Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Δελτίο Τύπου


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ.) ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Σ.Ε.Ε.)


Την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013, πραγματοποιήθηκε - σε πολύ καλό κλίμα - συνάντηση αντιπροσωπειών του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν, αφενός μεν η ανταλλαγή πολιτικών απόψεων και η αμοιβαία κατανόηση των θέσεων και των πολιτικών προταγμάτων των δύο φορέων, αφετέρου δε η δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων για την περαιτέρω σύσφιγξη δεσμών αγωνιστικής συνύπαρξης και συνεργασίας.

Στην συνάντηση αυτή η συζήτηση επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένα σημεία αιχμής για την παραπέρα συνεργασία των δύο πλευρών και υπήρξε απόλυτη ταύτιση στην παραδοχή ότι, η χώρα αντιμετωπίζει συνθήκες κατοχής με καταστροφικές συνέπειες σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής των Ελλήνων, που καθιστούν πλέον αναγκαία τη συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων του Έθνους, σε έναν εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, αντάξιο της ιστορικής διαδρομής της χώρας μας, προς το συμφέρον της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού της.

Φιλοδοξία και των δύο μερών είναι να συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους και καθοριστικά στην ενότητα του λαού, πέρα και πάνω από κομματικές, ιδεολογικές και άλλες διαχωριστικές γραμμές, αφού ο λαός και η χώρα βρίσκονται σε υπέρτατο κίνδυνο.

Συμφωνήθηκε ότι η συνεργασία των δύο φορέων θα πρέπει να δοκιμαστεί και να σφυρηλατηθεί βήμα το βήμα και πριν από όλα στην πράξη, μέσα σε κοινούς αγώνες, και μαζί με τον, σκληρά δοκιμαζόμενο, ελληνικό λαό, ώστε να καταστεί δυνατή μια πανεθνική – πατριωτική πανστρατιά, που θα οδηγήσει στην ανατροπή του σημερινού καθεστώτος και του πολιτικού κατεστημένου γενικότερα, στη νίκη του λαού.


ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  -  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.