Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Δ. Καζάκης με τον Π. Ιωάννου στο ΣΠΟΡ news 90.1 FM, (Λάρισα), 27 Μαΐου 2014

Τηλεφωνική συνέντευξη του γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη με το δημοσιογράφο Πέτρο Ιωάννου στην εκπομπή "Ακροβάτες του ονείρου" στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ news 90.1 FM της Λάρισας, όπου θίγονται τα θέματα της επικαιρότητας. 27 Μαΐου 2014.

Δείτε το Βίντεο:

2 σχόλια:

Τίτος Ζώης είπε...

Όλα καλά και σοφά τα λες Δημήτρη!
Όμως αν νομίζεις ότι θα επιτευχθεί ποτέ αυτή η πολυπόθητη λαική ενότητα με το να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι Δεξιά κι' Αριστερά, με το να θεωρείς το ίδιο ΚΚΕ και Χ.Α, με τον αντικομουνισμό, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Αριστερά και ΚΚΕ δεν είναι η ηγεσία τους μα ο κόσμος που χρόνια ματώνει για την πανανθρώπινη αυτή ιδεολογία. Με όσα λες, προσβάβεις πάνω απ' όλα αυτόν
τον κόσμο. Και στο λέει κάποιος που είναι φίλος του μετώπου και που αυτό ψήφισε στις εκλογές.

Και κάτι ακόμα. Ούτε τα σενάρια νοθείας και συνομοσίας βοηθάνε.
Όλα πια στο σύστημα και στα όπλα του;
Ο κόσμος δυστυχώς δεν θέλει επαναστάσεις και αυτού του είδους τις ανατροπές.

ΕΠΑΜ Νοτίου Τομέα είπε...

Αγαπητέ κ. Ζώη, ο Δ. Καζάκης, δεν μιλά για τις αξίες τις οποίες ασπάζεται άλωστε και ο ίδιος, ούτε για τον βάση, δηλαδή τον Λαό.

Ο Καζάκης δεν μιλά για τον Λαό ή τις αξίες όταν μιλά για την αριστερά η το ΚΚΕ. Σήμερα ειδικά, το ΚΚΕ σαν κομματικός οργανισμός, ΕΙΝΑΙ πράγματι η ηγεσία του, μόνο, και κανείς άλλος.

Μιλά για την ηγεσία του ΚΚΕ η οποία έχει αποδείξει ότι ΔΕΝ ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο εκτός από το να συνεργάζεται σιωπηλά με το καθεστώς.

Ο φασισμός, έρχεται Πάντα από τα πάνω, όποια και να είναι η απόχρωσή του, από μαύρο, μπλέ, κόκκινο ή ροζουλί. Όσο υπάρχουν ηγεσίες που επιδεικτικά αγνοούν την βάση, οδηγούμαστε προς την αυθαιρεσία και τον αυταρχισμό.

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.