Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου Ε.ΠΑ.Μ Ρεθύμνου – Ανεξάρτητοι Έλληνες Ρεθύμνου - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Ρεθυμνιώτισσες και Ρεθυμνιώτες , 

Την Ελλάδα μας την κυβερνά μια ενδοτική κυβέρνηση που συνεχίζει να καλύπτει επικοινωνιακά την υποτακτικότητα της με τις φάρσες των “διαπραγματεύσεων” και των “κόκκινων γραμμών”.

Την ελληνική κοινωνία την κυβερνούν ξένοι και ξένα προς το λαό μας συμφέροντα μέσω του φόβου που σπέρνουν τρόϊκα και ντόπιοι δοσίλογοι (νομικός όρος) και ο οποίος φόβος μεγεθύνεται συστηματικά από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ της προπαγάνδας και εξαπάτησης.
Ολόκληρες οικογένειες , συνάνθρωποί μας, πένονται, λιμοκτονούν, εξευτελίζονται, μεταναστεύουν ή ακόμα χειρότερα αυτοκτονούν.

Η οικονομική ύφεση των τελευταίων ετών, η εκτόξευση της ανεργίας, η καθίζηση ολόκληρων επαγγελματικών κλάδων, τα λουκέτα των επιχειρήσεων, η γενικότερη οικονομική ασφυξία των νοικοκυριών, αλλά πάνω από όλα αυτά η εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας έχει οδηγήσει μια πλούσια σε φυσικούς πόρους, Πνεύμα, Πολιτισμό και ανθρώπινο δυναμικό Πατρίδα να μετατρέπεται από Χώρα, σε ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ.

Απέναντι σε αυτήν την πραγματικότητα θα πρέπει να υπάρξει από μέρους μας απάντηση.
Ο καθένας μας μόνος του είναι ανίσχυρος απέναντι στο δοσιλογικό καθεστώς, γι' αυτό ,πέρα και πάνω από τις όποιες ιδεολογικές μας διαφοροποιήσεις , αυτές οι δραματικές για μας εξελίξεις καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ,να ενωθούμε επιτέλους και να αντιδράσουμε μαζικά και οργανωμένα με καθολικό αίτημα να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας , την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας, την ζωή μας και να διεκδικήσουμε το μέλλον των παιδιών μας, γεννημένων και αγέννητων.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,
ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ
( ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ) ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ – ΔΡΑΣΕΩΝ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ.

ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ
“ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ” , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΣΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς ,
Ε.ΠΑ.Μ Ρεθύμνου – Ανεξάρτητοι Έλληνες Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.