Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ Ένας Νομοταγής Πολίτης με τον Σωτήρη Μουστάκα


Φίλες και φίλοι.
Την Παρασκευή 13 Ιουνίου στις 20:30 μαζευόμαστε στο στέκι Γλυφάδας Ελληνικού για την πρώτη μας προβολή. 

Υπόθεση: Το <Ένας νομοταγής πολίτης > είναι ελληνική κοινωνική κωμική ταινία του 1974. Πραγματεύεται την ιστορία ενός ανθρώπου που ζώντας καταπιεσμένος και μίζερος από το κοινωνικό και οικογενειακό του περιβάλλον, αποφασίζει να επαναστατήσει και να ζήσει ελεύθερος και ευτυχισμένος. Η πρεμιέρα της ταινίας που είχε τεράστια επιτυχία συνέπεσε με το τέλος της χούντας, και την επόμενη του δημοψηφίσματος για την κατάργηση της μοναρχίας. 
Παίζουν ακόμα οι:  Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νόρα Κατσέλη, Λουίζα Ποδηματά, Βαγγέλης Καζάν, Μαρία Ζαφειράκη, Ειρήνη Κουμαριανού, Ειρήνη Μαρκογιάννη , Άννα Ανδριανού, Βασίλη Ανδρεόπουλο ,Γιώργος Κυρίτσης.

αφισάκι για κόλλημα


Κατά τα άλλα..
Την Δευτέρα 16-6-2014 έχουμε ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με θέματα: Α. ΟΑΕE (ΤΕΒΕ) - Β. Αντιμετώπιση των αθέμιτων πρακτικών των τραπεζών.

ΚΑΙ..

Όποια από τα μέλη και τους φίλους του ΕΠΑΜ έχουν πράγματα που δεν τα χρειάζονται μπορούν να τα φέρουν στο στέκι για την δημιουργία μίνι ΜΠΑΖΑΡ τα έσοδα του οποίου θα προορίζονται για την ενίσχυση του πυρήνα μας.

Διεύθυνση: Δελφών 108 και Κυνουρίας - Άνω Γλυφάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.