερουσίας της Χώρας (η πρώην επιτροπή Σοφών που μας έφερε το νέο Σύνταγμα της χώρας). Αλλά, ας δούμε πως διαμορφώθηκε η κατάσταση που ανάγκασε την Επιτροπή να κάνει την ανακοίνωση:



Τελευταία διάφορες φήμες θέλουν πολλά μέλη του ΠΑΣΟΚ, να επιστρέφουν στο πραγματικό κόμμα τους, την ΝΔ αλλά και το αντίστροφο. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, αντιδρά σφοδρά στις απροκάλυπτες αυτές προπαγάνδες, λέγοντας ότι οι ανυπόστατες φήμες αυτές, δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, μιά και το αληθινό ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται ήδη πλήρως μέσα στους φιλόξενους και αριστερότατους κόλπους του. Οι ΑΝΕΛ προχώρησαν σε σφοδρότατη λεκτική επίθεση ως συνήθως, διότι δεν είναι δυνατόν να μιλά κανείς για ΝΔ όταν και η ίδια είναι σαρξ εκ της σαρκός της και είναι οι μόνοι που κρατούν τις πατροπαράδοτες αξίες αυτές της ΝΔ ζωντανές - μέσα στο ευρώ βέβαια.

Η ΔΗΜΑΡ από την άλλη, έκανε λόγο για έλλειψη "ΕΥΘΥΝΗΣ" (έτσι ακριβώς, με κεφαλαία) στα άλλα κόμματα. Το ΚΚΕ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες φήμες, αρκέστηκε στο να καταγγείλει όλες τις καπιταλιστικές και ιμπεριαλιστικές πρακτικές και ανέφερε ότι το θέμα είναι καθαρά ταξικό, μια και αυτά ακριβώς είναι τα θέματα που απασχολούν τον Λαό αυτήν την στιγμή. Η Χρυσή Αυγή, κατά τις ίδιες φήμες, ανέφερε και πάλι κάτι, που δυστυχώς όμως κανένας δεν άκουσε ακριβώς, για τους ξένους τους οποίους θεωρεί τον Νο1 εχθρό του Λαού.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι φήμες αυτές παραμένουν φήμες, γιατί οι περισσότεροι βουλευτές και κομματικοί μηχανισμοί, είναι αυτήν την στιγμή άφαντοι, είτε κρυμμένοι σε κάποιο κυλικείο της υπηρεσίας τους, είτε σε κάποια παραλία της χώρας, απολαμβάνοντας έναν ή περισσότερους ξεγυρισμένους φρέντο καπουτσίνο, με κρέμες, κανέλες κλπ.

Τέλος, οι ίδιες φήμες δεν ανέφεραν και πολλά για το Συμβούλιο της Επικρατείας, που δυστυχώς δεν μπόρεσε να προβεί σε κάποια απόφαση ή ένα πόρισμα τέλος πάντων, για όλα αυτά. Όμως, έκανε γνωστό ότι παγίως ισχύουν πάντα οι κανόνες του πολιτεύματος, του Συντάγματος και της νομολογίας γενικότερα, βάζοντας πρώτα σε αυτήν την ιεραρχία βέβαια, τις μεγάλες και διαχρονικές ηθικές αξίες που πηγάζουν από τους εταίρους μας στην Ε.Ε. και τους συνεργάτες τους, που θέλουν πάντα το καλό μας. Ως εκ τούτου, όλες οι αποφάσεις θα είναι πάντα υπέρ των κατακτητών και μάλιστα αμετάκλητα.

Ρωτώντας τον υπουργό Εσωτερικών και Εξωτερικών, κ. Τσίπρα για τις παραπάνω φήμες, μας είπε ότι δεν ήταν δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα σε ένα άκρως Δημοκρατικό Κράτος, και μέλος ενός αξιόλογου και Ιστορικού θεσμού όπως αυτού της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και το βασικού της οικονομικού κορμού, που είναι οι Τράπεζες, που πασχίζουν για το καλό της Ένωσης.

Ο πρόεδρος και πρωθυπουργός της χώρας, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, ακούγοντας για τις φήμες, σχολίασε με την χαρακτηριστική του ευφράδεια, ότι "να τα αφήσουν όλα αυτά οι αναρχικοί και διάφοροι αριστεροί, και να πάρουν κάνα τηλέφωνο στο κανάλι για να πάρουν κανένα βιβλίο για να μάθουν επιτέλους για την Ελλάδα.".

Τέλος, η Μόνιμη Κυβερνητική Επιτροπή της Γερουσίας της Ελλάδος, που ως γνωστόν αποτελείται από τους αξιότιμους κ. Σαμαρά, κ. Βενιζέλο, κ. Παπανδρέου, κα. Μπακογιάννη, κ. Παπαδήμο, κα.Παπαρήγα , κ. Προβόπουλο και κ. Πάγκαλο, ανέφεραν σε συλλογική τους ανακοίνωση, ότι ο Λαός δεν ξεγελιέται, ούτε και μπορεί να παρασυρθεί από γελοίες φήμες, την ώρα που πλέον απολαμβάνει τα αποτελέσματα της απίστευτα επιτυχούς Διάσωσης της Πατρίδας με την προφανή πλέον ανάπτυξη που παρατηρείται σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ότι οι πανελλήνια ένωση γραφείων τελετών (ΠΕΓΤ), η πανελλήνια ομοσπονδία τοκογλύφων και νταβατζήδων (ΠΟΤΝ), η συνομοσπονδία ενώσεων συλλεκτών χρέους πολιτών (ΣΕΣΧΠ), και η Νεολαία της Κυβέρνησης Σωτηρίας (ΝΚΣ), όλες έκαναν ανακοινώσεις με τις οποίες συμφωνούν και επαυξάνουν πλήρως με την ανακοίνωση της Μόνιμης Κυβερνητικής Επιτροπής της Γερουσίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ

Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.