Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Για όσους λένε ότι οι ηγεσίες και κορυφές των συνδικάτων, "προσπαθούν και κάνουν ότι μπορούν"...

Διαβάζω στις ειδήσεις:
«Εισήγηση για την πραγματοποίηση 24ωρης γενικής απεργίας στις 6 Νοεμβρίου αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΓΣΕΕ σε συνεδρίασή της την Πέμπτη.»

Τα παρακάτω είναι μια προσωπική γνώμη πάνω σε όλα αυτά...

Τα συνδικάτα, ομοσπονδίες, και λοιποί "αγωνιστές" συνεχίζουν ακάθεκτοι με τον δικό τους ήσυχο και ήρεμο ρυθμουλάκο, αποφασίζοντας να κάνουν γελοίους "αγώνες" που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να λιγοστέψουν ακόμα περισσότερο την αξιοπρέπεια και ηθικό των εργαζομένων. Με τους "αγώνες" αυτούς ξεκαρδίζεται ακόμα και το πιο παρδαλό κατσίκι. Αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται για κωμωδία... Η κατάσταση είναι μια τραγωδία άνευ προηγουμένου...


Αηδία και σιχαμάρα μου έρχεται όταν ακούω τα βλακώδη και προδοτικά προς τους εργαζόμενους καλέσματα τους. Σαν σιχαμερές βδέλλες, που όταν προσκολληθούν στον ξενιστή τους, του πίνουν και την τελευταία ρανίδα αίματος, έτσι και όλα αυτά τα όργανα του καθεστώτος, κάνουν τα πάντα, ότι περνά από το χέρι τους, νύχτα μέρα, για να βοηθήσουν τα αφεντικά τους που τους ταΐζουν με το αίμα του Λαού.

Θα αποσβέσουν την οργή του κόσμου, θα αγνοήσουν τα αιτήματα του Λαού, θα αποκρύψουν την κατάλυση της Δημοκρατίας, θα συνεργαστούν εγκληματικά με την σάπια εξουσία και θα νομιμοποιούν κάθε μέτρο αποδεκατισμού και αποτέφρωσης της κοινωνίας, για χάρη της περίφημης "σταθερότητας" και "ομαλότητας" του πολιτεύματος του «Δημοκρατικού τόξου», που αποφεύγει την Δημοκρατία όπως ο Βρυκόλακας το σκόρδο και ο διάολος το λιβάνι...

Δεν μπορώ πραγματικά να περιμένω ούτε ένα ακόμα δευτερόλεπτο, για να δω την μέρα, την ώρα και το λεπτό, που τα ξεφτιλισμένα συνδικάτα μαζί με τα αφεντικά τους που έχουν εγκατασταθεί με τα σιχαμερά πλοκάμια τους παντού μέσα στο κράτος, επιτέλους θα εξαφανιστούν μια και καλή και μια για πάντα από την χώρα... Για να γραφτούν στις πιο μαύρες και τραγικές από όλες τις σελίδες της ιστορίας αυτού του Έθνους...

Θα ήθελα όσο τίποτα άλλο, να τους δώ όλους αυτούς (πολιτικούς, τραπεζίτες, κρατικούς λειτουργούς, συνδικαλιστές και λοιπούς συνεργάτες των κατοχικών δυνάμεων) γραμμένους σε αυτές τις σελίδες της Ιστορίας. Θα ήθελα α τους δώ γραμμένους έναν έναν τους, όσες σελίδες και να χρειαστούν, με ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες, ώστε όταν έλθει επιτέλους η Δημοκρατία, να ξεφτιλίζεται για πάντα στο μέλλον ολόκληρη η οικογένειά τους, για να ξέρουν οι επόμενες γενιές ποιοι ήταν οι πιο υποτελείς και οι χειρότεροι δωσίλογοι απ' όλους τους ξεγυρισμένους προδότες που έχει καταγράψει ολόκληρη η Ιστορία αυτής της Πατρίδας μας αλλά και του κόσμου.

Όποιος θέλει πραγματικά να αντισταθεί, ας ξεχάσει τα σάπια κατεστημένα και ξεπουλημένα συνδικάτα. Αντί αυτού, ας οργανωθεί πρωτογενώς στον χώρο εργασίας του και στην γειτονιά του, για να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα να ανορθώσουμε δια μέσου της αληθινής αλληλεγγύης, πολιτικής ανυπακοής, λειτουργικών καταλήψεων και πολιτικής απεργίας, επιτέλους την χώρα και να εγκαταστήσουμε επιτέλους την Δημοκρατία που τόσες εκατοντάδες χρόνια τώρα μας έχουν στερήσει.

Σ. Κατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.