Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αρχίζει η 2η Σύνοδος του Ε.Σ.Σ. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου


Αρχίζει σήμερα Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2013, στα γραφεία του Ε.Πα.Μ. στην Αθήνα η 2η, μετά το Συνέδριο του Ιουνίου,Σύνοδος του 58μελούς Εθνικού Συντονιστικού Συμβου-λίου του Μετώπου.

Η δεύτερη Σύνοδος του κεντρικού οργάνου του Ε.Πα.Μ. συμπίπτει με μια νέα φάση στην προσπάθεια του ελληνικού λαού, όπως αυτή εκδηλώνεται τις τελευταίες ημέρες με τις μεγάλες κινητοποιήσεις στη Παιδεία, αλλά και σε άλλους χώρους, όπως τα νοσοκομεία, την αμυντική βιομηχανία, σε νευραλγικούς τομείς του Δημοσίου όπως τα ασφαλιστικά ταμεία κτλ.. Ταυτόχρονα συμπίπτει με την απόφαση του παραπαίοντος καθεστώτος να χρησιμοποιήσει την ωμή βία του παρακράτους της Χ.Α. για να σπείρει τον τρόμο και τον αποπροσανατολισμό, προκειμένου να διασφαλίσει την εξουσία του και από καταστροφέας της χώρας και της κοινωνίας να εμφανιστεί ως εγγυητής της δημοκρατικής ομαλότητας.

Η Σύνοδος καλείται να πάρει βαρυσήμαντες αποφάσεις στην κατεύθυνση της οργάνωσης της αντεπίθεσης του Λαϊκού Κινήματος με στόχο την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος μέσα από Γενική Πολιτική Απεργία διαρκείας.

Το αντιφασιστικό αίσθημα της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, μαζί με την συνειδητοποίηση της πραγματικής καταστροφής που οδηγείται η χώρα και ο λαός της θα πρέπει να μετουσιωθούν σε ένα μεγάλο νικηφόρο Λαϊκό και Δημοκρατικό Κίνημα ανατροπής και απελευθέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.