Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ

Εμείς οι ΕΠΑΜίτες γνωρίζουμε, καιρό τώρα, την εξελισσόμενη καταστροφή που έχει επιβληθεί στη ζωή των πολιτών. Μια κατοχική, φασιστική κυβέρνηση, με μέτρα βίας και καταστολής, έχει οδηγήσει τη χώρα σ’ ένα κλοιό θανάτου με αμέτρητες αυτοκτονίες, υπέρμετρη ανεργία και συνεχή εξαθλίωση.

Ακόμη και τα κοινωνικά αγαθά, όπως το ρεύμα και το νερό, ανάγκες ΒΑΣΙΚΕΣ για την επιβίωση του καθενός μας, χρησιμοποιούνται ως εργαλεία απειλής και καταστολής του λαού, επιβάλλοντας χαράτσια και συνεχείς αυξήσεις σ’ ένα κοινό ανήμπορο πλέον ν ανταποκριθεί οικονομικά.

Σε αυτό το κλίμα προστίθεται η αναλγησία που εφαρμόζεται μέσω των υπαλλήλων, οι οποίοι υιοθετώντας τη θέση του «υπαλλήλου» και του «εφαρμοστή του νόμου» αρνούνται να επιτρέψουν διακανονισμούς, οι οποίοι να είναι οικονομικά εφικτοί. Ιδιαίτερο πρόβλημα παρουσιάζεται στη ΔΕΗ Αγ. Αναργύρων, όπου εκατοντάδες πολίτες προσπαθούν καθημερινά να πετύχουν μια λύση στο πρόβλημα τους, ανάμεσα σ’ αυτούς και η συναγωνίστρια Ντίνα Κοέδρου.

Συνεπώς καλούμε σε αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας από κοινού με το κίνημα «Δεν Πληρώνω» στη ΔΕΗ Αγ. Αναργύρων, Νικολάου Πλαστήρα 103, όλους τους συναγωνιστές των πυρήνων της Αττικής, την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013, στις 12:00 το μεσημέρι, με πανό, σημαίες και ενημερωτικά φυλλάδια, προκειμένου να θέσουμε τους υπαλλήλους προ των ευθυνών τους και να δείξουμε στους συμπολίτες που συνωστίζονται στις ουρές, πως μόνο η συλλογική δράση και η αγωνιστικότητα μπορεί να ανατρέψει αυτόν τον εφιάλτη._

Καλή αντάμωση στον αγώνα.

Το συντονιστικό του Οργανωτικού Γραφείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.