Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πολίτες της Ακράτας οργανώνονται κατά του καθεστώτος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ζοφερή πραγματικότητα, που σχεδιάζει η κυβέρνηση για τους Έλληνες, το 2014 περιέγραψε με γλαφυρό και αναλυτικό τρόπο, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ,  κ. Δημήτρης Καζάκης, σε ομιλία του στην Ακράτα, την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, καλε-σμένος της Κίνησης Πολιτών κατά της κρίσης. Και όπως είπε, το μόνο κονδύλι που αυξάνεται είναι αυτό της χρηματοδότησης των κομμάτων, σε βάρος της κοινωνίας που βρίσκεται σε απελπισία.Από την πλευρά τους οι πολίτες που παρευρέθηκαν στην ομιλία, έδειξαν ότι δεν τρέφουν αυταπάτες για το τι περιμένει τη χώρα, και για αυτό οι ερωτήσεις τους είχαν ως κύριο άξονα την οργάνωση τους και τους τρόπους δράσης, που θα έχουν ως αποτέλεσμα, σε πρώτη φάση, την προστασία των συμπολιτών τους από κατασχέσεις και ως επέκταση την ανατροπή του σημερινού καθεστώτος.

Ο Γ.Γ ., απαντώντας στους πολίτες, έδωσε το περίγραμμα διεξόδου της χώρας από την....
κρίση, αναλύοντας την πρόταση του Ε.ΠΑ.Μ για έξοδο από το ευρώ και την Ε.Ε., με συγκεκριμένα βήματα, ως τη μόνη βιώσιμη λύση μέσα στις υπάρχουσες συνθήκες. Ο Δημήτρης Καζάκης τόνισε με έμφαση ότι «δεν είναι δυνατό την ώρα που λαϊκά Κινήματα και όχι μόνο, σε χώρες όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία, συζητούν την έξοδο τους από το ευρώ και την επιστροφή τους σε εθνικό νόμισμα ως την ενδεδειγμένη λύση για την επιβίωση του λαού τους και της χώρας τους, το εγχώριο πολιτικό σύστημα, από τη δεξιά έως την αριστερά, να συζητά για το πώς θα παραμείνει η χώρα στο ευρώ!

Ο Γ.Γ του Ε.ΠΑ.Μ, αφού περιέγραψε με οικονομικά στοιχεία ότι ο προϋπολογισμός που ψήφισε η Βουλή εάν εφαρμοστεί θα είναι η καταστροφή της χώρας, προέβλεψε ότι το 2014 θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα τα ακίνητα των Ελλήνων και φυσικά οι καταθέσεις τους προκειμένου να ικανοποιηθούν οι δανειστές. Μετά τα απανωτά χτυπήματα που δέχθηκαν μισθωτοί και συνταξιούχοι η χώρα βλέπει να μειώνεται δραματικά ο πληθυσμός της, για πρώτη φορά μετά την κατοχή του ’40, καθώς το κύμα μετανάστευσης νέων ανθρώπων είναι σημαντικό, υπογράμμισε ο Δ.Καζάκης, τονίζοντας ότι «πρέπει ο λαός να ανατρέψει αυτό το καθεστώς που δεν διστάζει και δεν έχει κανένα φραγμό και που την μόνη ανάπτυξη και μέλλον που επιφυλάσσει στη χώρα είναι η μετατροπή της σε οίκο ανοχής».

«Ή όλοι μαζί θα σωθούμε ή κανείς μόνος του! Μαζικά, όλοι μαζί, χωρίς εξαιρέσεις και διαχωριστικές γραμμές δεξιών – αριστερών, αλλά με κύριο γνώμονα το πόσο πατριώτης είναι ο καθένας μας, να ενωθούμε και να σώσουμε τη χώρα μας. Το οφείλουμε στους προγόνους μας αλλά και στα παιδιά μας!» κατέληξε ο Δημήτρης Καζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.