Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο πανικός τους πλέον δεν κρύβεται


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απανωτά κρούσματα τραμπουκισμού σε βάρος πυρήνων του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου(Ε.Πα.Μ.) σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας στην περιοχή του Λεκανοπεδίου.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι (σύμφωνα με μαρτυρία περιοίκων «κάποιοι φουσκωτοί») τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής 11/5/14, κατέστρεψαν το κιόσκι που χρησιμοποιεί ο πυρήνας Γαλατσίου – Λαμπρινής για την προώθηση προεκλογικού υλικού, ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου και έσπασαν τα τζάμια των γραφείων του πυρήνα.

Περίπου την ίδια χρονική στιγμή, κάποιοι άλλοι «άγνωστοι» προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο εκλογικό περίπτερο του πυρήνα Γλυφάδας – Ελληνικού στην οδό Ιασωνίδου, ενώ νωρίτερα μέλη και φίλοι του πυρήνα Ν. Ηρακλείου αντιμετώπισαν την προκλητική συμπεριφορά ενός αυτοαποκαλούμενου «αναρχικού», που προσπάθησε να καταστρέψει αφίσες και να κάψει πανό.

Αναφορικά με τα προαναφερθέντα γεγονότα, σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.Πα.Μ.), αναφέρονται τα εξής:

«Η συνεχώς αυξανόμενη επιρροή που ασκεί στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό ο φερέγγυος πολιτικός λόγος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.Πα.Μ.) είναι ολοφάνερο ότι προκαλεί πανικό στο πολιτικό σύστημα και το κατοχικό καθεστώς. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους, αλλά θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές όχι μόνο δεν πτοούν τα μέλη και τους φίλους του Μετώπου μας, αλλά αντιθέτως τους ενδυναμώνουν και τους ατσαλώνουν. Πάντα έτσι συνέβαινε στην ιστορία, όταν ανυπόκριτοι αγωνιστές έδιναν τη μάχη «υπέρ βωμών και εστιών». Η στιγμή που ο λαός μας θα γυρίσει την κλεψύδρα ανάποδα πλησιάζει. Το γνωρίζουν πολύ καλά και γι’ αυτό δεν μπορούν πλέον να κρύψουν το φόβο τους».

Αθήνα 11/5/2014
Το Γραφείο Τύπου του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.