Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άρθρο φάντασμα εμφανίστηκε στην Βουλή!

Τον γύρο της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής κάνει ένα τρομακτικό βίντεο το οποίο δείχνει ένα περίεργο άρθρο σκιά, με την ονομασία "άρθρο 3" να κάνει την εμφάνισή του στην Βουλή των Ελλήνων. Πολλοί μιλούν για κάποιο μυστηριώδες φάντασμα, το οποίο μάλιστα, δεν περιορίστηκε στο να δώσει το «παρών» στο χώρο, αλλά απόσπασε και επίσημες ψηφοφορίες από μέλη του κοινοβουλίου όπως ο κατά τα άλλα έμπειρος Απόστολος Κακλαμάνης.

"Την μια στιγμή ήταν εκεί, και την επόμενη ήταν άφαντο. Ήταν τρομακτικό αυτό που έζησα εκείνη την στιγμή..."


Είπε μεταξύ άλλων, κατά στην έξοδό του από την Βουλή ο Κακλαμάνης, φανερά αναστατωμένος από την ομολογουμένως συγκλονιστική εμπειρία του.

Μπροστά στην ανατριχιαστική αυτή ανακάλυψη βρέθηκε ο πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος αποφάσισε να δει το οπτικό υλικό που έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας στην αίθουσα της Βουλής. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το βίντεο θα κατέγραφε τη… δράση αρκετών δεκάδων σκοτεινών και άγνωστων "νομοτεχνικών βελτιώσεων", που φαίνεται ότι ήταν υπαίτιες για την αναστάτωση.

"Η Χουντάρα θα συνεχίσει ο έργο της", και πρόσθεσε ότι "οποιοσδήποτε προσπαθήσει να υποδαυλίσει τις διαδικασίες με παρόμοιες γελοιότητες θα τιμωρείται πάραυτα με γελοιοποίηση."
...δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, και το θέμα φαίνεται πως έληξε για την ώρα.

Ο μόνος χαμένος από την όλη υπόθεση, φαίνεται να είναι ο δημοφιλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος από φανερή αναστάτωση έκανε το λάθος να καταψηφίσει το λάθος άρθρο αφού προφανώς το μπέρδεψε με το περίφημο πλέον "άρθρο 3"-φάντασμα, οπότε και η "Δημοκρατική παράταξη" αναγκάστηκε να τον διώξει άμεσα από την κοινοβουλευτική ομάδα με δημοκρατικές διαδικασίες, προς αποφυγήν παρομοίων κρουσμάτων, με το προσωπικό του δράμα να έχει γίνει ήδη σάλος στο διαδίκτυο...

Με σφοδρότατες επιθετικές δηλώσεις αντέδρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε δια μέσου των εκπροσώπων της, ότι το φάντασμα του "άρθρου 3", δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό που έρχεται, μια και έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την πραγματική εξουσία που βρίσκεται στο Βερολίνο, ώστε επιτέλους αυτός ο τόπος να έχει μια κυβέρνηση της αριστεράς στο προσεχές διάστημα. Οι ΑΝΕΛ, μετά από έναν σύντομο καυγά για κάποια εσωτερικά θεματάκια που τους απασχολούν τελευταία, δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν μέχρι να έχει υπάρξει ανασυγκρότηση της Δεξιάς και έχουμε φύγει από το Ευρώ και μπούμε στο Δολάριο, ότι και να γίνει. Το ΚΚΕ δήλωσε ότι δεν φοβάται εχθρούς από το υπερπέραν, μια και ο πραγματικός εχθρός είναι ο καπιταλισμός και ο ιμπεριαλισμός. Η ΔΗΜΑΡ με την σειρά της, δήλωσε δια μέσου του προέδρου της, ότι είναι πάντα παρούσα, και δεν πρόκειται να την σταματήσουν κάποια φαντάσματα και εξ άλλου εάν χρειαστεί έχουν και τις κόκκινες γραμμές που χάραξαν για να τους προστατεύσουν. Η Χρυσή Αυγή, δήλωσε ότι οι λαθρομετανάστες δεν είναι φάντασμα.

Εν τω μεταξύ, ο Ελληνικός Λαός αναρωτιέται, τι ακριβως κάνουν όλοι αυτοί εκεί μέσα τόσην ώρα, με τι κουβαδάκια και σε ποιες παραλίες παίζουν ο καθένας τους, και έχει αρχίσει να τα παίρνει πολύ άσχημα στο κρανίο...

Σ. Κατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.