Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Δημήτρης Κυπριώτης, υποψ. ευρωβουλευτής του ΕΠΑΜ, εκδήλωση στην Ξάνθη,17 Μαΐου 2014

Απόσπασμα από την εκδήλωση του ΕΠΑΜ στην Ξάνθη ενόψει ευρωεκλογών, με κεντρικό ομλητή το γ.γ. του μετώπου Δημήτρη Καζάκη, στις 17 Μαΐου 2014.

Ο Δημήτρης Κυπριώτης γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί μόνιμα στη Βάρκιζα. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτέρας Σχολής Πολέμου και της Ανωτάτης Σχολής Εθνικής Άμυνας. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.


Υπηρέτησε σε στρατιωτικές Μονάδες και Επιτελεία ανάλογα του βαθμού του κάθε φορά, ως εκπρόσωπος Τύπου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ως στρατιωτικός σύμβουλος στη μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ). Μετά την αποστρατεία του, ως αντιστράτηγος ε.α, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα.

Έλαβε ενεργό μέρος στο κίνημα των πλατειών, συμμετέχει σε πολλές πρωτοβουλίες πολιτών, είναι ιδρυτικό μέλος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, έχει εκλεγεί δύο φορές από τα αντίστοιχα συνέδρια του Μετώπου ως μέλος του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου (ΕΣΣ), είναι εκλεγμένος στην Π.Γ. και έχει εκλεγεί δύο φορές ως Α΄ συντονιστής της. Στις Εθνικές εκλογές του Μαΐου του εντάχθηκε στα ψηφοδέλτια του Ε.ΠΑ.Μ. ως υποψήφιος βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Κυπριώτη, και έχουν δύο γιους και μία κόρη.


Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.